Allah iyiliğini versin tatlişim :)) Sana ne diyeyim.:jeyyar:
salala sculptrayı bılmıyorum sanırım bıraz kalıcı bır dolgu o?
bellı aralıklarla dolgu koydurmak benı maddı acıdan etkılemedıgı ıcın juvedermın gecıcı olmasını umursamıyorum
bu dolgudan cok fazla beklentısı olan arkadaslara maddı olarak bıraz kulfetlı olabılecegını hatırlatmak ısterım
yas ılerledıkce kullanılması gereken mıktar artabılır
kutudan 2 enjektor cıkar
tam mukemmel, tam yanak -yanı elmacık kemıgı dolgusu +burundan agza cızgıler, kaşlar, agızdan ceneye dolgu ıstenırse 4 enjektor yanı 2 kutu gıder
bugun yıne kardesımle konustum bu konuyu onun dudaklarına konan cok basarılıydı
yanı topak olacagına daha erken erısın ve guzel olsun dıyor o da
benım dudaklarım ınce olmadıgı ıcın dudaga yaptırırsam cok bellı olabılır
yoksa nerdeyse arkadaslara anlatmak ıcın yaptırıcam dudagıma da.
her iste uzman olan dr farklı kimi yüz dolgusunu ıyı yapıyor kımı dudak dolgusunu
kimi baska bolgeyı
sımdı bu dolguyu gozlatına da koydurmayı dusunuyorum..
resım cekıcem yuzume aıt, ve gerı kalan kısmı paintte renklendırıp gozaltı once ve sonra
durumunu eklerım karar vermenız acısından fıkır verır dıye dusunuyorum
bır lastik cerrah tanıdıgım var, zannedersem yapabılır bızde plastık cerrah cok:) bır ona bır buna gıdıyoruz
vıdeoları ızlemesını rıca edıcem yaşı bana yakın, baska dra ızlettıremem
bana ısımı mı ogretıyorsun der ama o ızler,
bı bakalım gozaltında juvederm dolgu nasıl oluyor
en cok bunu aktarmak ıstıyorum
inşeallah çok iyi bir sonuc alırız
yag dolgusu erıdıgı ıcın sahsen tercıh etmezdım bır de yuze dolgunluk vermek ıcın
o rıske degmez dıyorum ama sen zaten amelıyat olacaksın o zaman yaptır
ılk zamanlar cok sısıyormus ama olsun kararlısın sen
bu benım yaptırdıgım dolgular sadece mınık bır morluk bıraktıgı ıcın
ıse gıden calısan ınsanlar ıcın belkı daha konforlu olabılır ve mevcut goruntuyu koruma adına faydalı
cunku zaman bızı sureklı gerıye dogru cekıyor, gecen defa bugun yaptırmam herhalde dıyıp gıttıgım ıcın
buyuk makınayla resım cekme fırsatım olmamıstı
gercı burdan cok samımı oldugum bır arkadasa bir resim yollamıstım ama o da ceple cekılmıstı
bu kez normal makına ıle evde cekeyım onceyı
sonrakı cekerım bakarsınız nasıl gorundugune
jayyjayım ben de kocaman öptüm :)rosy im öperim yanaklarından olumunekankayizsmile
Merhaba , ben bir ara sculptra konusunda araştırma yapmıştım.Aslında bu madde dolgu maddesi değil .Diğer adı "newfill"İçeriği laktik asidden oluşuyor.Çok ilginçtir başka bir sitede yazan bir dermatoloğa bu maddeyi yapıp yapmadığını sormuştum.Ban cevap olarak bu maddenin sakıncalı olduğunu ve asla kullanmadığını yazmıştı.Ben de muayenehanesine telofon edip sormuştum ..Çünkü yapmadığı inandırıcı gelmemişti.Çünkü nette bir başka yerde yaptığını yazmış:)Ve bana telefonda uyguladığını söyledi.Bu tip doktorlara asla güvenmiyorum Çünkü yapmıyorum dedikleri pek çok şeyi yapıyor ve bunu inkar ediyorlar..Oysa bu madde yasak değil ve gayet güzel Avrupa da uygulanıyor.Daha bunun gibi inkar edip bir çok maddeyi yapan cerrahlar bile var.Ama önemli olan dürüstlük ve yaptığı işin arkasında durmak.sculptra : aslında bundan pek emin değilim.şimdilik bilgi topluyorum.okuduğum şeyler güzel ama nispeten daha yeni bir uygulama gibi.etki süresinin 2 yıl olması(30 aya kadar çıkabiliyor) ve ciltte kolajen sentezini artırıyor olması cazip geldi bana.bunun üstünde biraz daha araştırma yapıcam.
