ben bu eylül ayının sonunda mezoterapi yaptırmaya karar verdim ve uzman medikal estetik uzmanı doktorla görüştürdükten sonra başladık ilk seansta çokbir şey olmadı sadece hafif kızarıklığım oldu ikinci seans bir hafta sonra gittim ertesi gün yanaklarım çok kızardı ve gecmedi 5 gün doktora gittim ve kızarıklığımın gecmediğini söyledim bana normal olduğuu geciceğini söyledi bol bol nemlendir dedi 12 gün sürdü sora üçüncü seansa kararsız korkarak gittim bu seferki daha farklıydı yüzüm çok şişti her yeri benek benek ve kızarıktı bir öncekinden tecrübemden dolayı biraz daha sakin karşıladım ama ters giden birşeyler vardı doktora gitiğimde yüzümün reaksiyon yaptığıını beklemem gerektğini söyledi ama ne bekleme bugün 38 gün halen ceneme dogru kızarıklarım ve yüzümde hic var olmıyan lekeler oluştu lütfen iğne deyip vitamin deyip gecmeyim ben o kadar pişmaımki her gün ağlıyorum piskolojim mahvoldu o yüzden çok dikkatli olun
Rica ederim .Bende sizin gibi araştırdım ama maglesef internette acıkca alerji hakkında bir makale bulamadığım için içim çok rahat gitti doktora beklentiyi çok yüksek tuttum hiç umadığım şeyler başıma geldi o yüzden aman dikkat iyi temenileriniz içim teşekkür ederimCok sagolun bilgilendirme icin. Benim hassasiyetim yuksek ve vitamin ignelerini arastiriyordum. Allah acil sifalar versin.
ben bu eylül ayının sonunda mezoterapi yaptırmaya karar verdim ve uzman medikal estetik uzmanı doktorla görüştürdükten sonra başladık ilk seansta çokbir şey olmadı sadece hafif kızarıklığım oldu ikinci seans bir hafta sonra gittim ertesi gün yanaklarım çok kızardı ve gecmedi 5 gün doktora gittim ve kızarıklığımın gecmediğini söyledim bana normal olduğuu geciceğini söyledi bol bol nemlendir dedi 12 gün sürdü sora üçüncü seansa kararsız korkarak gittim bu seferki daha farklıydı yüzüm çok şişti her yeri benek benek ve kızarıktı bir öncekinden tecrübemden dolayı biraz daha sakin karşıladım ama ters giden birşeyler vardı doktora gitiğimde yüzümün reaksiyon yaptığıını beklemem gerektğini söyledi ama ne bekleme bugün 38 gün halen ceneme dogru kızarıklarım ve yüzümde hic var olmıyan lekeler oluştu lütfen iğne deyip vitamin deyip gecmeyim ben o kadar pişmaımki her gün ağlıyorum piskolojim mahvoldu o yüzden çok dikkatli olun
Ben yaptırıyorum yaşım 34 iki yıldır iki ayda üç ayda bir yaptırıyorum şimdiden sarkmaları engellemek için . Özellikle elmacık kemik etrafını inanılmaz toparlıyor dolgu yaptırmış gibi ben Ankara'da yaptırıyorum benim sürekli gittiğim doktor 150 200 tl arası fiyatlarKızlar yüzüne vitamin iğnesi yaptıran var mı?Cildi toparlıyormuş çok ama çok güzel oluyormuş
Gülben Ergen Zuhal olcay yaptırıyormus
ikisi de bence çok iyi görünüyorlar
fiyatı nedir acaba bir de hangi markaları kullanıyorlar acaba
http://www.sacitaslan.com/index.php?bab=haber&op=magazin&id=2795
yapan drların adını yazar mısınız?Ben ankarada vitamin iğnesi yapan dr görmedim
zaten ancak geriden takip ederiz bu tarz işleri biz ankarada...benneyaptımki
kın öyle birsey yapma yüzde bir sinire denk gelirsin felç olursun. Çok maliyetli birsey değil çok uygun git bir plastik cerraha Burdur ben öyle yapıyorumArkadaşlar merhaba, Bir şey sormak istiyorum; şimdi mezolift serumlarının içeriğini okuduğumda A,C,E, B1,B2,B3B,5 vitaminleri ve magnezyum, kalsiyum falan olduğu yazıyor.Şimdi bunların hepsi eczanelerde ampul olarak satılıyor ya ,eczaneden alsak karışım yapsak ve dermaroller sonrasında ya da kendimiz minicik iğnelerle cilt altına enjekte etsek, ya da birine ettirsek sizce olur mu? Çok ciddi yan etkileri olur mu acaba? Estetisyenlere sormak tabi olmaz derler de bilemedim
Ben yaptırıyorum yaşım 34 iki yıldır iki ayda üç ayda bir yaptırıyorum şimdiden sarkmaları engellemek için . Özellikle elmacık kemik etrafını inanılmaz toparlıyor dolgu yaptırmış gibi ben Ankara'da yaptırıyorum benim sürekli gittiğim doktor 150 200 tl arası fiyatlar
Merhaba tam olarak ne yaptırıyorsun ve hangi doktoraBen yaptırıyorum yaşım 34 iki yıldır iki ayda üç ayda bir yaptırıyorum şimdiden sarkmaları engellemek için . Özellikle elmacık kemik etrafını inanılmaz toparlıyor dolgu yaptırmış gibi ben Ankara'da yaptırıyorum benim sürekli gittiğim doktor 150 200 tl arası fiyatlar
Merhaba bende yaptırmak istiyorum prp fiyatı nedir bu arada bana doktor ismi verebilirmisinizBen yaptırıyorum yaşım 34 iki yıldır iki ayda üç ayda bir yaptırıyorum şimdiden sarkmaları engellemek için . Özellikle elmacık kemik etrafını inanılmaz toparlıyor dolgu yaptırmış gibi ben Ankara'da yaptırıyorum benim sürekli gittiğim doktor 150 200 tl arası fiyatlar
Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum ancak iğneyle enjekte kismi profesyonel işi o risk, tabakalara hakim değiliz çünkü bir de deneyim yok ama eczane vitaminlerini toplayıp dermorollerla kullanicam ben deArkadaşlar merhaba, Bir şey sormak istiyorum; şimdi mezolift serumlarının içeriğini okuduğumda A,C,E, B1,B2,B3B,5 vitaminleri ve magnezyum, kalsiyum falan olduğu yazıyor.Şimdi bunların hepsi eczanelerde ampul olarak satılıyor ya ,eczaneden alsak karışım yapsak ve dermaroller sonrasında ya da kendimiz minicik iğnelerle cilt altına enjekte etsek, ya da birine ettirsek sizce olur mu? Çok ciddi yan etkileri olur mu acaba? Estetisyenlere sormak tabi olmaz derler de bilemedim
Ankara da Mehmet Akgün ü önerebilirim çoğu işlemimi yaptırdım ve şikayetim hiç olmadı gidip bilgi almanızda da fayda varBenimde yanaklarımda hafif elastikiyet kaybı var, kaş aramdada hafif çizgi, prp mi yaptırsam, vitamin iğnesimi bilemedim, ne önerirsiniz ve ankarada yaptırabileceğim doktorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?