yüzük sorunu

sevgılıne guvenıyor olabılırsın canım ama ben sana soyle bırsey dıyeyım ...................

bır erkek dıkkatımı cekıyorsa gayrı ıhtıyarı parmagına bakarım ... gıdıp adamın kollarına atlıycagımdan degıl ... tabı bunu yapanlarda vardır o ayrı mesele ... lakin bekar olupta bir erkekten hoşlanan bayanlar dırekt parmagına bakar ....

arkadas ortamında vs tanıstıgım bırı olabılır misal ..... parmakta yuzuk varsa hadı la bunuda kapmışlar yanı vay anasını dıyorum genelde

Gercekten ilginc bence takmasi gerekiyor sen var ken takiyo sen yokken takmamasi tuhaf gercekten sizde takmayin bakalim ne olucak
Esimin evlilik yuzugunu kaybettimm bi kac kere dedim yuzuk al tak yok almiyo dedi ne grek var cnm ya 7/24 saat berberiz o takmadigi icin bn de takmiyorummm ohhh cok hoosuma gidiyo birisi baktiginda senin yuzugun yokmu niye takmiyorsun sen takmazsan bnde takma diyorum oyle gidiyo ama yuzugu sen yokken cikarmasi tuhaf

çok haklısın canım bende oyle düşünürüm

çok haklısın canım bende oyle düşünürüm

valla acık acık soylımde konu sahıbıde tedbırı alsın dedım ....

herkes ıyı nıyetlı olmayabılır bu erkek ıcınde bayan ıcınde gecerlıdır ...

yuzuksuz parmak gorup dıkkat ceken adamların ustune atlayan bayanlarda çok ...

ee erkeklerın %80ide hayır dıyemeyen tıplerdendır ... yuzuk bence 2 tarafıda baglayıcı bır unsur hem erkegi hemde x şahsı bayanı....

istisnai durumlarda ne imza ne yuzuk fayda etmeyen erkeklerde var Allah onlarada akıl fıkır vıcdan versın dıyorum

Son düzenleme:
Her cummlene jatiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…