- 3 Şubat 2009
- 10.082
- 17.613
- 823
- 45
- Konu Sahibi garipbirhayat
Limon suyuyla tuzu karistir hafif hafif ovalayarak sür. Zeytinyagli pamukla sıyır. Bu sekilde elden tamamen geçiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Limon suyuyla tuzu karistir hafif hafif ovalayarak sür. Zeytinyagli pamukla sıyır. Bu sekilde elden tamamen geçiyor.
Nasıl yapiyosunuzcevız boyamıs ben onu sacımdakı beyazları kapatmak ıcın yapıyorum o suyla sacımı yıkıyorum
1 hafta sonra gecer gunde ıkı kere sadece su ıle yıkanın
veya hamama gıdın zeytınyaglı sabun ıle yıkayıp cok nazıkce asla bastırmadan peelıng yapar gıbı keseleyın cok az da olsa acılır
Annemin elleri yandı resmen
Eldiven olduğu halde acıyor
Sizin yüzünüz ne halde kim bilir
Silverdin sürdük biz
Umarım geçer
bence dr tavsiyesiz ilaç kullanmayın derim.Çok sağ olun.. bu ilacı gidip eczaneden alabilirim, fakat dr gidip mi danışayım bilmiyorum ki.. betten araştırdım şimdi ve yorumlar çok olumlu yönde..
Cildimdeki şu tahriş geçince kullansam mı ki
Canim Seker ve zeytinyagi karistirip yüzüne hafifce bi peeling yapabilirsin. Ellerde hemen fayda ediyo
Ama benim elim değil ki.
Yüzüm ve de bayağı tahriş olan bölge. Şuan bile limon ve tuz karışımı beni ürpertti.
Yapmayın, cildiniz aşırı hassas ve tahriş olmuş şuan, limon tuz yaparsanız yüz derinizi elinize alırsınız valla...
Hicbirsey surmeyin. Gidebiliyorsaniz dermatologa gidin. Gidemiyorsaniz suyla yikayin. Zamanla gecer. Kurs icin temiz bir spancla kapatin gidin bence
onu bilmiyorumki hic belki cok yavas ve bastirmadan yapmayi denersen bisey olmaz sonucda zeytinyag besleyinci bisey.Teşekkür ederim. Asidik bir şey olmadığı İçin denenebilir,fakat şu aşamada tahriş olan çene etrafıma zarar edip yara felan yapar mı ki
Aynen atıyorum şimdi..onu bilmiyorumki hic belki cok yavas ve bastirmadan yapmayi denersen bisey olmaz sonucda zeytinyag besleyinci bisey.
eger istersen sirf cene kismindan bi resim atabilirsin belki görünce daha iyi bi yorum yapilabilir
Bu aralar sivilce ile başım dertte ve bu sebeple saçan sapan bir hata yaparak , yeşil kabuklu taze cevizin suyunu çıkarıp yüzüme sürdüm..
Nette karşıma çıktı,çok iyi geldiği..
Elden bile uzun düre çıkmadığını bilmeme rağmen o an hangi kafayla yaptım bilmiyorum
Olay dün oldu.. 10 saniye felan durdu ve yaktığı İçin anında gidip yıkadım,ama iş işten geçti.. dün yanıyordu tahriş olmuştu yüzüm,şimdi ise yeşilimsi,kararmış bir şekilde . Çene ve burun kısımlarında var en çok.
İşin kötü tarafı ehliyete yazıldım ve dersler başladı,2 gündür gidemiyorumfondöten sürünce çok aşırı kötü görünüyor,kapkara alttan görünüyor cildim
nasıl geçecek ne yapabilirim.. el olsa çamaşır suyu ,sirke vs deneyeceğim ama yüz
Ne olur bir fikir verin bana.. bir an önce düzelmesi lazım..
3.gün güncellemesi;
Çene kısmı dünkü kadar acımıyor,ve çok hafif soyulmalar var, alttan yeni deri çıkıyor..
Fakat hala ala bele çok kötü bir görüntü var, bugün de kursa gidemeyeceğim![]()
Teşekkür ederim. Geçerdir değil mirengi bırak tahriş olmuş çok geçmiş olsun bir dermatoloğa görün bence![]()
baya bi tahris olmus canim ya gecmis olsun, bence istersen sadece bi zeytinyag ile ov cok yumsak bi sekilde. Sonrasindada birak dinlensin cildin... disari cikma durumunuda okadar takma sonucda gecici bisey öyle cikabilirsin disari... ben haftalarca yüzümde kocaman bi yara iziyle gezmek zorunda kalmistim dikkatsizligim sonucuAynen atıyorum şimdi..
baya bi tahris olmus canim ya gecmis olsun, bence istersen sadece bi zeytinyag ile ov cok yumsak bi sekilde. Sonrasindada birak dinlensin cildin... disari cikma durumunuda okadar takma sonucda gecici bisey öyle cikabilirsin disari... ben haftalarca yüzümde kocaman bi yara iziyle gezmek zorunda kalmistim dikkatsizligim sonucu
Geçmiş olsun, çok fazla uğraşmayın iyice tahriş olur, bol bol yıkayın kalıcı değil sonuçta illa ki geçecek, cilde bulaşan saç boyasının sütle silindiğinde geçtiğini duymuştum ama uygulasanız mı bilemedim. Sanki şu aşamada oluruna bırakmak rutin temizlik ve nemlendirme dışında müdahale etmemek gerekiyor gibiTeşekkür ederim. Size de çok geçmiş oldun, atlatmışsınız ne güzel . Umarım iz kalmadan benimki de geçer
Bugün pirinç lapası yapıp süreceğim, zeytinyağı ile de nemlendireceğim sonrasında . Kurs olmasa sıkıntı değil de ona gidemiyorum, utanıyorum .. kapatmak ta istemiyorum fondöten şu aşamada daha kötü edebilir .. ne yapacağımı şaşırdım![]()