arkadaşlar bide şu mezolifting yada meoterapi hakkında bilgi veriirseniz cok sevinecem.
yaptıran vaarmı sonuc ne ben yaptırmayı düşünüyorum aciilen.memnun olan olamayan kim:.
bende size jeet peel maceramı anlatacam
hanımzade, prp veya somon dna yaptırdınız mı hiç?
bu aralar sanatcılarda aşırı bir gençlik görüyorum bunlar estetik operasyon değil ama ne yaptırıyorlar emin degilim
ben de dolgu düşünüyorum ama ankara'da nerde yaptırılır kara veremiyorum :44:
hanımzade, prp veya somon dna yaptırdınız mı hiç?
bu aralar sanatcılarda aşırı bir gençlik görüyorum bunlar estetik operasyon değil ama ne yaptırıyorlar emin degilim
karar veremiyorudm derken yer buldunumuz?? birkaçı arasındamı kaldınız ben daha bir tane güvenilebilecek bir yer bulamadım
Dr Aslı Eralp var forumda övgüyle bahsedilen bir de benim denk geldiğim güzellik salonu var bir iki tane ama doktor değiller..
bahçelide çok var güzellik merkezleri mayasante var mesela ..7.cadde de görebilirsiniz ufak tefek yerler..Aslı hanımı da cilt estetiği başlığında okudum galiba bir arkadaş göz altına ve yanaklarına yaptırmış memnunmuş.
sevgili jayjay ,
beim de yaş 30, ben ocak ayında kupkuru yanaklarıma ve maalesef pek ince olan dudaklarıma yağ enjeksiyonu yaptırdım. gerçi önceki mesajlarımda anlatmıştım ama hiç de öyle %90 bir kalıcılık olmadı. Doktorum Tuğrul Maral'dı. kendisi çok iyi bir doktor. yağ enjeksiyonunun yüzde 30 kalıcı olacağını bana baştan söylemişti zaten. yanaklarımda hücreler yüzde30 tutundu tabi hatta görenler sen biraz kilo mu aldın diyorlar, gülme çizgilerim de hafifledi, ama dudaklarımdaki büyüme neredeyse %10a kadar inceldi. Doktorum yağ dışındaki yapay maddelerin kalıcı olmayacağını ama yine de yağ transplantasyonu gibi zahmetli olmadığı için tavsiye debileceğini söylediyse de ben uçup gidicek şeye niye para veriym. son bir kez daha yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum, dediğin gibi vucudun herhangi bir yerinden yağ alınıp santirfüj ile ayrılıyor, ve cilde enjekte ediliyor. diğer dolgu maddelerinden daha çok şişme yapıyor, çünkü sonuçta oraya, misalen, bin tane hücre konuluyor, fazla fazla, yani o şişlik ondan, ki bunların ancak 100 tanesi tutunup yaşayabiliyor. istersen özel mesajla iletişimimizi sürdürebiliriz. ben de bu konuyla oldukça ilgiliyim. bu yaz ikinci bir operasyon yaptırmayı düşünüyorum çünkü.
kızlar sonunda göz altı elmacık kemiği dolgulu resimlerimi ekledim. isteyen arkadaşlık gönderebilir
Bende Nisan 2010 yılında karnımdan yağ alınarak yanaklarıma ve dudaklarima enjekte edildi. 3 ay şiş ve ödemli gezmek zorunda kaldim.Şuan Ocak 2012 benim yüzüm çok dolgun çökük diye dert yandığım yanaklarımı arar oldum.doktora gittim gecer diyor bekle biraz daha.ayrica bir yanağım diğerinden daha dolgun. Elmacik kemiklerimin altındaki çukura yapılan yağ elmacik kemiklerime çıktı nedense ve elimle yanağimi tuttuğumda elime misket gibi şişlikler geliyor,gözlerim çukur içinde kaldı ve gözlerimin hemen alti yaşlilikta cikan simit gibi şiş kaldi,gözlerimin alti mor kaldi,çok öblek bakar oldum yakınlarım söylüyor.gercektende resimlerime baktığımda çok şaşkın bakıyormuşum gibiyim.dudağımda ise hiçbirşey kalmadı. Arkadaşlar ben normalde oldukça güzel bir bayanım kendimde tek sorunum yanaklarımin çok az çökük olması idi.yaptirmişken azıcık dudaklarımda dolsun dedim.ve kendimi mahvettim.resmen tipim değişti. Dr. Tek yanağimdaki orantisizliğimi liposakşin ile hallederim dedi ama ben her ikisinde liposakşin yapıp yağları geri alsın istiyorum ama bu seferde liposaksin dan dolayı cukurluklar olabiliyormuş yada diğer yan etkilerine maruz kalmaktan korkuyorum.çünkü Dr . Olmaz dediği herşey bende oldu. Duyduğuma göre kilo verirsen yağ erir dediler zaten 5 kilo fazlam vardı şimdi zayıflamaya çalışıyorum inşallah erir. Eski Halim'e dönmek istiyorum.arkadaşlar ben çok ünlü bir Dr. Gittim yüz ile ilgili bilgi almak için bana dediki gayet güzel bir bayansın istersen bir psikologa git sorunların olabilir,eşinlemi boşanacaksın sorununmu var dedi. Size diyeceğim insanlar kusurlarıyla güzeldir.herkes barbi bebek olmak zorunda değil ,güzelliğin sonu yok çok buyuk sorun değilse yaptırmayın derim.tecrubeye sabidir.
Umarım bu yazdıklarım birilerine yararlı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?