kimse yok mu??
Yaa iyiymiş bu, adanaya mı gitsek ne kadan ucuz... ohaoldumsmile
Bu biraz derma rollerı benziyor sankim.. olumunekankayizsmile
bence dermaroller uyguladıktan sonra bu vitaminleri sürseniz çok daha ii. ben öle yapıyorum sadece vitaminli kreme para ödyorum cildim günden güne güzelleşiyor çünkü kremleri daha ii emiyor bu benim fikrim tabikiiiiii:)))
Ben mesolift yaptırdım ıst fatıh bafa medıkalde.cok ıyı oldu.2 yıl gectı sımdı yenıden gıdecegım cunku bu yaz kızımın pesınde kosarken cok yandım gunesten))))cıldım yıprandı.ama ceneme dogru gevseyen yanak sarkmalarım bıle toparlandı gıdım toparlandı.genel bır tazelenme havası oluyor öyle cekıstırılmıs ütülenmış gibi degıl ama herkes ne dınlenmıs gorunuyorsun falan demeye başlamıstı.ıltıfatlar artıyor anıden)))doktorumda harıka bır hanım.gereklı degılse yapmaz.kendısı yönlendırıyor.ressam gibi adeta..tavsıye ederım.ben bır de krem surme tembelı oldugum ıcın bana harıka geldı.cıldımın ıcten ıce gereklı vıtamınlerı aldıgını bılmek ınsana ıyı gelıyor.
ben ıstanbulda 120 ye yaptırmıstım
Yok canım hiç morarma olmadı.üstelik benim çok ince bir cildim vae.sadece bir saat kadar hafif kızarıklıklar oldu.sanırım 5-6 seanstı.27 yaşındakilere yapılabilir sanırım ama doktor hanım seni yönlendirir.cilde gerekenleri kendisi söylüyor.ama cildi vitaminlerle beslemek tedavi edici ,bu yuzden sorun olmaz gıbı gelıyor.benım gıbı krem sürmekle uğraşamayan bir tembel için harika bir çözüm.ekımde yenıden yaptıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?