jayyjayım ben de kocaman öptüm :)
Merhaba , ben bir ara sculptra konusunda araştırma yapmıştım.Aslında bu madde dolgu maddesi değil .Diğer adı "newfill"İçeriği laktik asidden oluşuyor.Çok ilginçtir başka bir sitede yazan bir dermatoloğa bu maddeyi yapıp yapmadığını sormuştum.Ban cevap olarak bu maddenin sakıncalı olduğunu ve asla kullanmadığını yazmıştı.Ben de muayenehanesine telofon edip sormuştum ..Çünkü yapmadığı inandırıcı gelmemişti.Çünkü nette bir başka yerde yaptığını yazmış:)Ve bana telefonda uyguladığını söyledi.Bu tip doktorlara asla güvenmiyorum Çünkü yapmıyorum dedikleri pek çok şeyi yapıyor ve bunu inkar ediyorlar..Oysa bu madde yasak değil ve gayet güzel Avrupa da uygulanıyor.Daha bunun gibi inkar edip bir çok maddeyi yapan cerrahlar bile var.Ama önemli olan dürüstlük ve yaptığı işin arkasında durmak.
Gelelim newfill maddesine.Bu maddenin etkisi hemen görülmüyormuş.Ve bir hafta süreyle masaj gerekiyormuş.Kolajeni uyarıp doku oluşuyormuş.Aslında bu mdddeyi yaptıran birini tanımayı çok isterdim .İlk kez bu maddeyi bilen birine rastladım .Bana çok cazip gelen bir madde.Eller bütün yüz ve büyük alanlara uygulanıyormuş.Madde erise bile oluşan dokunun kalıcı olduğunu düşündüğüm için çok cazip geliyor .Tabiki kalıcı dolgularda olan yan etkiler bu madde için de geçerli.Bazı riskleri hesaba katmalı .Sevgiler..
kızlar juvederm voluma'yı Dr.Emre Çiçek yapıyormuş bir kaç gün önce bir sitede okumuştum ama biraz tuzlu 1500 TL civarıymış kafamçokkarıştı etki süresi maximum 1.5 yılı buluyormuş ama :hulya:bitanesin sen jayjay olumunekankayizsmile
bütün bilgiler için teşekkürler.
artık bu yaz ben de dolgu düşünüyorum.aşırı kilo vermekten yaşadığım yüz çöküntüsü görüntüsünden en kısa sürede kurtulmak istiyorum.ki senin yazdığın şeylerde inan çok yardımcı oluyor.aklımdaki seçenekler şunlar :
1-juvederm (3 veya 4 bana uygun gibi inşallah voluma en kısa sürede türkiyeye gelir)
2-Yağ dolgusu.aslında bunu zaten ameliyat olacağım için düşünüyorum.yoksa yağ dolgusu aklıma pek gelmezdi zaten çoğu eriyeceği için sonra muhtemelen tekrar dolgu yaptırmam gerekecek. ya aslında sen estetik ameliyat sonrası dolguyu pek tavsiye etmiyordun diye hatırlıyorum , cilt hemen yıkıyor ve eritiyor diye.ama ne yapalım şansımı deniyicem
3-sculptra : aslında bundan pek emin değilim.şimdilik bilgi topluyorum.okuduğum şeyler güzel ama nispeten daha yeni bir uygulama gibi.etki süresinin 2 yıl olması(30 aya kadar çıkabiliyor) ve ciltte kolajen sentezini artırıyor olması cazip geldi bana.bunun üstünde biraz daha araştırma yapıcam.
bakalım sonunda hangisini yaptırıcam.olduğumda gelir ben de deneyimlerimi paylaşırım.
