- Konu Sahibi sormanehald
-
kızlar yuzumde bıldıgınız tüy var annem doktora gıdelm hormon testı yaptıralım olmazsa lazere gıdelım dedı ... sımdı 40 gunlufu-gune memlekete geldım aılemden uzakda okuyorm ne yapıyım sızce?
lazere git bence en mantiklisi ben yaptirdim yuzum yumusacik cok memnunum yani
kızlar yuzumde bıldıgınız tüy var annem doktora gıdelm hormon testı yaptıralım olmazsa lazere gıdelım dedı ... sımdı 40 gunlufu-gune memlekete geldım aılemden uzakda okuyorm ne yapıyım sızce?
Hormon testi yaptırmadan lazer uygulamasına gitmenin hiçbir anlamı yok.Verdigin para boşa gider.Ayrıca doktor tavsiyesiyle lazere başlayacak olursanda mutlaka hastanelerdeki uygulamaları tercih et.Güzellik merkezlerine gidip risk alma.Bizzat tecrübeyle sabit canım
peki kaç gün sürer ben sehır dısında okuyorum sureklı gıdıp gelemem
Aynı sorunu bende yaşıyorum.Eğer bahsettiğin belirgin ve uzun siyah tüylerse ve hatta kalın kıllar varsa bence de önce bir doktora git.Bunun haricinde akne sorunu yaşıyor musun adetlerinin düzeni nasıl?Eğer tüylenmeye ek olarak bu sorunları da yaşıyorsan hormonlardan ve yumurtalıklardan kaynaklanan bir sorun olabilir canım.Bencede bir doktora git.Lazer bölgesini yüze düşünme hem çok uğraştırır hem de kıl olmadığı sürece ne kadar belirgin siyah tüy olsa da lazer yaptırırsan onları mahvedersin.Daha önceki konuna da mesaj yazmıştım.Esmer tenliymişsin.Lazer sende lekelenme yapabilir.Zaten yüzündeki tüyler kalın kıl şeklinde olmadıkça lazer işe yaramazmış.Yüzündeki tüyleri tamamen sakal yapar uzak dur.Birçok kişi bu hatayı yapmış o kadar çok duydum ki bu forumdanda yüzünde lazer sonrası kıllar artan tüylenmeler olanlar.Mesela ben yüzüm için lazer olur mu diye gitmiştim.Hani ancak kıl olması gerekiyor dediler.İşini dürüst yapan yer oldukları için açıkça söylediler kar amacı gütmeden.İğneli epilasyon tercih etmelisin canım ben önceden çok ön yargılıydım hatta ne ıgnelısı falan dıyordum ama arastırdıkca ıgnelının tek care oldugunu anladım.Abartmadan söylüyorum iğneli epilasyonda doğru kişiyi bulmak önemli.İşinin uzmanı olmalı.Ben doğru yeri buldum oraya gidiyorum.Ayrıca iğneli epilasyonda doğru müdahale ile tahrip edilen kıl kökünden bir daha kıl çıkmaz(Büyüme evresi geçiren kıl ve tüylerde geçerli) Yani bence iğneli epilasyon düşünmelisin bu sorunu halletmek istiyorsan.Seninle bazı sorunlarımız benziyor o nedenle denk geldin ve yardımcı olmak istedim :)
kızlar doktora gırrım ıykıde gıtmısım hormonlarmda sorun varmıs dogum kontrol hapı verdi
doktora gıtım ve dedıgınız gıbı hormonlarımda sorun varmıs
Hormon bozukluğun varsa tedavisini olman daha doğru olur.Yüzüne hiçbir koşulda lazer yaptırma zaten hormonların düzgün olsada.Vücut için düşünürsen lazeri tedavi sonrası yaptır.Yoksa geri geliyormuş tüyler kıllar.Bendede bir miktar hormon bozukluğu var gerçi iğneliye gidiyorum.En azından o kadar bekleyemem diyorsan iğneliye git.İyi bir iğneli epilasyon uzmanı/merkezi bul.Ama en sağlıklısı tabi ki hormonlar dengeledikten sonra gitmektir.Sorunlarına çözüm bulman dileğiyle...
hormon bozukluğun varsa da yoksa da tek kurtuluşun iğneli epilasyon...hormon bozukluğun var ise tedavi ile birlikte yürütmen gerekli iğneli epilasyonukızlar yuzumde bıldıgınız tüy var annem doktora gıdelm hormon testı yaptıralım olmazsa lazere gıdelım dedı ... sımdı 40 gunlufu-gune memlekete geldım aılemden uzakda okuyorm ne yapıyım sızce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?