- Konu Sahibi garipbirhayat
bepanten vb krem kullanmanı tavsiye ederim geçmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bepanten vb krem kullanmanı tavsiye ederim geçmiş olsun
Geçmiş olsun, çok fazla uğraşmayın iyice tahriş olur, bol bol yıkayın kalıcı değil sonuçta illa ki geçecek, cilde bulaşan saç boyasının sütle silindiğinde geçtiğini duymuştum ama uygulasanız mı bilemedim. Sanki şu aşamada oluruna bırakmak rutin temizlik ve nemlendirme dışında müdahale etmemek gerekiyor gibi
Bi cildiyeye görünseniz aynı şeyi yengemde yapmıştı yıllar önce resmen yüzü yandı ve şiş şişti. Cildiye doktorunun verdiği ilaçlar çok iyi gelmişti.Teşekkür ederim .. inşallah geçer ya,iz kalmaz umarımzeytinyağı ile yavaş yavaş ovalamayı düşünüyorum. Onun dışında dışarı bu şekilde çıkamam,kapatmam lazım ve kapatmak istemiyorum şu aşamada..
Bir an önce geçmesi için dua ediyorum sadece![]()
Bi cildiyeye görünseniz aynı şeyi yengemde yapmıştı yıllar önce resmen yüzü yandı ve şiş şişti. Cildiye doktorunun verdiği ilaçlar çok iyi gelmişti.
Ben de güneş çarpınca aynı böyle olmuştum, hatta daha kötü, yüzüm kirişmişti, canım açıyordu. Mimik bile yapamıyordum.
Dedim elveda güzel günlerim,buraya kadarmış :)
Ama inanır mısın bir hafta içinde geçti bitti. Şimdi izi bile yok, şükürler olsun ki.
Doktora git mutlaka. Ağrı için anestol sür, uyuşturur. Acı hissini alır.
Suratım bu hale gelse, o tahrişin üzerine asla bir şey sürmem. Makyaj da yapmam. Yok yağmış, yok sirkeymiş... ovalamalar falan. Yav deri zaten mahvolmuş, kazınır mı daha o yüz? Deri merhemi falan sürün de bari deri kendini toplasın biraz.
Yeni deri çıkar, geçer.
Ama sağlık bu lütfen ihmal etmeyin farklı şeyler kullanarak boşuna süreci uzatıyor olabilirsiniz. Lekeler de de hiçbir değişiklik olmadı malesef.Ya cildiyeye gitmek için evden çıkmaya utanıyorum. Yani bilmiyorum hiç böyle bir şey gelmemişti başıma daha önce..
Yengenizin tamamen geçti mi lekeler, ve ne tür ilaçlar kullandı bilginiz var mı, bir de kaç günde felan geçti
Birde pirinç maskesi içinde düzenli kullanım şart öyle 1-2 haftada sonuç alamazsınız ve en fazla haftada 3 defa uygulayabilirsiniz.Aynen ben de öyle düşünüyorum da . Pirinç renk açıcı ve cilt yenileyici özelliğe sahip olduğu İçin iyi gelirmiş bu gibi durumlarda, bir de zeytinyağı ile nemlendireceğim.. makyaj yapmaya içim el vermiyor zaten, bir de onu çıkarmak İçin bastıra bastıra silmek lazım çünkü.. ne yapıcam bilmiyorum, umarım bir an önce geçer.. bu arada terramycin deri merhemi kullanıyorum .
Yapmayın.. kaldı mı o iz suratında geçmedi mi YaniAma sağlık bu lütfen ihmal etmeyin farklı şeyler kullanarak boşuna süreci uzatıyor olabilirsiniz. Lekeler de de hiçbir değişiklik olmadı malesef.