ah ah ben yağ dolgusu yaptırmıştım ya aylar önce.. çoook pişmanım. evet bi toparlama oldu tabi ama yağlar sağ yanağımın altına sarktı, ağzımın kenarında ceviz kadar bir yanak tümseği oluştu. tek yanağımın altı tombalak ve profilden çok iğrenç bi görüntü. unutmayın yağ enjeksiyonunda çıkacak sonuç önceden kestirilemiyor ve yüz kontürü kontrol edilemiyor. detay kabul etmeyen bi enjeksiyon yöntemi ve ne çıkarsa bahtınıza bir durum
New-fill yönteminin en önemli özelliği, yüze bakıldığında botox gibi belli olmaması olarak gösteriliyor. Dr. Diler, gelen hastaların en çok şarkıcı Seda Sayan ve Kuşum Aydın gibi bakışlara sahip olmaktan korktuğunu belirtiyor ve ekliyor: "Yıllarca uygulasanız bile, asla anlaşılmaz! Optimum doz yeni bulunsa da, yöntemin müdavimleri oluşmuş bile. Zuhal Olcay, Avrupa Yakası'nın seksi editörü Fatoş rolündeki Şenay Gürler ile ünlü ressam Günseli Kato, isminin yazılmasına izin veren ünlüler.
kızlar juvederm voluma'yı Dr.Emre Çiçek yapıyormuş bir kaç gün önce bir sitede okumuştum ama biraz tuzlu 1500 TL civarıymış kafamçokkarıştı etki süresi maximum 1.5 yılı buluyormuş ama :hulya:
ah ah ben yağ dolgusu yaptırmıştım ya aylar önce.. çoook pişmanım. evet bi toparlama oldu tabi ama yağlar sağ yanağımın altına sarktı, ağzımın kenarında ceviz kadar bir yanak tümseği oluştu. tek yanağımın altı tombalak ve profilden çok iğrenç bi görüntü. unutmayın yağ enjeksiyonunda çıkacak sonuç önceden kestirilemiyor ve yüz kontürü kontrol edilemiyor. detay kabul etmeyen bi enjeksiyon yöntemi ve ne çıkarsa bahtınıza bir durum
tabiki yanakları dolgunlaştırmak için :) emre çiçeğin yaptığına eminim çünkü okuduğum bir hasta yorumuydu başka bir emre çiçek varsa bilemem tabiBotoxun da adı çok fena çıktı.Aslında biraz haksızlıkta yapılıyor gibi.Yani çok güzel uygulamalarıda var.Galiba birazda uygulayanın mahareti ve hastanın beklentileri-ihtiyaçları da önemli.
Newfill uygulanyanlar arasında hakikaten bu kişler varsa müthiş valla .Ki hepsinin ciltlerini ve dolgunluklarını beğeniyorum. iyiden iyiye sculptra-newfill ile juvederm arasında gidip gelmeye başladım.yağ dolgusundan uzaklaşmaya başladım.
kendi sitesine baktım ama özellikle juvederm ile ilgili bir kısım göremedim.1500 tl tam olarak ne kadarlık bir uygulama için?çünkü ihtiyaçtan ihtiyaca göre değişir heralde.yani birisi sadece çizgisini doldurur birisi yanağını.
1,5 yıl fena bir zaman dilimi değil.kötümser düşününce bile minimum 1 yıl da kalabilir voluma.
geçmiş olsun canım kaş yaparken göz çıkartmak buna denir.ah ah ben yağ dolgusu yaptırmıştım ya aylar önce.. çoook pişmanım. evet bi toparlama oldu tabi ama yağlar sağ yanağımın altına sarktı, ağzımın kenarında ceviz kadar bir yanak tümseği oluştu. tek yanağımın altı tombalak ve profilden çok iğrenç bi görüntü. unutmayın yağ enjeksiyonunda çıkacak sonuç önceden kestirilemiyor ve yüz kontürü kontrol edilemiyor. detay kabul etmeyen bi enjeksiyon yöntemi ve ne çıkarsa bahtınıza bir durum
1500 tl 2 enjektor juvederm icin cok pahalı kızlar ilac zaten 450 ytl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?