ojeler için kusura bakılmasın bir anda çekip yolladımBen de takı manyaklığı varda biraz daha çok kolye ama bende öyle bir konu açayım bari
Aynen ben de takinin her turlusunu seviyorum oyle bir topic acarsaniz muptelasi olurum
:) açıyorum şimdi ,ya bavuldan diğerlerini çıkarmak zor geliyor ama elimin altındaki 4 kolyeyi şimdi topik açıp paylaşıcamsaatlerimi ve küpelerimi de Beklerim 10 dk ya hazır ...
baya güzelmiş yüzüklerin:)ojeler için kusura bakılmasın bir anda çekip yolladımBen de takı manyaklığı varda biraz daha çok kolye ama bende öyle bir konu açayım bari
Bende de boyle bisey var
aaa bu çok güzelmiş kuzumm
ya minnak harikaymış güle güle kullan, bayıldımaaa bu çok güzelmiş kuzummbende yeni bir tane aldım bak netten ama sonuncusunu ben aldım sanırım kalmamış siteden de kaldırmışlar resmini
teşekkürler tatlım daha güzelleri senin olsun inşallahyaa
ya minnak harikaymış güle güle kullan, bayıldım
zevkli minişim benimmteşekkürler tatlım daha güzelleri senin olsun inşallah
Hoş geldiniz aramıza o zaman,çok basit aslında..ya bende yüzük delisiyim, paylaşmayı çok isterim. fotoğraflayayım en kısa sürede, birde fotoğraf yüklemeyi becerebilirsem inşallah :)
canım yüzüklerine bayıldım özellikle ilki harikaaaYuzuk taki ivir zivir cok severim bendee.
bunlar simdilik benden Eki Görüntüle 1434653
Eki Görüntüle 1434658
Eki Görüntüle 1434662
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?