Yzme Juvederm dolgu yaptrdm :)Oh! Dnya varm

şimdiden geçmiş olsun zemuszemus.nasıl canın yanıyormu?ve ücreti ne kadar biraz bilgi verbilirmsin.teşekkür ederim

bu hyralıc asıt gercekten mucızeler yaratıyormuş ya fıyatınıda paylaşırsanız harıka olur yahu:hulya:ee bızde ogrenmış oluruz bıde kendı fotograflarınız koysanız harıka olur.ben yaptırsam dunya alem gorsun ısterım vaallahı .

Bence değmez jayjaycığım. Bu dolgular bir kaç ay için geçerli .Ne çekilen eziyete ne de verilen paralara değer.Hele bu kadar büyük alanlara yaptırmak estetik operasyondan çok daha pahalıya gelir.Bir kaç ayda bir dünyanın parası ve eziyeti insanın psikolojisini bozar.Kalıcı dolgu en iyisi bence.Sanıldığı gibi zararıda yok.

rose canım ben kalıcı dolgu yaptırmıyorum, kendım ıcın uygun gormedım
yag fılanı da arastırdım son fıkrım saglıklı olmadıgı yonunde
ben sadece hyaluronık dolguyu merak eden arkadaslara yardımcı olsun dıye
kendı deneyım ve bılgılerımı paylasıyorum
adı uzerınde gecıcı dolgu, ama yıne de yaptırıyoruz zaten onu yaptıran bellı surelerle
tekrarlatmayı goze almıs demektır
bunun bır rutını var yaşa,dolasıma
vucudun yıkma durumuna gore 6-9 ayda bır uygulama ıster

rose herhangı bır ezıyetı yok
bır enjeksıyon yapılıyor hepsı bu emla krem surulecek yapılan bur mudahale
bır ıgnenın batıp cıkması kadar acısı var buna da ezıyet denemez bence

Arkadaşlar yine yüz dolgusu ile ilgilenenlere güzel bir makale paylaşmak istiyorum, umarım işinize yarar: (not: isim vermek istemesemde göz önündeki ünlülerin hemen hemen hepsi bu yönteme saldırıyormuş Doktorun ismi Tunç Tiryaki imiş, Cellest diye Estetik merkezinin sahibi ilgilenenler iletişime gecerek ayrıntılı fikir sahibi olur diye dusundum buyrun okuyun)

Canlı dolgu…

Kırışıkları doldurmak için çok yakın zamana kadar ya kolajen kullanıyorduk, ineklerden elde edilen kolajen; ya da hyalüronik asit dediğimiz cildin içinde var olan dolgu maddesi, bir şeker jölesi kullanıyorduk. Hyalüronik asit sorun yaratmıyor, zaten vücutta var olan bir madde. Ama bu maddeler 4- 5 -6 ay içinde ciltte yok oluyorlar. Demek ki oradaki problemin temelinden çözülmesi gerekiyor. Biliyoruz ki, problemin nedeni, kolajenin azalmasıdır. Aslında azalan, kolajeni üreten kök hücrelerdır. Ne yapabiliriz? Diyelim ki başka yerlerden kök hücre alıp kırışığa enjekte edelim, onlar da hem kırışığı doldursunlar hem de bulundukları yerde kolajen üretsinler. Fikir bu! Tek sorun, bir yerden ancak üç-beş kök hücre alabilirsiniz. Oysa burayı doldurmak için milyonlarca kök hücreye gerek var. Öyleyse aldıklarımızı bir yerde çoğaltmamız gerekecek. ışte bizim yaptığımız da bu.

Dolgu kültürü…

Nispeten genç kalmış bir yerden, kulak arkasından küçücük bir deri parçası alıyoruz. O derinin içinden kolajen üreten fabrikaları, yani kök hücreleri ayırıyoruz.. Bunları hiçbir katkı maddesi kullanmadan özel laboratuar koşullarında çoğaltıyoruz. O hücreler üç-dört hafta sonra milyonlarca sayıya ulaşınca özel bir taşıyıcı içinde onları dolgu maddesi olarak gereken yere veriyoruz. Verildiği yeri hemen dolduruyor, ancak kök hücrelerin bir kısmı ölüyor ama kalan hücreler yeni yerlerinde kolajen üretimine devam ediyor.

