Yzme Juvederm dolgu yaptrdm :)Oh! Dnya varm

İyi cesaret.Cnm sonucu paylaşmanı bekliyoruz

işlemi uygulayanın ismini verebilirmisiniz,teşekkür edrim verdiğiniz bilgiler için ,ben şahsen dikkate aldım,cevabınızı bekleyeceğim sabırsızlık ile:Saruboceq:

jayjay, o dediğin medikalden puragen, radiesse tarzı diğer dolguları da edinmek mümkün mü? iki enjektör çıkıyor, ortaklaşa alalım demişsin ya, ben ortak olabilirim, gerçi pek bi fikrim yok juvadermi nereye uygulatabileceğime dair.

daha önce puragen yaptırdım dudağıma, çok güzel oldu, halen duruyor. bir de öncesinde yanaklarıma yağ enjeksiyonu yaptırmıştım ancak bir yanağımda çöküntü oldu. belki onu doldurtabilirim juvaderm ile ne dersin??

Son düzenleme:
:lepi:vereliniortak nerdesiniz kızlar ya gelin birşeyler yazın

jayjay sendeki cesaret kimde var acaba kendi basina dolgu yapiyorsun soktayim resmen hic korkmuyormusun ya?yanlis birsey olsa kendin yazmiszin asimetrilik olsa kendine kizmazmisin?

sana birsey soracam belki bana yardimci olabilirsin...
benim yanaklarim biraz cökük duruyor yani yüzüm zayif duruyor biraz hangi dolgu maddesi bu tür sikintilara yararli olur haberin var mi?

Gulay yuzunun durumunu bılmıyorum
ama bence dolgu ıyı olabılır

Son düzenleme:
alemsin jayjay ins. basina birsey gelmez...
benim yüzümün durumu söyle hersey güzel yanliz yüzüm zayif hele yanaklarim beni rahatsiz ediyor biraz..
yag enjeksiyonu diyorlar hyaluronic diyorlar ama benim fazla bilgim yok bu konularda...
bu tür islemlerde iyi bi doktor biliyormusun??

kızlar ya hakkaten bu ne gözükaralıktır ne cesarettir bende dudak dolgusu ve yüz dolgusu istiyorum 6 aydır okuyup bakıyorum daha ne doktora ne de yaptıracağıma karar veremedim .bende amma korkakmışım daha kötü mü olurum diye korkuyorum. arada sizleri okuyup bilgi alıyorum. Ama anlaşılan o ki korka korka bi halt olmayacak yüz dolgusunda bir doktor tavsiyesi lütfen. denenmiş olsun. bodosşlama dalıcam anlaşılan başka çaresi yok

uzun uzun yazmiszin allah razi olsun senden
kafam karisti resmen!
juvederm dolgunun markasi heralde?
peki istanbulda bu tür islerde basarili olan doktor biliyormusun jayjay?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…