- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Hiçbirşey denemesin bana kalırsa
Çok büyük bir sıkıntı varsa dermotoloğa gitsin
Sürekli yıka 15 dakkada birBugün 2.gün çok çok kötü görünüyor yaa.. hiçbir yere çıkamıyor gidemiyorum..
Beyaz tenkitim fondötenle sürünce de çenem kapkara boynum beyaz çok kötü görünüyor.. ne yapacağımı şaşırdım. Sebamed sabunla yıkıyorum ,pamuğu suyla ıslatıp hafif hafif siliyorum ama henüz hiçbir değişiklik yok
Sürekli yıka 15 dakkada bir
Kuzum anladığım kadarı ile cildin problemli hassas bir ciltDermatologluk bir şey var mı bilmiyorum ki, ele nasıl çıkıyorsa ceviz karası yüzüme de öyle çıktı,ve kendiliğinden geçmesi sıkında bir çözümü de yok galiba
Kuzum anladığım kadarı ile cildin problemli hassas bir cilt
Cildine her yaptığın uygulama iyice düşünerek olmalı
Zaten yanlış bir şey yapmış gibisin daha fazla zorlama
Dermotolog deri ile ilgili hastalıklarda uzman kişidir
Cilt problemlerine netten ordan buradan çözüm arayacağına alanında uzman kişiye gider değerlendirmeni alırsın
Ve bu istemediğin olumsuz manzaralarla karşılaşmazsın
Dışarı çıkamıyorum kiGecmis olsun. Gecenlerde bir tanidigimizin eli dediginiz gibi olmustu. Ilk goruste yanmis sandik oyle kotuydu ki... meger ceviz suyundan olmus ustelik eldiven kullandigi halde. gittikce de rengi koyulasmis. bence kendiniz ugrasmayin cildinize daha cok zarar verirsiniz. doktora gidin derim.
DenedimYüzünüze peeling ve krem uygulayın.
Föndoteni direkt kullanmak yerine altına kapatıcı sürmeyi denediniz mi? Mesela morluk için turuncu sonra ten rengi yapıyorlar. Siz de bunu deneyebilirsiniz belki. Dersi kaçırmanız kötü olmuş.
zamanla geçer
prinç suyuyla yıka birde
Denedim
Zaten fondötenlerim aşırı derecede kapatıcılığı yoğun olan yapıda değil. Cildimde çok büyük sorunlarım yoktu çünkü. Sürdüğüm zaman , ceviz lekesi olan kısımlar kara kara,mor gibi görünüyor alttan. Çok kötü bir görüntü çıkıyor ortaya
Ve şuan çene kısmım çok acıyor silmekten, peeling iyice mahveder diye düşünüyorum ..
Benim çok zamanım yok ama bir an önce geçmesi lazımpirinç suyu değil de pirinç ununu suyla karıştırıp sürdüm biraz beklettiniz bir fark olmadı
Gülsuyu ile silin. normal su ile yıkayın bol bol. Bir haftaya çıkar kendiliğinden. Başka birşey sürmeyin lütfen, daha da tahriş olur ve leke kalır.Bu aralar sivilce ile başım dertte ve bu sebeple saçan sapan bir hata yaparak , yeşil kabuklu taze cevizin suyunu çıkarıp yüzüme sürdüm..
Nette karşıma çıktı,çok iyi geldiği..
Elden bile uzun düre çıkmadığını bilmeme rağmen o an hangi kafayla yaptım bilmiyorum
Olay dün oldu.. 10 saniye felan durdu ve yaktığı İçin anında gidip yıkadım,ama iş işten geçti.. dün yanıyordu tahriş olmuştu yüzüm,şimdi ise yeşilimsi,kararmış bir şekilde . Çene ve burun kısımlarında var en çok.
İşin kötü tarafı ehliyete yazıldım ve dersler başladı,2 gündür gidemiyorumfondöten sürünce çok aşırı kötü görünüyor,kapkara alttan görünüyor cildim nasıl geçecek ne yapabilirim.. el olsa çamaşır suyu ,sirke vs deneyeceğim ama yüz
Ne olur bir fikir verin bana.. bir an önce düzelmesi lazım..
1 haftada gecer merak etmeyinKahretsin . Aynen dediğiniz gibi. Ne yapacağım bilmiyorum yaa. Ehliyet derslerine gidemiyorum,umarım sıkıntı olmaz
Öyleyse sadece krem sürün. Bölge yumuşayıp deriyi atsın. Kalıcı iz filan olursa daha kötü olur. Kullandığınız ürünü değiştirseniz mi acaba bir süreliğine? İnsanlar ne izleri kapatıyor yahu. Karalık ne ki..
Sivilcelerimi kurutması için ve yüzümü beyazlatması için limon sürüyorum yüzümde kuruduktan sonra yıkıyorum.
Aşırı hassas değilse yada küçük bir bölgede bu şekilde deneyebilirsin.
Limon çok iyi bu konuda.
Gülsuyu ile silin. normal su ile yıkayın bol bol. Bir haftaya çıkar kendiliğinden. Başka birşey sürmeyin lütfen, daha da tahriş olur ve leke kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?