jayjay anlamadım juvederm volumada 2 enjektör 450 tl mi?(yani şu durumda doktor bu iş için 1000 tl alıyor - ki bence de fazla) Ha yoksa 450X2 = 900 tl mi.Yoksa kutuda 2 tanemi var.
yoksa normal juvederm(3) mi 450 tl.şu durumda zaten 1,5 yılda(yani volumanın etki süresince) iki defa falan yaptırmak lazım.Yaklaşık olarak aynı hesaba gelmezmi o zaman?
yoksa yanlış mı anladım.nedense yanlış anladım gibi geliyor bilmiyorumkismile
canım şimdi haklısında o 1500 tl'yi voluma fiyatı olarak düşün sonuçda senin 1000 tl dediğin ultranın etki süresi 8-9 ay civarı değilmi ? voluma 1.5 sene yani o şekilde düşünrsek fiyatı bence kafa kafaya geliyor.juvedermın cesıtlerı var salala
ultra 3 un fıyatı evet 2 enjektor ıcın 450-470 cıvarı
degısıyor yanı satan yere gore 20-30 fark edebılır
2 enjektor ıcın bu fıyat 450-470 cıvarı
ultra 3 u uygulamak ıcın bu durumda 1000 ytl ıstemıs oluyor 1500 tl ısteyen dr
900 uygun sayılır fena degıl yanı daha ucuza yapan varsa ultra 3 u ucuz demektır
voluma dudaga olmaz canım
o da turkıyeye gelmıs ama sanırım 1 ml ıcın 1000 ytl veya daha fazla bır fıyatmıs
emın degılım yanaklar ıcın galıba 2 enjektor kullanılır her kutudan 1 adet 1 ml cıkıyormus voluma cesıdı ıcın dıyorum
voluma yarı kalıcı 2 yılllık bır dolgu yanak elmacık kemıgı ıcın cene de yapılabılır
beceren dr kaşları da kaldırabılır-dıkkat ama herkes yapamaz
ben bu dolguyu sevıyorum salala, sorun cıkarmıyoe erımekten baska
onu da goze alıcaz krem alsak olmuyor sureklı zaman ılerlıyor
ve cılt gıttıkce kayıp verıyor
bıze aynı konforu amelıyatsız saglayacak baska bırsey yok
benım tercıhım ultra 3ten yana
volumayı da yapabılen dr bulsam fıyatı abartmasa yaptırırım
nelere ne paralar verıyoruz sahsen kendım de cok boş para harcıyorum
canım şimdi haklısında o 1500 tl'yi voluma fiyatı olarak düşün sonuçda senin 1000 tl dediğin ultranın etki süresi 8-9 ay civarı değilmi ? voluma 1.5 sene yani o şekilde düşünrsek fiyatı bence kafa kafaya geliyor.
Gerçi doktora ve kullanılan miktara görede fiyatlar mutlaka değişecektir.
O değilde benim merak ettiğim birşey var şimdi sen bu utra 3 ü uygulatıyorsun ya o sende misal hani yatağa uzanırsında yüzüne aynayla baktığında dolgun ve kalkık bir yüz görürsün yada yanaklarını parmak hareketiyle hafif yukarı çekiştirirsinde o sarkık doku kalkar dolgun ve çok hoş gözükür işte juvederm dolgu yaptırdığında bu görünüme kavuşabiliyormusun yoksa sadece yüzü dolduruyor ama yüz yine çökmüşmü gözüküyor ?
birde sen kaşınıda juvedermle kaldırtıyordun sanırım öyle aklımda kalmış senin operasyon öncesi ve sonrası resimlerin filan varmı profilinde görebilirmiyiz onları ?
yani kaşları bir miktar kaldırıp yüzüde dediğim gibi bir görünüme kavuştırabiliyorsa başka şeylere kafa yormayıp hepsi için bende juvederm kullanabilirim sonuçda kaşın köşeleri kaldırmak birde kırışıklık için botox yaptırsan 5 ayda bir onada 600 tl extra fiyat ödeyeceksin durduk yere.
canım şimdi haklısında o 1500 tl'yi voluma fiyatı olarak düşün sonuçda senin 1000 tl dediğin ultranın etki süresi 8-9 ay civarı değilmi ? voluma 1.5 sene yani o şekilde düşünrsek fiyatı bence kafa kafaya geliyor.
Gerçi doktora ve kullanılan miktara görede fiyatlar mutlaka değişecektir.
O değilde benim merak ettiğim birşey var şimdi sen bu utra 3 ü uygulatıyorsun ya o sende misal hani yatağa uzanırsında yüzüne aynayla baktığında dolgun ve kalkık bir yüz görürsün yada yanaklarını parmak hareketiyle hafif yukarı çekiştirirsinde o sarkık doku kalkar dolgun ve çok hoş gözükür işte juvederm dolgu yaptırdığında bu görünüme kavuşabiliyormusun yoksa sadece yüzü dolduruyor ama yüz yine çökmüşmü gözüküyor ?
birde sen kaşınıda juvedermle kaldırtıyordun sanırım öyle aklımda kalmış senin operasyon öncesi ve sonrası resimlerin filan varmı profilinde görebilirmiyiz onları ?
yani kaşları bir miktar kaldırıp yüzüde dediğim gibi bir görünüme kavuştırabiliyorsa başka şeylere kafa yormayıp hepsi için bende juvederm kullanabilirim sonuçda kaşın köşeleri kaldırmak birde kırışıklık için botox yaptırsan 5 ayda bir onada 600 tl extra fiyat ödeyeceksin durduk yere.
merhaba bence dolgu sadece ufak tefek kusurlar için ama yüzde bariz bi çöküklük var ise lifting sonrası dolgu gerekiyor. tek başına yeterli olmuyor kaldırmıyor yüzü dolgu((
Jayjay, botoxu neden öner miyorsun? Ben de yaptırmayı düşünüyorum. Fırsat bulsam hemen gideceğim. Mimik çizgilerim var kaş arasında ve dudak kenaeında. Oraları fazla hareket ettirmemem gerek çizgi olmasın diye o yüzden botox yaptırmam gerek diye düşünüyorum.
Merhabacanım senin şu doktorunu çok merak ediyorum doğrusu bende istanbuldayım.
konunun içinde ismini göremedim bana doktorun ismini ve adres bilgilerini özelden verebilirmisin ?
50 mesaj dolmadığı için mesaj atamıyorum.
Dolgu ile kaş kaldırma bilgisi netde hiç geçmiyor 2,3 sitede görmüştüm ama sanırım çok tercih edilen bir yöntem değil yada botox kadar çok kaldırmıyor bir miktar kaldırabiliyor galiba.
ama en azından o doktora bir muayene olurum sen memnunsun zaten belki bendede kaş ve yanak bölgesinde istediğim mutluluğu sağlayabilir bende daha ciddi müdehalelere gerek kalmadan çözüme ulaşmış olurum.
Bendede tıpkı sendeki gibi burundan inen derin çizgiler, kaşda düşüklük, ağızdan inen çizgiler ve bunun dışında yanaklarda da aşağı doğru çöküklükte var.
O burundan inen çizgiler ve yanaklardaki düşüklükten dolayı elmacık kemiklerindeki boşalma zaten çok sinir bozuyor.
Burundan inen çizgileride tam olarak yok edebildimi senin doktorun ?
ya aslında senin juvedermle yanak ve kaş dolgusu öncesine ait ve operasyon sonrasına ait farkı gösteren 1,2 resmini görsem çok iyi olacak ama sanırım resmini paylaşmayı sevmiyorsun :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?