Yüzüme bile bakmadı!!!!

SIKINTILI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
85
0
86
Nevşehir
kızlar bugün beni seven ve benimde sevdiğim çocuk çok soğuk davranıyordu bana.
yüzüme bile bakmadı !
sordum nedenini cevapta vermedii...
ben hiç bir şey yapmadımki onu böyle yapacak
ortada yanlış anlaşılma var!biliyorum.
ama benle konuşmuyorki açıklayım herşeyi!
bugün msnde ileti yolladım.akşam okur heralde.
bu soğukluğun sebebi ne yaa hiç bilmiyorum.
çok kötü oldum bende...
belki hatam vardır dedim özür diledim.
ama yokk ne konuştu,nede baktı!
benim olduğum yöne bile bakmadı!
kızlar yardım istiyorum....napıcam benyaa.
ortada kesin bi yanlış anlama var biliyorum.
ve arkadaşıma benimle bidaha hiiç konuşmayacağını söylemiş.
ben hiçbirşey yapmadım amaaa ne buu şimdi....

:uhm: klava: benneyaptımki

Hicbirsey

Hatalida olsan sana kendini savunma veya hic olmazsa izah etme firsatini vermeyen birine ne yapcaksinki??

Salla gitsin be güzelim....böyle afra tafra yapan insanlari cekmek cok zor

pardonda ortada birsey yokken niye özür diliyorsun kı canım
bırak bır hatan da olsa gelıp senle paylasması lazım
boyle birisi için kendını bile üzme
insan sevdiğini görmezden gelemez gelmemelı
bırak o seni arasın dursun uğrasma bile tatlım

ya napimki kızlar takmadan duramıyorum sabahtan beri cevap bekliyorum ama hiç yazmıyo çok üzgünüüüm offffff takmamak elde değil sinirliyimde bana hiç inanmıyor dinlemiyor bi konuşsa ne iyi olurdu çözülürdü sorun ama yooookkk napsam ne etsem yinede üzülmeden duramıyorum bütün derdim başımdan aşkııın zaten off

kızlar dün arkadaşımın msnine girip konuştum onla
o konuştuğu kişinin ben olduğunu bilmiyordu.
ağzından laflar aldım
beni kıskandırmaya uğraşacakmış başka kızlarla
ve beni hiçbir zaman sevmediğini söyledi
niye kötü davranmasının sebebini öğrendim çok basit,küçük sebep
ama böyle basit bir sebep yüzünden beni kıskandırmaya uğraşmaz
onunla konuşmam gerek
ama msnde engellemiş beni
onu unutmamı istiyormuş
bence sinir yüzünden ne dediğini bilmiyordu
anlamadım napmaya çalışıyor
ama hiç üzülmedim,gözlerimden bir damla yaş bile gelmedi bunları duyunca
onu artık sevmiyorum bende
dün bir karar aldım onunla son kez konuşacağım
ve onu asla affetmeyeceğim
hayatın tadını çıkaracağım
nasılsa karşıma ondan iyi birisi çıkar
ben mutluyum bana olan birşey olmayacak zararı kendisine
ben gayet mutluyum ama anlamadım bu işi konuşmadan olmaz

siz ne dersiniz?öfkeyle kalkan zararla oturur derler ya...pişman olur mu?birgün sinirleri yatışınca geri döner mi?geri dönsede değişen bişey olmaz zaten onu sevmiyorum artık evet diyip affedemem onu...

beni kıskandırmaya uğraşacakmış başka kızlarla
ve beni hiçbir zaman sevmediğini söyledi...

dengesizLiğin dik aLası işte...madem sewmiyorsun niye kıskandırmaya uğraşıyorsun...erkeler aptaL yaa gerçekten aptaL!!!!kendiLerini zeki sanan asLında çok aciz warLıkLar...!!!!!
sinirLendim şimdi bak klava:

evet anlamadım gitti bu adamı ne istiyosa durduk durmadık yere sinirleniyo ve böyle yapıyor hemde ortada hiçbir sebep yokken...

madem geri dönerse affetmem diyosun,bırak hiç uğraşma sil at hayatından,bitti gitti işte o da kıskandırmaya uğraşsın seni hala...sen yeni birini bulup koluna takıp gezdiğinde kim kıskançlıktan çatlar o zaman görürüz... Çok üzgünüm çoook

ya bu yaşta bu çetrefilli aşk ilişkileri böyle arabesk hissiyatlar boşver kuzum yaa bak etrafta ilkbahar cıvıl cıvıl herbişey çık gez dolaş hayatın ve gençliğinin tadını çıkart. salla gitsin elalemin nazlı herifinisengözlerimebaksanab

bende aynen öyle yapıyorum hayatın tadını çıkarıyorum gez toz eğlen! banane ondan naparsa yapsın pazartesi günü görecek benim nasıl değiştiğimi karşısına öyle güzel çıkacamki şaşacak ben gerçekleri görmesini istiyorum merak ettim niye böyle olduğunu

ne kadar karaktersizce bir davranıs..ayrılmak istiyorsa,sorun neyse gelsin yüzüne söylesin adam gibi..ortada yaptıgın bi hata yok seni suclu hissettirip üzmeye calısıyor..canım bence sakın arama..böyle aniden dengesizlestigine göre onun hayatına baska biri girmiste olabilir.eger ararsan kendini nimetten fasülye sayacak..arama umursamadıgını anlasın..sinir oldum öfff klava:

kızlar 1.cisi biz sevgili değiliz ama beni seviyordu
2.cisi dün arkadaşımın msninden konuşmuştuk dedimya ozaman başka bir kız bulduğunu söylemişti ama o kızı gerçekten sevmiyor sadece beni kıskandırmak için kullanacak kızı
ben hatasını anlamasını istiyorum
bugün son 1 mesaj atacam
doğruları söyleyecem ve bukadaaar
zaten doğruları öğrenince bana hemen konmaya başlar ozaman da ben pişman edecem onu yaptıklarını burnundan getirecem ozaman görür gününü
ama hatasını anlamasını nasıl sağlayabilirim onu bilmiyorum:::

canim nedenini biliyorsun ogrendin..sakin onunla muhatap olma kendini daha da birsey sanmasin laftan sevgiden insan olmaktan anlayan biri olsa zaten oyle igrenc konusmaz...uzak dur..sana iyilik yapmis bilmeden...aynen yol ver gitsin...:1closedeyes:

pekı bu kız
sevgılı olurlar mı baslıgında bahsettıgın kız mı ?
eger degılse senınkı hakketen senı kıskandırmaya calısıor :)

burçlarınız neeeee?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…