Ilk hafta bir sonra 15 de birdi sanırım.doktorum yurtdısındaymıs gelsın hemen gıdıp tekrar yaptıracağım.o zaman sorarım.çünkü o ara hem peeling,karboksiterapi ,dudak dolgusu yaptırmıştım.hepsi birbirine girdi tam hatırlayamıyorum.yine yaptıracağım.zayıfladım bu lanet grıpten ve yüzüm çöktü.ben yaptırdığımda 1 ay içinde ifadem çok canlı ve parlak ,dolgun olmuştu ve gittikçe çoğaldı.cilde faydalı hem de...ben tavsiye ederim herkese.
Ilk hafta bir sonra 15 de birdi sanırım.doktorum yurtdısındaymıs gelsın hemen gıdıp tekrar yaptıracağım.o zaman sorarım.çünkü o ara hem peeling,karboksiterapi ,dudak dolgusu yaptırmıştım.hepsi birbirine girdi tam hatırlayamıyorum.yine yaptıracağım.zayıfladım bu lanet grıpten ve yüzüm çöktü.ben yaptırdığımda 1 ay içinde ifadem çok canlı ve parlak ,dolgun olmuştu ve gittikçe çoğaldı.cilde faydalı hem de...ben tavsiye ederim herkese.
Bafa medikal istanbul fatih te.dr nilgün ertugay...prp nedır bılmıyorum.mezolift ve somon dna dan bahsediyordum.
Bafa medikal istanbul fatih te.dr nilgün ertugay...prp nedır bılmıyorum.mezolift ve somon dna dan bahsediyordum.
Bu tur uygulamalarin kaliciligi ne kadar bilgi verirmisin lutfen ??fisfisfis
daha önceki yazısında 1- 2 sene kalıcı demişti. ama herhalde onun cildi şanslı benimkinde o kadar tutmayabilir. bi de benim istedğim sarkıklığın düzelmesi o da vitamin iğnesiyle zorama deniciim :)
yani yüzünüzü germeye gerek yok şöyle yapsak düzelir diyen herkese heşeye koşuyorum. ne biliim bi de bunu mu deniim?
Kim diyor yuzunuzu germeye gerek yok diye gittinmi doktora ??
Sen bilirsin cnm ama ben kalici bi$eyler istiyorum oyle 1-2 yillik etkisi olcak etkisi gecincede yine ayni derde du$up daha fazla kafami agritmak istemiyorum yaptirmi$ken $oyle 10 yil gibi bi zaman kalici olcakki uzun bi sure kafamdan atmak istiyorum bu problemleri :icecream:
yok canım benim kimse demedi. Ahahha desede ben inanmam zaten görüyorum sarktığımı. Keşke diyorum, "şunu kullan yüz germene gerek kalmadan sarkıklığın geçecek" deseler.
aynı senin fikrindeym. Bi işe yarayacağını sanmıyorum (benim durumumda, benim istediğim değişimi bu tarz şeyler sağlamaz) bu tarz yöntemler daha çok yeni sarkmaya başlamş ve ince cizikleri önlemeye yönelik bi şey. Yada ameliyat sonrası mevcut durumu korumak için işe yarıyabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?