Yüzüm mahvoldu,lütfen bir fikir verin..

Evde madecassol yanık kremi var ama . Yanık ve leke,iz tedavisinde kullanılan bir krem..
Cevizin suyunu sürer sürmez aşırı derecede yaktı yüzümü,bu durumda tanığa sebep olmuş olabilir.. sürsem faydası olur mu ki o kremin.. aklıma gelmemişti hiç siz deyince geldi şimdi
Olabilir tatlım. Yüzünde o an yanma hissettiysen cildin yanmıştır. Bahsettiğin krem işe yarayabilir. 1 2 gün sür bakalım. Hafiften soyulma başlarsa devam et. Soyula soyula geçer.

başka şeyler deneyerek, daha kötü yapabilirsin...kimsenin önerisine kulak asma, yüz önemli...

Asitli vs şeyler kesinlikle ve kesinlikle denemem zaten. O tarz önerileri önemsemiyorum. En fazla zeytinyağı vs sürebilirim,yanık kremi veya terramycin ile derinin iyileşmesini sağlayabilirim

Bugün biraz daha iyi şükür.
Çene kısmım çok acıyordu,bugün biraz hafiflemiş halde acısı.. ben sürer sürmez anında gittim yıkadım çok fena yakmıştı.. eğer bi 5 dk bekletsem iyice yakardı cildimi.. çok daha ciddi şeyler olabilirdi..
Bugün rengi de çok hafif açılmış gibi, ve çene kısmımda bir miktar soyulma var. Bekliyorum,inşallah geçecek..

Çok geçmiş olsun

Şuan ağrı sızı yok. İlk gün felaketti .. devamlı buz koydum, öyle bir yanıyordu ki..
Şuan rahatsız eden tek şey görüntü :KK43: düzelir mi iz kalmadan geçer mi bilmiyorum.. terramycin deri merhemi sürüyorum, antibakteriyel yapıda. Onun dışında pirinç lapası sürüp ,zeytinyağı ile nemlendireceğim bugün.. ve kursa yine gidemeyeceğim :KK43:
Doktora gitmeseniz iz kalabilir. Binin taksiye, gidin hızlı hızlı, evden çıkmak istemiyorsaniz.
Ben de tatilde öylesine bir doktora gitmiştim. Dönünce düzgün bir doktora gidebildim, verdiği krem daha ilk günden tüm derimi kabuk yapıp döktü. Yani millet işini biliyor da yapıyor. Teramisin ayrı o ayrı.. cilt doktoruna git mutlaka . Hadi randevu alamadin, bari acile git.
Kendi kendine daha da bozarsin cildini. Ama çok endişe de etme, öyle merhemler var ki artık cilt sorunları da geçiyor. Mesela 3 sene geçmeyen bir morlugum vardı. Cildiye bir krem verdi, ssk'dan 8 liraya almıştım. İki sürüşte o morluk bir anda geçmişti :)
Git de tedavinin baslasin, çok geçmiş olsun

Bence hemen cilt doktoruna gidin. Belki tahriş ettiniz kalıcı leke oluşturma riski oluştu. Ona göre bir bakım önerir size. Buradan ben şunu sür desem sürecek misiniz? Çok geçmiş olsun.

Doktora gitmeseniz iz kalabilir. Binin taksiye, gidin hızlı hızlı, evden çıkmak istemiyorsaniz.
Ben de tatilde öylesine bir doktora gitmiştim. Dönünce düzgün bir doktora gidebildim, verdiği krem daha ilk günden tüm derimi kabuk yapıp döktü. Yani millet işini biliyor da yapıyor. Teramisin ayrı o ayrı.. cilt doktoruna git mutlaka . Hadi randevu alamadin, bari acile git.
Kendi kendine daha da bozarsin cildini. Ama çok endişe de etme, öyle merhemler var ki artık cilt sorunları da geçiyor. Mesela 3 sene geçmeyen bir morlugum vardı. Cildiye bir krem verdi, ssk'dan 8 liraya almıştım. İki sürüşte o morluk bir anda geçmişti :)
Git de tedavinin baslasin, çok geçmiş olsun

Akşam acile gideceğim.. teşekkür ederim. Acildeki dr laf genelde dahiliye bölümüyle alakalı oluyor ama bir yorumda bulunur diye ümit ediyorum..

Kullandığı ilaçlar çok iyi geldi demiştiniz :KK43: bu lekeler bu izler kalıcı mı yani...
Cildi cevizden dolayı yandı ve şişti o şişlikleri aldı ve deriyi tazeledi ancak lekeleri kalıcıydı onlar çıkmadı. Birde acilde neden zaman kaybediyorsunuz cildiye uzmanına görünün direk.

Cildi cevizden dolayı yandı ve şişti o şişlikleri aldı ve deriyi tazeledi ancak lekeleri kalıcıydı onlar çıkmadı. Birde acilde neden zaman kaybediyorsunuz cildiye uzmanına görünün direk.
Akşam hava kararmış olur o zamana diye :(
Gerçekten çok komik görünüyorum. Çıkılabilecek durumda olsam zaten giderdim korkudan şimdiye..
acildeki dr da bir öneride bulunur artık :(

Akşam hava kararmış olur o zamana diye :KK43:
Gerçekten çok komik görünüyorum. Çıkılabilecek durumda olsam zaten giderdim korkudan şimdiye..
acildeki dr da bir öneride bulunur artık :KK43:

Böyle şeyler için acile gidilmez. Adı üstünde, acil. Acil durumlar için kullanılır yani. Sağlıkçıyım.
Sizin bu konuda iyice kafanızı karıştırdık. Yarın saban cilt doktoruna görünün. Acillik bir durumunuz yok.

Böyle şeyler için acile gidilmez. Adı üstünde, acil. Acil durumlar için kullanılır yani. Sağlıkçıyım.
Sizin bu konuda iyice kafanızı karıştırdık. Yarın saban cilt doktoruna görünün. Acillik bir durumunuz yok.
Utanıyorum gündüz vakti çıkmaya. Acili meşgul etmek istemem yoksa tabiki.

Derhal bir cilt doktoruna gitmeniz gerek. Çok utanıyorsanız yara bandı yapıştırın. Acil size bir şey yapamaz ki. En fazla tahriş için krem verir yine cildiyeye gitmenizi söyler. Yüz bu şakaya gelmez, hala nasıl cildiyeye gitmeden duruyorsunuz çok şaşırıyorum.

Hiç bir şey olmaz. Utanmayın, her şey insanlar için. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim sağlıkçıymışsınız ya, bir şey sorsam ?
Cildime ceviz kabuğu suyu sürer sürmez aşırı bir yanma oldu. Ve cildim yandı sanırım. Madecassol yanık kremi var şuan, ondan kullansam zararı olur mu şu aşamada ? Bilen birine danışmak istedim

Back
X