ışlem: Lokal anestezi altında kulak arkasından parça alınıyor. Bu 30 sn.lik bir işlem. Laboratuarda alınan minik parça kültüre tabi tutuluyor. Üç hafta sonra dolgu maddesi hazır olduğunda hasta uygulama için çağrılıyor. Önce kremle uygulanacak bölgedeki yer uyuşturuluyor ve 15 dk sonra küçük iğnelerle dolgu yapılıyor.

Avantajı: Diğer bütün dolgu maddelerinden önemli bir farkı var: Bu canlı bir dolgu maddesi. Dolgunun etkisi daha uzun sürüyor (1-2 yıl) ve orada yeni bir kırışıklığın oluşmasını da engelliyor.

Son düzenleme:
tabi bu da güzel bir yöntem
keske bi ondan bi bundan yaptırsak gerçekten etkisine inanıyorum

burundan agıza ınen cızgılere ve agızdan ceneye ınen cızgılere dolgu uygulanmıs
sonuc mükemmel
ama bu kadar yaslanmayı beklememek lazım bence

Eklentiler

• $dolgu.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 102
burundan agıza ınen cızgılere ve agızdan ceneye ınen cızgılere dolgu uygulanmıs
sonuc mükemmel
ama bu kadar yaslanmayı beklememek lazım bence

güzel sonuçlar..ama sanki birinci resimde dolgu dışında başka numaralar da var.sanki kadının cildi gerilmiş mi toplanmış mı ne?

ve evet bence de çok geç kalınmamalı.tabi 18 yaşında da yaptırılmasın ama kırışıklıkların çöküklerin belirgenleşmesini bekleyip sonra yaptırmak çok da akılcı değil.çünkü ne kadar geç kalınırsa o kadar az verim alınıyor.

yani tabi hepimiz yaşlanıcaz , kırışıcaz tamam da .Bu süreci ne kadar geç yaşarsak ve en az hasarla atlatırsak o kadar iyi.

bir de jayjay juvadermin çeşitleri varmı?

yani şöyle dudağa uygun yananağa uygun falan?

dudaktan ağıza inen çizgi için ve kulak-yanak arasındaki bölge(elmacık kemiğinin alt kısmı üf anlatamadım ya kafamçokkarıştı) için ne kadar juvaderm gerekir sence.

jayjay şimdiye kadar teşekkür etme fırsatım olmadı ama forumda genel olarak yaptığın paylaşımlar ve araştırmacı-deneyci bütün deneyimlerin içn teşekkürler.a.s. Şevkin hiç kırılmasın ki biz de faydalanabilelim.

rose herhangı bır ezıyetı yok
bır enjeksıyon yapılıyor hepsı bu emla krem surulecek yapılan bur mudahale
bır ıgnenın batıp cıkması kadar acısı var buna da ezıyet denemez bence
Canım benim elbette haklısın .Çünkü birçok kişide komplikasyon çıkmasa bile yine de bu risk var.Ben eziyet olayını kasetmedim :))Zaten canım tatlı değildir.Benim demek istediğim , bu dolgular hem çok pahalı hem de süresi çok kısa.Bir kere yaptırdın mı o görünümü hep isteyeceksin.İkide bir gidip yaptırmak beni kasar:)))Yani bu nedenle tercihim kalıcıdan yana .Ama siz yaştaki gençlere tavsiyem geçici dolgular .Çünkü önünüzde uzun yıllar var .Sevgiler tatlım:)

canım simdi juvedermin ultra 2 -3-4 diye cesıtlerı var
bana yapılan ultra 3 tü, bu urun hem kaş bölgesi -kaldırma için
hem burundan agza-dudaktan ceneye-üste ekledim bu dudaktan ceneye nedir -o kısım da sarkıyor
yanaklara elmacık kemiklerine, ve dudalara konuluyor

ultra 4 daha kalın dokulu o bırazcık daha pahalı sanırım 100 ytl fılan daha pahalı
burundan agza cızgılere ve elmacık kemıgı yanak bolgesıne konuyor
bıraz daha dayanıklı

