Yzme Juvederm dolgu yaptrdm :)Oh! Dnya varm

ben de dudaklarıma kendım yaptım dolgu 1 enjektorle hem alt hem ust dudaga.... 4 ay falan oldu... yeni bı enjektorle biraz daha dolgunlastırmayı dusunuyorm.. çok zevkli... benimkı jevederm diildi.. surgilips 300tl bi enjektör...

huhuh şakkıdı :lepi:

jayjaycim hangi marka bu
kime uygulatmak gerekiyor bu mezolifting solüsyonlarını

Jayjay sence dolgu mu yaptırayım yoksa mezolifting mi? Yaa okullar kapanasoldu ben hala bi karar veremedim

kızlar bendede var dolgu ama benımkı restylane (yalnış yazmış olabılırım) dıye bı dolguydu ve çok memnun kaldım fiytıda 300 euro kadardı. hatta şimdi yine yapacağım . uçuk çıktı dudağımda tamamen geçince bı 10 gun içinde falan tekrar yaptırıcam. ama fazla abartmadan yaptım ben yarım enjeksiyon falandı ve bence dudaklarım eskısından hala daha kalın uzerınden 17 ay geçmesıne rağman. yanı yaparken çşmamak lazım. az yapıp nasıl durdugunu görmek lazım. yoksa ınsan istiyokı angelina olsun ama onunkıler gıbı durmaz o kadar doldurunca travesti gibioluruz walla

lazerle yüz gençleştirme var, bunla niçin ilgilenmediniz hiç, çok iyi sonuçları gördüm resimlerde inanılmaz, dolgudan daha iyi bir yöntem değilmi hiç araştırdınızmı, ben lazer yaptırmayı düşünüyorum bakalım artıkın

bir arkadas yazdı bana
lazerle uygulama yaptırmıs bı uye bana yazdı aman sakın gıtme dıye

Son düzenleme:
jayjay canım ya bende kalıcı yanak dolgusu yaptırıcam bu hafta düşünüyorum yaptırmayı sen yaptırmışsın sanırım bilgi almak istiyorum senden lütfennn döner misin bana

JAYJAY, ben de endoskopik kaş kaldırma düşünüyorum ,inşallah hayırlısıyla nasip eder Rabbim.

Son düzenleme:
Aşağıdaki linke tıklar mısınız. sadece dolguyla kadın ne büyük değişim yaşamış. bugün türkiyede bir yüzü daha çekici olması için nerelere ne kadar dolgu gerektiğini iyi bilen ve ona göre enjeksiyon yapan bir doktor var mı ki?
palmclinic.co.nz/appearance-medicine/types-of-appearance-medicine/juvederm.html

Merhaba Bayanlar;
Bende bu konu ile ilgileniyorum.
ılaçla dolgu hakkında biraz bilgi verirseniz memnun olurum.
yanaklarımı,elmacık kemik ve çenemi daha dolgun,dinç göstermek istiyorum.
Yuvarlak bir yüz ifadesi istiyorum.Ebru Gündeşin yüzünde dolgu var mı?O dolgunluk çok hoşuma gidiyor.

Hangi ilacı ,ne kadar dozda kulllanıyorsunuz?
Kalıcılık süresi nedir?Erime,yakma ne kadar zamanda oluyor ?
Lokal anestesi ile toplamda ne kadar sürer ? saat ?
Öncesinde bir hazırlık yada alerji testi yada vs..gerekiyor mu?
Sonrasında yüzde şişlik olur mu?
Seans seans ilerlemek daha mı doğru olur ?

Forumlardan juvaderm ,surgiderm 30 gibi ilaçları duydum,siz ne kullanıyorsunuz ?

Teşekkürler;

herkese merhaba..ben yeniyim. bu konuyu hortlatmak istiyorum. Epey bir zaman geçmiş konuşmanız üzerinden.bu tarihlerden sonra bence buraya yazanlar daha da deneyim sahibi olmuşlardır.
ben 30 yaşındayım.Yüzüm hep zayıftı , ama yaş itibari ile daha da çöktü, göz altlarımda keza çukurlaştı kötü gözüküyorum.İfadem saglıksız, hep hasta gibi.
Dolgu maddesi konusunda son trend nedir.
Fiyatlar ve tavsiyeler..Umarım birileri yazar..Bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…