- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- 108
- Konu Sahibi Birakitamolsa
-
Benim de pkostan dolayı yüzümde biraz tüylenme var.Aldırmayı hiç düşünmedim.Sarartıcı kremle sarartıyorum,hiç kötü durmuyor o zamanKızlar konuyu dogru yeremi açıyorum bilemedim fakat sanki herkes burayı takip ediyomus gibi gördüğümdenn buraya aciyim dedim.benim derdim Yüzümdeki tüyler yanaklarımiii ve alnimi aldirmiyorumm sadece çene ve bıyık bölgemi aldiriyorum. Ama yanaklarimda gözüme batıyor. Pis gibi lekeli gibi aldirsam cogalirmi?yüzünü aldiran farklı tavsiyelerde bulunmak isteyenlerin yorumlarını bekliyorum.tesekkur ederim şimdiden
Oda uzatiyormus sanırım canım yukarda bi arkadas kadın doğuma git diye yazmış önce oraya gidip sonra tavsiye ettiklerinizi deniycem teşekkür ederimBenim de pkostan dolayı yüzümde biraz tüylenme var.Aldırmayı hiç düşünmedim.Sarartıcı kremle sarartıyorum,hiç kötü durmuyor o zaman
Evet kadın doğuma gitmen gerekiyor.Polikistik over olabilirOda uzatiyormus sanırım canım yukarda bi arkadas kadın doğuma git diye yazmış önce oraya gidip sonra tavsiye ettiklerinizi deniycem teşekkür ederim
siyah kıllar yok ama yinede sarartilabilir kremin markasını ogrenebilirsem çok iyi olur.Evet kadın doğuma gitmen gerekiyor.Polikistik over olabilirBende de var ve yüzümde tüylenme oldu.Ama ne yaparsan yap doğal yolla geçmiyor o tüyler.O yüzden dedim sarart diye.Bende uzama felan olmadı.Belki ciltten cilde değişiyordur..
Sivilce olmaması için bepantene krem kullanılıyor. Yoksa büyük risk.Ben sir ağda ile aldırmaya başlamıştım şimdi artık kendim alıyorum. Çok şükür bir sorunla karşılaşmadım. Artma falan olmadı. Bir kez aldırıp deneyebilirsiniz sivilce olacak mı diye. Ya da iğneli epilasyon yaptırabilirsiniz maddi durumunuz yeterse.
Tahlillerinizi yaptırın yaptırmadıysanız. Tedavi sonrası biter hepsi.
Asla aldırmayın, ayva tüylerde renk değiştiriyor ve kalınlaşıyor. Buna da çoğalma derler işte.
Öyle dolaşıcağına aldır çoğalsın rahat rahat dolaşırsın.
:) sakallı değilim tüy var yüzümde kıl deil çenemi sürekli aldiriyorum zatn yanklrm için konu açtım tatmin edici cevaplar aldmsakallı dolaşmaktansa aldırman daha mantıklı.
aldıran tanıdıklarım var, çoğalma olmuyor.
Yok agda yaptirmam zaten.Aaaay sakın yüzünüze ağda denemeyin yaaa
:) sakallı değilim tüy var yüzümde kıl deil çenemi sürekli aldiriyorum zatn yanklrm için konu açtım tatmin edici cevaplar aldm
Yüzümde tüyler var kıl deil 5 ay aldirmasam cenemde de sarı tüyden bska aşırı birsey çıkmıyor. Siz daha iyi bilirsiniz tabi aydinlattiginiz için teşekkür ederim. Sanırım vazgeçtim. Hormonlar a baktiricam. Çünkü çok çabuk çıkıyor bacaklarim koltukaltim falanBen guzellik uzmaniyim lazer epilasyon isiyle cok yakindan ilgilendim eger yuzdeki tuyler erkek sakali gibi degilse siddetle tavsiye ETMIYORUM bir yaptir iki yaptir sinra gor bak o yanaklarindan nerelere gidiyor tuylerin yuz bolgesi ince ve hassas oldugu icin estetisyenler yuksek joulle calismaktan korkuyor hastqyi yakarim diye o zamanda bitmek yerine arttikca artiyor he sunuda ilave edim lazer epilasyon %100 bitirir diyorsa size bir estetisyen oraya gitmeyin kandiriliyorsunuz lazer epilasyon bitirmezz . Evet bacak bolgesi koltuk alti bolgesi kas ortasi coook azaliyor ama diger bolgeler cok zor ben 50 yasinda kadin taniyorum 20 senedir lazer yaptiriyorum diyen ve hala seyrek de olsa tuyleri olan tamamiyle bitiyor tertemiz oluyorsunuz hikaye arkadaslar inanmayin cihazda cok onemli tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?