ultra 2 ise daha az yogunluga sahip ve alındaki cizgiler göz cevresindeki kimi cizgilere
konan bır formu

kardeşim dudagına yenı enjeksıyon yaptırıcak ultra 3 ile
diger markaların urunlerı bu marka kadar pürüzsüz bir efect yaratmamalarına karsın
drlar onları daha ucuz oldugu ıcın alıyor ve aynı fıyata yapıyorlar
sonra da ıyı degıl cabuk erıyor fılan dıyorlar
sankı onları dusundugu sey cabuk erımesı
juvedermden cok daha ucuz ve partikülleri düzensiz dolguları ucuza alıp-
illa çin malı olması gerekmez piyasadaki bircok ısım yapmıs markanın dolgusu maalesef
pütürlüdür ve uygulandıgı yerde tomurcuklu bir görüntü yaratır
paranız bosa gittigi gibi kardeşim gibi eritmek icin kortizon ignesi olursunuz

benım bu markayı savunma nedenım; pürüzsüz doku vermesi
topak yapmaması, ilk enjeksiyon anında elle düzeltilebilmesi dogal durması
ve kaliteli olusudur ayrıca agrı kesıcı ıcerıyor bu dudak enjeksıyonunu cok konforlu bır hale getıren bırsey

işte kardeşim...
ilk dudak dolgusu juvedermdi ve inanılmaz dogal hacimli
ve güzel dudaklara kavusmustu fakat birkac ay sonra gidip baska unlu bır markadan
baska bir dolguyu yaptırdı
sonuc; agzının ıcınde mercimek kadar ucuk gıbı sıslıkler
duzensız, bır yarısı daha şiş bir yarısı daha sonuk-aynı mıktarda enjekte edılmesıne karsın
dokusu nedeniyle homojen bır sonuc vermedi

agrılı bas belası ve herkesın aa dudagını mı yaptırdın sozlerını duyarak gecen bır kac ay

drlar bunu yapmak ıstemıyor ve bulundurmuyorlar
ve cok daha ıyısı dıyıp farklı markaları ofıslerınde tuketıcıye sunuyorlar
ben her zaman ıcın tercıhımı juvedermden yana kullanacagım kım kotulerse kotulesın
cunku kalıtesını bılıyorum
getiren fırmalar, ellerındekı baska markaları sokusturmak ıcın
drlar daha cok kar etmek ıcın baska markaları uyguluyor
ama bence bosa yapılan bır harcama, parayla satın alınmış üzüntü
ve topakların gecmesı ıcın beklemek gerekır

bu marka daha kalıcı bır dolgu daha uretmıstı ama tr de bulunmuyor o
voluma adında yanaklar ıcın cok mukemmel sanırım 2 yıl kalıyor almanyadan bır arkadas yazmıstı
tr de henuz yok

Rosy belki diger dolgulardan yaptırdıysan cıdden acıyor, bunda agrı kesıcı oldugu ıcın acı fılan yok :lepi:
kızkardesımın arkadası baska marka yaptırmıs ana avrat kufrettım sana demıs
cok ama cok acıyormus agrı kesıcısız dolgular

.Benim demek istediğim , bu dolgular hem çok pahalı hem de süresi çok kısa.Bir kere yaptırdın mı o görünümü hep isteyeceksin.İkide bir gidip yaptırmak beni kasar:))):)
yine yaptırıcam rosy,bana ne ne kadar pahalı olursa olsun sempatiksalakcinni bir iki hafta icinde yenilenmiş bir hale gelicem

Allah iyiliğini versin tatlişim :)) Sana ne diyeyim.:jeyyar:

bitanesin sen jayjay olumunekankayizsmile

bütün bilgiler için teşekkürler.

artık bu yaz ben de dolgu düşünüyorum.aşırı kilo vermekten yaşadığım yüz çöküntüsü görüntüsünden en kısa sürede kurtulmak istiyorum.ki senin yazdığın şeylerde inan çok yardımcı oluyor.aklımdaki seçenekler şunlar :