Umarım sizinki geçer moralinizi bozmak istemiyorum ama şu anda yaptığınız işlemlerle cildinize daha çok zarar veriyor olabilirsiniz.Yapmayın.. kaldı mı o iz suratında geçmedi mi Yani![]()
Umarım sizinki geçer moralinizi bozmak istemiyorum ama şu anda yaptığınız işlemlerle cildinize daha çok zarar veriyor olabilirsiniz.
yerinizde olsam giderdim yani utanilcak bi durum degilki bu, böyle kendinde leckeleri olan insanlari düsünün. Bence kursunuzu aksatmayin gidin. Sonucda yara gibi düsünün, sürekli bi yaraniz oldugunda eve hapsetmiceksiniz herhalde kendinizi dimi? Ben olsam hic cekinmden cikardim ve islerimi hallederdim gün icinde olanTeşekkür ederim. Size de çok geçmiş oldun, atlatmışsınız ne güzel . Umarım iz kalmadan benimki de geçer
Bugün pirinç lapası yapıp süreceğim, zeytinyağı ile de nemlendireceğim sonrasında . Kurs olmasa sıkıntı değil de ona gidemiyorum, utanıyorum .. kapatmak ta istemiyorum fondöten şu aşamada daha kötü edebilir .. ne yapacağımı şaşırdım![]()
Kalıcı değildir tatlım üzme kendini. Bir eczacıya danış. Yanık tahrişi olmuş sanırım. Bende yüzüme aloe vera sürdüğümde benzer birşey olmuştu. Yanık kremi sürüp kısa sürede soyulmasını sağlayabilirsin. Bu konuda bir eczaneden bilgi almanı tavsiye ederim. Yanık değilde boyaysa peeling tarzı temizleyicilerle düzenli kullanımda çıkar diye düşünüyorum.
İz kalacağını sanmıyorum kına gibi birşey çünkü, çok uğraşır da aşırı tahriş ederseniz ceviz yaprağından kaynaklı değil tahrişten dolayı iz kalabilir o nedenle biraz sabredin yıkadıkça geçer mutlakaTeşekkür ederim .. inşallah geçer ya,iz kalmaz umarımzeytinyağı ile yavaş yavaş ovalamayı düşünüyorum. Onun dışında dışarı bu şekilde çıkamam,kapatmam lazım ve kapatmak istemiyorum şu aşamada..
Bir an önce geçmesi için dua ediyorum sadece![]()
Kalıcı değildir tatlım üzme kendini. Bir eczacıya danış. Yanık tahrişi olmuş sanırım. Bende yüzüme aloe vera sürdüğümde benzer birşey olmuştu. Yanık kremi sürüp kısa sürede soyulmasını sağlayabilirsin. Bu konuda bir eczaneden bilgi almanı tavsiye ederim. Yanık değilde boyaysa peeling tarzı temizleyicilerle düzenli kullanımda çıkar diye düşünüyorum.
acil cildiyeye gitBu aralar sivilce ile başım dertte ve bu sebeple saçan sapan bir hata yaparak , yeşil kabuklu taze cevizin suyunu çıkarıp yüzüme sürdüm..
Nette karşıma çıktı,çok iyi geldiği..
Elden bile uzun düre çıkmadığını bilmeme rağmen o an hangi kafayla yaptım bilmiyorum
Olay dün oldu.. 10 saniye felan durdu ve yaktığı İçin anında gidip yıkadım,ama iş işten geçti.. dün yanıyordu tahriş olmuştu yüzüm,şimdi ise yeşilimsi,kararmış bir şekilde . Çene ve burun kısımlarında var en çok.
İşin kötü tarafı ehliyete yazıldım ve dersler başladı,2 gündür gidemiyorumfondöten sürünce çok aşırı kötü görünüyor,kapkara alttan görünüyor cildim
nasıl geçecek ne yapabilirim.. el olsa çamaşır suyu ,sirke vs deneyeceğim ama yüz
Ne olur bir fikir verin bana.. bir an önce düzelmesi lazım..
3.gün güncellemesi;
Çene kısmı dünkü kadar acımıyor,ve çok hafif soyulmalar var, alttan yeni deri çıkıyor..
Fakat hala ala bele çok kötü bir görüntü var, bugün de kursa gidemeyeceğim![]()