Canım kesinlikle iyi olur ama ben maalesef fiyatını hatırlamıyorum.Çünkü birçok şeyi bir anda yaptırıyordum ,karboksiterapi,kimyasal peeling vs...Ama piyasaya göre çok makuldu fiyatlar,şaşırmıştım hatta.Yanaklarım dolmuştu gerilmişti ve gıdımdaki sarkma yok olmuştu.Bir yıl sonra bir tekrar yapmak iyi olurdu ama işten güçten gidemedim.Şimdi 2 yıl oldu ,yeni yeni gıdımda ve yanağımda gevşeme,sarkma başladı.Yani epey iyi dayanıyor.Yine gideceğim.Çevremdekiler hiç farketmediler sadece çok dinç göründüğümü söylüyorlardı.Umarım sana da yarar canım.Nette Bafa medical diye aratırsan tel no su çıkıyor.Yardımcı olurlar.Bana da haber ver ,beğenip beğenmediğini merak ederim))))
merhaba, uzunca bir suredir konu basligini takip ediyorum. izmir'de bir yer onerebilir misiniz ? Buldugum yerler seans basina 200-400 tl fiyat veriyorlar. tek seans icin de bu rakam bana fazla geliyor acikcasi. sonucta dolgu yaptirirsin 4 seans parasina. tesekkurler.
evet çok şanslıyız ucuz bir memleket burası dermarollerde enüst tabayı çizip yara uyarısı verip çalıştırılıp iyileşme süreci amaç bunda da igneyle direk gözenek içine veriliyor vitamin birkaç yerde igne ucu izi kalabiliyo ya da çok küçücük çizik 3.gün tamamen kayboluyo ;ama 3.uygulamadan sonra ben garanti 5yaş derim o kadan yani ışıl ışıl aydınlık bir çehre oluyo
mezoterapi ve mezolift farklı. birde saf hyalüronik asit olursa fiyat yükseliyor, vitamin karışımında daha da düşüyor. aslında yüzdeki boşlukları bu doğal madde ile dolduruyorlar. zemin düzelince de yaptırma sıklığı 15gün-ayda birden 3 ayda bire düşüyor. iyi birine yaptır bence. bir de markayı mutlaka sor.
Canım mezoliftingde marka ne olmalı acaba en iyi marka hangisi?? Botoxda allergan'ı duyuyoruz . Mezoterapide de FİLORGA diye bir marka duydum en iyisi bu mu??
merhaba olcaysan , mezoterapinin seansını kaça yaptırıyorsunuz?
kullanılan ürünün markası ve doktor adı alabilir miyim?
izlenimleriniz nelerdir biraz ayrıntı rica ediyorum
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?