1-juvederm (3 veya 4 bana uygun gibi inşallah voluma en kısa sürede türkiyeye gelir)

2-Yağ dolgusu.aslında bunu zaten ameliyat olacağım için düşünüyorum.yoksa yağ dolgusu aklıma pek gelmezdi zaten çoğu eriyeceği için sonra muhtemelen tekrar dolgu yaptırmam gerekecek. ya aslında sen estetik ameliyat sonrası dolguyu pek tavsiye etmiyordun diye hatırlıyorum , cilt hemen yıkıyor ve eritiyor diye.ama ne yapalım şansımı deniyicem

3-sculptra : aslında bundan pek emin değilim.şimdilik bilgi topluyorum.okuduğum şeyler güzel ama nispeten daha yeni bir uygulama gibi.etki süresinin 2 yıl olması(30 aya kadar çıkabiliyor) ve ciltte kolajen sentezini artırıyor olması cazip geldi bana.bunun üstünde biraz daha araştırma yapıcam.

bakalım sonunda hangisini yaptırıcam.olduğumda gelir ben de deneyimlerimi paylaşırım.

salala sculptrayı bılmıyorum sanırım bıraz kalıcı bır dolgu o?
bellı aralıklarla dolgu koydurmak benı maddı acıdan etkılemedıgı ıcın juvedermın gecıcı olmasını umursamıyorum
bu dolgudan cok fazla beklentısı olan arkadaslara maddı olarak bıraz kulfetlı olabılecegını hatırlatmak ısterım
yas ılerledıkce kullanılması gereken mıktar artabılır
kutudan 2 enjektor cıkar
tam mukemmel, tam yanak -yanı elmacık kemıgı dolgusu +burundan agza cızgıler, kaşlar, agızdan ceneye dolgu ıstenırse 4 enjektor yanı 2 kutu gıder
bugun yıne kardesımle konustum bu konuyu onun dudaklarına konan cok basarılıydı
yanı topak olacagına daha erken erısın ve guzel olsun dıyor o da
benım dudaklarım ınce olmadıgı ıcın dudaga yaptırırsam cok bellı olabılır
yoksa nerdeyse arkadaslara anlatmak ıcın yaptırıcam dudagıma da.
her iste uzman olan dr farklı kimi yüz dolgusunu ıyı yapıyor kımı dudak dolgusunu
kimi baska bolgeyı

sımdı bu dolguyu gozlatına da koydurmayı dusunuyorum..
resım cekıcem yuzume aıt, ve gerı kalan kısmı paintte renklendırıp gozaltı once ve sonra
durumunu eklerım karar vermenız acısından fıkır verır dıye dusunuyorum
bır lastik cerrah tanıdıgım var, zannedersem yapabılır bızde plastık cerrah cok:) bır ona bır buna gıdıyoruz
vıdeoları ızlemesını rıca edıcem yaşı bana yakın, baska dra ızlettıremem
bana ısımı mı ogretıyorsun der ama o ızler,
bı bakalım gozaltında juvederm dolgu nasıl oluyor
en cok bunu aktarmak ıstıyorum
inşeallah çok iyi bir sonuc alırız

yag dolgusu erıdıgı ıcın sahsen tercıh etmezdım bır de yuze dolgunluk vermek ıcın
o rıske degmez dıyorum ama sen zaten amelıyat olacaksın o zaman yaptır
ılk zamanlar cok sısıyormus ama olsun kararlısın sen
bu benım yaptırdıgım dolgular sadece mınık bır morluk bıraktıgı ıcın
ıse gıden calısan ınsanlar ıcın belkı daha konforlu olabılır ve mevcut goruntuyu koruma adına faydalı

cunku zaman bızı sureklı gerıye dogru cekıyor, gecen defa bugun yaptırmam herhalde dıyıp gıttıgım ıcın
buyuk makınayla resım cekme fırsatım olmamıstı
gercı burdan cok samımı oldugum bır arkadasa bir resim yollamıstım ama o da ceple cekılmıstı
bu kez normal makına ıle evde cekeyım onceyı
sonrakı cekerım bakarsınız nasıl gorundugune

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…