Yzme Juvederm dolgu yaptrdm :)Oh! Dnya varm

Evet lamiacığım resim bekliyoruz :)

arkadaşlar ameliyat olsam düzelmiştim şimdiye ama hala tam düzelmiş değilim. göz altlarımda morluk ve şişlik var. tamamen iyileşince paylaşıcam fotoları. dün doktorla görüştüm böyle olması normal hafif hafif masaj yap dedi

canım benim çok geçmiş olsun.
bence ya dolgu sende alerjik reaksiyona sebep oldu. ya doktor bazı şeyleri yanlış yaptı.
yağ da şişme ve morarma duydum ama dolgu da duymamıştım hiç

neyse en azından geçiyor ve sonunda güzel bi şey çıkacak ortaya.

ayyy sorma canım yaaa şu 1 ay kabus oldu bana. baya baya geçti ama hala makyajsız çıkamıyorum dışarı. en geç 1 haftaya bişey kalmaz sanırım. sonuç güzel ama

baya düzeldim ama hani kimilerimizin göz altlarında koyuluk morluk olur ya yapısı öyle olur işte o şekilde hala var. normalde bende morluk yoktu. inşallah o da geçecek.ya ben iyileşme süreci uzun diye endoskopiden korkuyodum bunun iyileşmesi endoskopi kadar oldu maaşallah. ilk fırsatta doktora gidip foto çekticem öncesi ve sonrası fotoları koyucam söz :)

arkadaşlar gecen gün mezoterapi icin drma gittiim gerek estetik dr.ama
icindeki maddeler icin sağlık bakanlıgı onay vermemis diye yapmıyo.ama bazıları yapıyo.
botox
yaapalım dedi bende botoxa pek güvvenmiyorum.prp yapalım dedi oda
3 milyarmışmı ne.dolgu herhalde sırada napcam bilmiyourm aslında ihtiyacımda var
cökük bir yüz icin.önerileriniz ne.tedirginim.

kızlar sonunda göz altı elmacık kemiği dolgulu resimlerimi ekledim. isteyen arkadaşlık gönderebilir

arkadaşlar gecen gün mezoterapi icin drma gittiim gerek estetik dr.ama
icindeki maddeler icin sağlık bakanlıgı onay vermemis diye yapmıyo.ama bazıları yapıyo.
botox
yaapalım dedi bende botoxa pek güvvenmiyorum.prp yapalım dedi oda
3 milyarmışmı ne.dolgu herhalde sırada napcam bilmiyourm aslında ihtiyacımda var
cökük bir yüz icin.önerileriniz ne.tedirginim.

biide arkadaşşlar jetpeel düşünüyorum kesin yaptıran varmı acı varmı yada başka şeyler
bilgilendirirseniz sevinirim.

kızlar sonunda göz altı elmacık kemiği dolgulu resimlerimi ekledim. isteyen arkadaşlık gönderebilir

Lamiacığım ilk yorum benden gelsin .Ben gerçekten çoook beğendim.İlk halinle aranda çok bariz bir fark var.Göz altın tamamen düz olmuş.Yüzüne hem çocuksu ama bir o kadarda kadınsı bir ifade gelmiş.Yani hem daha küçük göstermişsin(zaten çok gençsin) hem de ne bileyim kuzum daha seksi çok hoş bir ifade gelmiş.Üstelik bu dolgunun aqualift gibi uzun yıllar kalan bir dolguyla verilmiş olması çok daha güzel. İnan senin gibi bir sonuç alacağımı bilsem göz altında bu dolguyu düşünebilirim .Doktorun çok başarılı bir iş çıkarmış.Morluklar önemli değil zaten geçecektir.Bu arada bu resimler dolgudan ne kadar zaman sonra çekildi.Tahminim morluklar uzun süre kalıyor herhalde, sevgiler canım ....

çok teşekkür ederim gerçekten çok sevindim çünkü zaman zaman çok pişman oluyorum yatırdığıma. burada forumlarda okudum hiç kimse anlamadı şişmedi morarmadı vs. diye benim yaptırdığımı cümle alem öğrendi ödemler ve morluklar sayesinde :) bu resimler 3 gün önce çekildi ben dolguyu 19 ekimde yaptırdım tam 2 ay yani :)

canım çok geçmiş olsun. bence sonu güzel olmuş. sadece morluk var biraz.
o da herhalde dolgu sana allerji yaptı. ama o da geçince harika olcak.
yanaklarına da bi şey yaptırmış mıydın?

canım çok geçmiş olsun. bence sonu güzel olmuş. sadece morluk var biraz.
o da herhalde dolgu sana allerji yaptı. ama o da geçince harika olcak.
yanaklarına da bi şey yaptırmış mıydın?

canım göz altı ve elmacık kemiği. morluklar berbat ya orada bi de kapattım kapatıcıyla gerisini sen düşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…