Etkili değilArkadaslar kaslarimin ucunun kalkmasini istiyorum botoxla cok mumkun degil cok az iple askilama cok saglikli degil alina ama 2 tane dr hifu ile oluyor dedi sitede bahsedende yoketkilimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etkili değilArkadaslar kaslarimin ucunun kalkmasini istiyorum botoxla cok mumkun degil cok az iple askilama cok saglikli degil alina ama 2 tane dr hifu ile oluyor dedi sitede bahsedende yoketkilimi
Kesinlikle haklısınız,ben de hiç bir değişiklik görmedim.Evet fiyatlar o kadar abarti ki artik ameliyat olurum diyorum o fiyata. Ki yaptirani tatmin etmeyen degisimler. Sadece yapan doktor degisimi goruyor nedense![]()
Samsuna nasil gelcezAmeliyatlı yüz gerdirme istiyorsanız. Samsunda dr HAYATİ AKBAŞ tek geçerim . İnstagramdan takip edebilirsiniz . İnanılmaz sonuçlar var .. param olsaydı yaptırırdım![]()
Benimde cok hafif gidim var hic etki etmedi. Doktor seninki yag degil deri fazlaligi dediBen zayıfım ama gıdım var.dr lar sarkma mı gıdı mı anlayamadı.o yüzden hem liposuction hem de ip askı önerdilerbir sene önce bişektomi yaptırdım aşağ doğru inen yüzüm daha da sarktı.hifu yüzde bu kadar etkiliyse bu gıdı bölgesi icin iyi olmaz mı acaba?sadece gıdım icin düşünüyorum.bilgi verir misiniz
Hangisi etki etmedi?Benimde cok hafif gidim var hic etki etmedi. Doktor seninki yag degil deri fazlaligi dedi
Doblo. Fokuslu ultrasonHangisi etki etmedi?
Hüray hügül ün operasyon ücretleri çok yüksek. Evet Antalya daInstagramda Hüray Hügul var bi bakin istereniz. ANTALYA da sanırım
Merhaba sonuç nasıl oldu etkisi devam ediyor mu?Merhaba Yeter hanım yaptırdığınız işlem ile ilgili bilgi verirmisiniz? Bende 3D hifu işlemi yaptırdım![]()