- 1 Temmuz 2016
- 712
- 418
- 18
- 32
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Sanırım resmiyet oluşmamış henüzSöz nişan ?
Yüzük beklentinize istinaden söylemiştim .Evlilik teklifi sözden sonra mı oluyor? Soz nisan olmadı. Önümüzdeki aya aileler tanisacak
Belki kabul etmeyeceğim neden bu kadar eminsin mi?Açık açık söyledim. Teklif etmedin farkında mısın belki kabul etmeyeceğim neden bu kadar eminsin dedim.
Kız böyle denir mi sende alemsin haAçık açık söyledim. Teklif etmedin farkında mısın belki kabul etmeyeceğim neden bu kadar eminsin dedim.
Belki kabul etmeyeceğim neden bu kadar eminsin mi?
Kız böyle denir mi sende alemsin ha
Gülerek laf sokman lazım bu ciddiyetle hevesini kaçırcan çocuğun
Valla ben olsam edeceğim varsa bile etmezdim... Uzunca bir süre, sinirim geçene kadar.Aynen belki kabul etmeyeceğim. Sormadı hiç. Direk 2 ay sonra evleniriz ben ev bakıyorum moduna girdi.
Valla ben olsam edeceğim varsa bile etmezdim... Uzunca bir süre, sinirim geçene kadar.
Hangi konuda kullanıldınız?Nasil baslarsa oyle gder kullanilirsn bnde yuzuk ve teklif almadm her turlu kullanldm bilginize
Yani benm esimde bana sozden sonra tek tas alip evlilik teklifi etmisti. Benm icin onemsiz ama bekliyorsaniz da soyleyin icinzde kalmasin. Yuzugude nisanda alirlar herlde. Yuzuksuz nisan mi olurmusSevgilimin ailesiyle tanıştım o da benim ailemle tanıştı evlilikten söz açtı ama evlilik teklifi etmedi. Ev bakmaya başladı ve yüzük de almadı. Yüzük şart mı? Arkadaşlarım olmaz öyle diyorlar siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?