yanak derken elmacık keminini altında kalan yanak yanlarını kastediyorun sanırım bende oraya gerek yok
göz altlarına , elmacık kemiği, kaş birde bu bahsetiğin kırışıklıklara 2 enjektör yeterli olur sanırım.
tamam editliyorum
verdiğin bilgiler için teşekkürler canım doktorlarla bu konuları bir görüşmekte yarar var.
kızlar merhaba, ben de gecen hafta cildimdeki burun kenarından ağıza uzanan çizginin belirginliği için bursada Prof. Dr. Mesut Özcan la görüstüm gerdirmek istiyodum ben aslında, cünkü düsük duruyo yzüm ve bu çok yorgun bi ifade veriyo yüzüme. doktorum gerdirmeye gerek görmediğini söyledi ve bazı cilt bakımı ve peelinglerle de gerginlesebileceğini söyledi ve gerekirse dolgu dedi. ama yine istersem germe islemine de olumlu bakıyo gibiydi.ben bu dolgu islemine karsıyım cünkü bi kere kalıcı deil ve indiği zaman ani kilo vermis gibi cildin kendini hepten bırakacağını düsünüyorum sürekli yapılması gereken bi islem. ancak yüzü çok zayıf çok çökük insanlar için uygun, onun dısında yüzdeki sarkmalara vs doktorların bunu önermesini anlamıyorum. dilek avsar da dolgu önerdi kesinlikle ve 3000 fiyat verdi istemedim. gerdirmeye daha olumlu bakıyorum ben en azından uzun süreli
jayjay ben bu kaş dolgusunu oytun idil'e danıştım ama ne yaptıranı ne yapanı nede yapılabileceğini dair birşey duydum böyle birşeyin yapılmasıda hiç mantıklı gelmiyor bana dedi
kafam karıştı açıkcası oytun bey'de çok iyi bir doktordur
senin doktoru bilseydim onunla konuşurdum ama ısrarla gizlemeyi tercih ediyorsun ne diyelim şuan için uzak durmakda fayda var sanırım.
kızlar merhaba, ben de gecen hafta cildimdeki burun kenarından ağıza uzanan çizginin belirginliği için bursada Prof. Dr. Mesut Özcan la görüstüm gerdirmek istiyodum ben aslında, cünkü düsük duruyo yzüm ve bu çok yorgun bi ifade veriyo yüzüme. doktorum gerdirmeye gerek görmediğini söyledi ve bazı cilt bakımı ve peelinglerle de gerginlesebileceğini söyledi ve gerekirse dolgu dedi. ama yine istersem germe islemine de olumlu bakıyo gibiydi.ben bu dolgu islemine karsıyım cünkü bi kere kalıcı deil ve indiği zaman ani kilo vermis gibi cildin kendini hepten bırakacağını düsünüyorum sürekli yapılması gereken bi islem. ancak yüzü çok zayıf çok çökük insanlar için uygun, onun dısında yüzdeki sarkmalara vs doktorların bunu önermesini anlamıyorum. dilek avsar da dolgu önerdi kesinlikle ve 3000 fiyat verdi istemedim. gerdirmeye daha olumlu bakıyorum ben en azından uzun süreli
bahsettıgın kısıyı tanıyorum saskın
gecen yılın basında aradıgımda dırek hastane adresı verıp muayene edıp
yüz gerecekmıs... oyle dedı hıc hoslanmadım
ben dolgu fıyatı sormak ıcın aramıstım kımse ona yuz germe demedı
kaldı kı benım yuzumde gerılecek bırsey yok
benı gormeden yuz germek ıstemesı cok garıp
ayrıca benım drum bır ayagı amerıkada ve prof. dr plastik cerrahtır
oyle yaş tahtaya ayak basacak bırı degıl
ayrıca baska arkadasa da bır dr kas dolgusu onermıs yazmıstı bırkac sayfa evvel
kaldı kı youtube de kas dolgusu yapan (ofıslerının reklamı da var)
brezılyadan amerıkaya ıngıltereden rusyaya bır suru plastık cerrahın vıdeosu var
bunlar yapıyor ve youtube a vıdeoyu koyuyor yasak olsa yanlıs olsa
uygulanmaması gereken bır bolge olsa gızlı yaparlar
onca degısık mılletten dr bu ısı yapıp vıdeo koymaz
elbette karar kısının kendısıne aıttır
ancak bu ıs yapılıyor ve sonuc mukemmeldır
Bilmiyorum, kendisini tanımıyorum
aramızda boyle bır konusma olmasa kalkıp bunu yazacak degılım
sonuc ıtıbarıyla bewn doktor reklamı yapan bırı degılım kendı doktorumun
adını da yazmadım
beni de görmedi ne fotograf ne birsey
telefonda dolgu icin aradıgımı söyledim, buna ragmen germe konusunda ısrarlıydı
hiçbir dr babamın oglu degil
ne konusulduysa onu yazdım
Bilmiyorum, kendisini tanımıyorum
aramızda boyle bır konusma olmasa kalkıp bunu yazacak degılım
sonuc ıtıbarıyla bewn doktor reklamı yapan bırı degılım kendı doktorumun
adını da yazmadım
beni de görmedi ne fotograf ne birsey
telefonda dolgu icin aradıgımı söyledim, buna ragmen germe konusunda ısrarlıydı
hiçbir dr babamın oglu degil
ne konusulduysa onu yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?