- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi Birakitamolsa
-
evet herkes ya dert sahibi ya dert dinlemekten okumaktan zevk alıyor..yüzündeki tüyler için epilasyon yaptır imkanın varsa...olmazsa kuaförde sir ağda yaptır..iplikle aldır...Kızlar konuyu dogru yeremi açıyorum bilemedim fakat sanki herkes burayı takip ediyomus gibi gördüğümdenn buraya aciyim dedim.benim derdim Yüzümdeki tüyler yanaklarımiii ve alnimi aldirmiyorumm sadece çene ve bıyık bölgemi aldiriyorum. Ama yanaklarimda gözüme batıyor. Pis gibi lekeli gibi aldirsam cogalirmi?yüzünü aldiran farklı tavsiyelerde bulunmak isteyenlerin yorumlarını bekliyorum.tesekkur ederim şimdiden
reglilerinde düzensizlik var mı ? hormonlarına hiç baktırdın mı ?Hepinize tek tek çok teşekkür ederim ilginiz için sanırım iple aldircam. Tüylü gezmektense 2 3 gün çıkarsa sivilcelerle ugrasrm.ins çoğalma olmazda pırıl pırıl bi cildim olur ahh ahh çok çektim cook cilt olarak cok sorunluyum. Kollarim putur putur bacaklarim batık dolu genital bölgemi hiç solemeyim. Kurtulamiyorum
canım sir ağdayla aldırsan kuaförde daha kolay olmaz mıHepinize tek tek çok teşekkür ederim ilginiz için sanırım iple aldircam. Tüylü gezmektense 2 3 gün çıkarsa sivilcelerle ugrasrm.ins çoğalma olmazda pırıl pırıl bi cildim olur ahh ahh çok çektim cook cilt olarak cok sorunluyum. Kollarim putur putur bacaklarim batık dolu genital bölgemi hiç solemeyim. Kurtulamiyorum
Reglimin 3 aydır günleri değişti bi ayin başında bi sonunda kıl çok fazla hormonlar da kesin sorun var ama hormon ilaçları kilo yapıyormuş kullanmak istemiyorum kuaforumede ne zaman yüzumu de al desem asla der ama çok taktım agda bıyık bölgemde ve cenemde bile sivilce yapıyor ipe dayanabilirsem iple aldircam inşallah çoğalmaz. Bi cesaret gidicem yarın yine kadınlar kulubnde eski tarihli bi yazı okudum.limon ve tuz öneriyorlar aldirdiktan sonra.hem uzun süre cikmiyormus hemde tüyleri azaltiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?