Yüzünü ceviriyor

Micra23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2020
384
140
53
39
İyi akşamlar hanımlar..Uzun süredir bir şey dikkatimi çekiyor eşimle gozgoze yüzyüze gelince direkt kafasını çeviriyor.Nedeni ne olabilir..Şimdi yorumlar gelecek kendisine sor konuş vs diye . Kendisine sorsam diyeceği şeyler belli sen yanlış anladın vs.Cok bariz hissettigim için yazma akıl alma gereği duydum.

Yani hiçbir bilgi vermemişsiniz buna ne yorum yapalım ki. Yakın zamanda aranızda bir gerginlik geçti mi? Bir şey saklayıp yalan söylediğinden şüpheleniyor musunuz? Hep mi böyleydi eşiniz?
Bayagidir dikkattimi çekiyor aslında son zamanlar bişey yaşanmadı .En son dün yaptı..sanırım artık beğenmiyor ondan yapiyor

Bin tane olasılık sayılabilir ki buna 🤣
Bir haltlar yemiştir gözlerini kaçırıyordur
Beğenmiyordur kaçırıyordur
Hatta bakmaya kıyamıyordur kaçırıyordur 🤪
Çok fazla ucu açık bir soru buradan cevap bulamazsın buna 🤷🏼‍♀️

Bayagidir dikkattimi çekiyor aslında son zamanlar bişey yaşanmadı .En son dün yaptı..sanırım artık beğenmiyor ondan yapiyor
Kırk tane sebebi olabilir. İlgisini kaybetmiştir, bir şey saklıyordur, depresiftir ve kimseyle göz göze gelmiyordur, ya da en başından beri böyledir ve siz yeni fark etmişsinizdir? Aynı evi paylaştığınız kişiyi en iyi siz analiz edersiniz.

Iletişim kuramayacağını düşündüğünden. Anlaşılmayacağını bildiğinden anlatmak istemiyor.
Ben de böyleyim. Çok az yüzüne bakarım insanların. Bir ara çocuk küçükken ben de eşimin bile yüzüne bakmazdım. Beynim o kadar doluydu ki uğraşasım gelmezdi.

Iletişim kuramayacağını düşündüğünden. Anlaşılmayacağını bildiğinden anlatmak istemiyor.
Ben de böyleyim. Çok az yüzüne bakarım insanların. Bir ara çocuk küçükken ben de eşimin bile yüzüne bakmazdım. Beynim o kadar doluydu ki uğraşasım gelmezdi.
Bu durumu anlayabilirim ama şöyle oldu mesela dün hastanedeyiz ben bankta oturuyorum o ayakta geldi bişey aordu kafamı kaldırdım cevap verdim hemen kafasını cevirdi gibi

Aşkım kirpiğinde bir şey var diye yaklaş sanki kirpiğinden bir şey alır gibi gözlerinin içine bak o zmnda kaçırırsa vardır bir b. Klar

Bu durumu anlayabilirim ama şöyle oldu mesela dün hastanedeyiz ben bankta oturuyorum o ayakta geldi bişey aordu kafamı kaldırdım cevap verdim hemen kafasını cevirdi gibi
Tamam işte rahatsız oluyo

İyi akşamlar hanımlar..Uzun süredir bir şey dikkatimi çekiyor eşimle gozgoze yüzyüze gelince direkt kafasını çeviriyor.Nedeni ne olabilir..Şimdi yorumlar gelecek kendisine sor konuş vs diye . Kendisine sorsam diyeceği şeyler belli sen yanlış anladın vs.Cok bariz hissettigim için yazma akıl alma gereği duydum.
Tiksinerek mi ,utanarak mi ?

Back
X