- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Nasıl tanıştınız ki görmeden?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir an önce yüzyüze görüşün diyeceğim ama şu dönemde imkansız. Görüntülü görüşme yapın isterseniz. Ama yapacak bir şey yok kararına saygı duyması lazım gerçekten yüzyüze görüşmedeki elektrik çok farklı. Sen net ol işine gelmiyorsa kendi bilir. Kendisini gerçekten seven biriyle mi olmak ister yoksa o kadar konuştuk ayıp olmasın kalbi kırılmasın diye düşünen kendisini sevmeyen biriyle mi olmak ister? Böyle sormayı dene istersen. Adama kalsa görüşmeden nikah bile kıyar sana![]()
Nasıl tanıştınız ki görmeden?
Ben sizi hakli buldum. Ne o oyle yokluktan gebermis gibi. Baskasinin fotografi ile copcatan sitelerine uye olan tiplemelerden canlandi gozumde.
Bana göre özgüven eksikligi var
Ve özguveni eksik erkek bir kadina hayatı zindan eder .yasla ya da baska bir seyle ilgisi yok.
Ya da gordugunuz kendisi degildir. Sadece fotolardan gorduyseniz eger
Ama var bir karin agrisi iste. Aman dikkatli olun.Yok foto doğru anlık ta cekip gonderiyor falan...hatta ailesinin fotolarını falan da attı
Aynen o modda kendisi..Ya dedim beni tam tanımıosun hemen kararını verdin hakkımda, yaşım kaç benim dedi ben tanıdım seni dedi...Kendimi anlatamıyorum dur bakalım yüzyüze bi görüşelim deyince acaip bozuluyor..fiziksel değil sadece kokusu bile onemlidir insanın diyorum...kavun da mı koklayıp alıcam diyor....deli oldum
adamın yaşından ve tavrından olgun olmadığı net bir şekilde anlaşılıyor. ayrıca bence yaşı da büyük.Yaşlar olgun yaşlar diim..ben 30un sonlarında o da 40 sonu
Kendi işyeri var
Senio kadar beğendi ki senin onun beğenmeme ihtimalinle yüzleşmek dahi istemiyor..Ve kendisini senden aşağıda görüyor
Resim ve yüz yüze konuşmak ayni olamaz tabi. İnsanın kokusu, sesi, hareketleri herşey önemli böyle konularda. Bence adam kompleksli biraz. Öyle telefondan söz isteyen adama güvenmem ben