Yüzüm mahvoldu,lütfen bir fikir verin..

İkiye bölüp yumuşak bir şekilde sürüyorum , açık gözeneklerin içine girdiğinden hafif yanıyor ama dert etmiyorum kurudukça yüzü geriyor ben seviyorum ve etkisini çok iyi gözlemleyebiliyorum.

İkiye bölüp yumuşak bir şekilde sürüyorum , açık gözeneklerin içine girdiğinden hafif yanıyor ama dert etmiyorum kurudukça yüzü geriyor ben seviyorum ve etkisini çok iyi gözlemleyebiliyorum.

Ne güzel , benim cildim hassas o şekilde sürmek sıkıntı benim için
Sabah akşam mı sürüyorsunuz, haftalık mı ne şekilde ?
Ben çok uzun dönem denemedim,belki bir hafta felan. Uzun vadede sivilceler için gerçekten çözüm sağlıyor mu biraz anlatsanız

Nette yüzden ceviz lekesi nasıl çıkar diye yazıyorum ,sadece elden ceviz lekesi nasıl çıkar diye başlıklar çıkıyor.
Bunu yüzünde deneyen ilk ve tek saf benim sanırım

Clinique nun fondöteniydi kullandığım. Kötü bir marka zaten yüzüme sürmem ama . Bilmiyorum çok kötü gösterdi ya. 3-5 sivilceyi taktım kafaya,ne işler açtım başıma

Talihsiz bir durum olmuş ama neyse ki geçici. Üzülmeyin. O tarifi veren de nasıl vermiş anlamadım.

Bir güzellik uzmanına mı gitseniz acaba evde uğraşmak yerine? Size kapatmak için de tavsiye verebilirdi. Ben hala sizin direkt föndoten sürmemeniz gerektiğini düşünüyorum. Gözaltı morluğu için bile 2 3 işlemle kapatıyorlar.

Sivilce yapan kullandığınız ürün de olabilir bu arada. Ben Farmasi'ye geçince bu konuda çok rahat etmiştim.

https://www.faydalari.com/ceviz-kabugunun-faydalari/
Yaş ceviz kabuğunun cilde faydaları olan kısmı okumuştum,bi baksanız.
Siyah noktalara,lekelere vs iyi geldüği yazıyor.
Valla bu şekilde evden dışarı çıkamıyorum bir yere gidemem ki fondötenle bile kapatmıyor ki. Kat kat sürünce de çok çirkin maske takmıl gibi duruyorum

Kursa gidin ne olacak. Kimse tanımıyordur zaten. Sorarlarsa allerjik reaksiyon, birkaç haftaya geçecekmiş dersiniz.

Boyamış resmen bol bol su ile yika.Temizleme jeli kullanabilirsin.

Günlük hayatta zaten yüzüme fondöten felan sürmem sivilce olsa dahi makyajım kalem ve rimeldir. Umarım kalıcı bir iz bırakmaz

istikrarlı sürmedim , aklıma geldikçe yani .. ilk hedefim yüzümü beyazlatmaktı rengimin açıldığını gördüm.
Yan çene bölgem genelde sivilceleniyor , bir haftada izleriyle birlikte yok oldugunu biliyorum.

Sizin kullandığınız ağaçtan ilk toplandığı haldeki yeşil kabuk muydu?

Günlük hayatta zaten yüzüme fondöten felan sürmem sivilce olsa dahi makyajım kalem ve rimeldir. Umarım kalıcı bir iz bırakmaz

Yok ben sanmam iz kalacağını. Siz cildinizi tahriş etmeyin farklı ürünler kullanarak. Onlar daha tehlikeli. Çocukken bize de olurdu zamanla çıkardı hatırlıyorum.

Yeşil cevizin kabuğu kına gibi boyar ve kolay geçmez geçen canım isteyince annem kırıverdi yedim de yazık annem eli öyle oldu ki eli sudan çıkmaz öyleyken geçmeyince 2gün sonra kına yaktı üstüne keşke sürmes3ydin yüzüne
Sabun falan sür beklet krem sür bol bol yumuşadıkça çıkar inşallah yoksa çok zor işin

Evet orda da yazan o zaten . Yeşil ceviz kabuğu..

Linkini attığım siteyi incelediniz mi, yaş ceviz kabuğunun faydaları yazan kısımda yazıyor bahsettiğim

Evet evet baktım. Hatta birkaç haber sitesinde dahi varmış. Yeşil kabuğu sıkın, cildinize sürün yazıyor. Böyle bir şey nasıl paylaşılır aklım almadı. Yani siteye dava açsanız kazanırdınız herhalde gelişmiş bir ülkede olsak.

Elinizde pudra, far var mı? Eğer varsa fardaki beyaz, krem tonla yüzünüzü tamamen kapatın. Özellikle koyu yeri hedef alın. Sonra föndoteni nazik hareketlerle sürün. Bu şekilde daha etkili sonuç alabilirsiniz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…