Merhaba...Merhaba KK nın değerli üyeleri.. Bu konuyu açıp -açmamayı çok düşündüm ama en sonunda açmaya karar verdim. Burada yüzüklerimizi paylaşabilir , nereden ne kadara aldığımızı yazıp fikir edine biliriz.Katılan herkese şimdiden çok teşekkür ederim..
İlk paylaşım benden gelsin o halde diyor ve başlıyorum..
Eki Görüntüle 1374289
bu yüzüğü Emiönünden 15tl ye almıştım..
Gerçekten yüzüğünüz çok hoş...Eki Görüntüle 1390351 eski ama çok sevdiğim yüzüğüm
Abla yüzüğünüzden çok eliniz dikkatimi çektiBende de boyle bisey var
1. Fotoğrafta ki yüzüğünüzün taşı kaşıkçı elması gibi dikkat çekiyorYuzuk taki ivir zivir cok severim bendee.
bunlar simdilik benden Eki Görüntüle 1434653
Eki Görüntüle 1434658
Eki Görüntüle 1434662
Abla yüzüğünüzden çok eliniz dikkatimi çekti
Maşallah eliniz zarif ve bakımlı gözüküyor:)
Yüzükte parmağınıza yakışmış
Merhaba...
Böyle bir konu açmanız çok güzel :)
Konuyu takibe aldım konuda canlansın diye bende bir yüzüğümü çektim göstereyim
Eki Görüntüle 1518092
Kelebekli Yüzüğüm...
Kadınlar Kulübü~Bit Pazarı bölümünden yanlış hatırlamıyorsam 2 TL'ye almıştım
Başka yüzük fotoğraflarınızı da bekliyorum Ablalarım
adalarda çekmiştim ondan güzeldirGerçekten yüzüğünüz çok hoş...
Fotoğraf genel olarak çok güzel...
Rica ederimCok tesekkur ederiiimhakikaten topik canlansin sagol hatirlattigin icin :)
Kajmery34 aksam atarim bitane daha...
Aynen Ablacığım :) Ucuzu görünce kaçırmıyorumBoyle bir yuzugu cok uygun fiyata almissin tebrikler :) cok hos cok cici
Gayet çok güzeladalarda çekmiştim ondan güzeldir
Konu sahibi olduğunuz için özellikle sizden bekliyoruz.bende yükleyeceğim en kısa zamanda
daha sık atıcam inşallah renklensin şuralarGayet çok güzel
aaa bu çok güzelmiş kuzummbende yeni bir tane aldım bak netten ama sonuncusunu ben aldım sanırım kalmamış siteden de kaldırmışlar resmini
nautilus concept sitenin adı türk sitesi vardır illaki güzel modellersite ismi nedir acaba bu yoksa başka modeller vardır herhalde :)
bu harıkaaaa kuzumEllerin ne kadar bakimsizEki Görüntüle 1385604
Minik,sade ve hoş..Eki Görüntüle 1645364 Annanemin yüzüğü onu çok özlüyorum ve hiç parmağımdan çıkarmıyorum bu yüzden
Hiiiii Çokk guzeeellllMerhaba KK nın değerli üyeleri.. Bu konuyu açıp -açmamayı çok düşündüm ama en sonunda açmaya karar verdim. Burada yüzüklerimizi paylaşabilir , nereden ne kadara aldığımızı yazıp fikir edine biliriz.Katılan herkese şimdiden çok teşekkür ederim..
İlk paylaşım benden gelsin o halde diyor ve başlıyorum..
Eki Görüntüle 1374289
bu yüzüğü Emiönünden 15tl ye almıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?