2 enjektor 0.8 ml o rsimde gorduklerınız 1 kutuda satılıyor 430 ytl...
kutuyu bolmuyorlar, her kutudan 2 sachet cıkıyor, agızları kapalı
bölseler 1 enjektor daha alabılırdım vermiyoruz dediler
o yüzden tek enjektor almak ısteyen olursa bırlesıp alabılırız
herkes kendı ılacını alır oda sıcaklıgında saklanıyor
adı juvederm ultra 3...
2 si çok cabuk eriyormus-4 ü cok pahalıydı 600 ytl
dedim bunu alim bari
medikalden aldım ama ben dr a uygulatıcaktım
adam uygulayamadı- kanı görünce panikledi sanki ne oluyor
kanarsa kanasın pamuk var sileriz eli ayagı dolastı
üstüne gitmek istemedim cekindigini anlayınca
cünkü iğneyi yatay batırıyordu halbukı dıkey batırması gerekır-kanama ondan oldu
2 mercımek kadar kan gordu bayılcaktı
yanı kendım yapım dıye almadım
onıyetle cıkmadım yola ma napım sartlar boyle gelıstı
bılmıyorum dıger enjektoru de mı yanagıma yapsam
wAllahi benim agrı eşigim yuksektır ben dudaklarıma yapılırken uyuştucu kremı sürdürmemiştim bile ;çünkü yapay bir yuzey oluşturur salınımı dagılımı engeller diye tabi ki lokal anestezı verılır 5dakıkalık bir iş o ben yaptıralı3,5yıl oldu daha da güzelleşti hafıf erıdi dogallaştı onceden söyluyordum dolgu diye şimdilerde dudaklarıma iltifat aldıgımda sadece teşekkür ediyorum yani meme için 1-2 beden büyüme isteniliyorsa ya da dogum kılo alış-verişten dolayı sıkılık dolgunluk kaybı varsa biçilmiş kaftan derim cerrahı müdahale ne olursa olsun risktır artı hiç silikonlu meme elledın mı bılmıyorum resmen ele geliyo ıcındekı jole gırc gırc edecek gibi duruyo
1cc 100euro o konulan maddeye göre dr zaten paketi onunde açıyo ıteleme kakalama mumkün degil yani ucuzlugundan degil deger oluşundan dolayı yapılır bir kez ver 10yıl kullan drum suan ülke emniyet müdürü olan o zamanlar il valisiydi Oguz Kaan Köksalı30kg zayıflatan kişi işinde 10numara yakın olsanız gelın burda güzelleşin gidin derdim o adamın işinın dolgu oldugunu anlayana verdigi parayı ben geri oderim o kadar yani
:lepi:vereliniortak nerdesiniz kızlar ya gelin birşeyler yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?