- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
Eki Görüntüle 1389994
Bugünde böyle otantik bir yüzük takmıştım:)Kendisi el işçiliği olduğu için 35 tl ye almıştım
ay ben çok severim bende bir yüzükler var görmen lazım bu onların yanında hafif kalıyorBu ne ayol Bülent Ersoy yüzüğü gibin
hiç tarzım değil
ay ben çok severim bende bir yüzükler var görmen lazım bu onların yanında hafif kalıyor
canım sen zarif hatunsn. yok evde iş yaparken takamıyorum ama sokakta takarım hepkoyda görelim nasıl iş yapıyon kafam kadar yüzükle
bende de küpe tutkusu var
15 çift var evde
onlarda abartısız tabi
canım sen zarif hatunsn. yok evde iş yaparken takamıyorum ama sokakta takarım hep
bak ben eşimden evlenirken maddi olarak abartılı şeyler istemedim sadece tek taş ve veş taşım için kavga ettik..
Sonuçta ben kazandım hala aklına geldikçe kızıyor bu kadar büyüğe ne gerek var diye
fizik olarak alamıyorum ama işte hamilelik durumunda illaki alıcamBenden demesi kuzum:)
evlenince mutlaka kilo alınıyor..
çok güzel bayıldım ....
tam benlik..
Yüzüklere bayılıyorum ama hiç yüzüğüm yokmuş
senın konuya girince fark ettim.
fizik olarak alamıyorum ama işte hamilelik durumunda illaki alıcamannem 59la evlenmiş şimdi 60 kilo
tip olarak öyleyiz inşallah bende öyle olurum minnakız yahuaa senin o güzel ellerine yüzük nasıl yakışır Sultanımmm
maşallah annnecine ya..
tin tin tini mini hanımmmtip olarak öyleyiz inşallah bende öyle olurum minnakız yahu
hehe benim de durdukça aklıma geliyor artık ben yorum yapmadan önce müziği vercem öyle yorum yapcam bendeki hava 1500tin tin tini mini hanımmm
artık snei göünce aklıma bu geliyor ,
fon müziğin bu
bende 12 senede 4 defa alyans değiştirdim kilo alıp vermekten artık takmıyorum:)minnak ben alyansları değiştridim hep . Kilo aldım alyansım feci sıktı sende accık bol alaydın...
Merhaba KK nın değerli üyeleri.. Bu konuyu açıp -açmamayı çok düşündüm ama en sonunda açmaya karar verdim. Burada yüzüklerimizi paylaşabilir , nereden ne kadara aldığımızı yazıp fikir edine biliriz.Katılan herkese şimdiden çok teşekkür ederim..
İlk paylaşım benden gelsin o halde diyor ve başlıyorum..
Eki Görüntüle 1374289
bu yüzüğü Emiönünden 15tl ye almıştım..
Merhaba KK nın değerli üyeleri.. Bu konuyu açıp -açmamayı çok düşündüm ama en sonunda açmaya karar verdim. Burada yüzüklerimizi paylaşabilir , nereden ne kadara aldığımızı yazıp fikir edine biliriz.Katılan herkese şimdiden çok teşekkür ederim..
İlk paylaşım benden gelsin o halde diyor ve başlıyorum..
Eki Görüntüle 1374289
bu yüzüğü Emiönünden 15tl ye almıştım..
kilo baş belası bir şey ya alması kolayda vermesi zorbende 12 senede 4 defa alyans değiştirdim kilo alıp vermekten artık takmıyorum:)
Bunlarda benden...
Bunu beğendim .. bu güzell
teşekkür ederim:)))Bunu beğendim .. bu güzell
hoş geldiniz paylaşım bekliyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?