çok moralim bozuk birileri nolur yardım etsin
3 gün önce nasolabial denen bölgeler juvaderm ultra enjekte edildi. Sanki eskisinden daha da kötü oldu, zaten çok belirgin değildi ama glöge gibi iki yandan koyu ve kalın bir hat iniyor dudaklarıma kadar bu da beni iyice yaşlı gösterdi. Yandan ışık gelince ya da gün ışığında belli oluyor. Bu geçici bir şey midir? Kafayı yicem.. Doktora tekrar gitcem ama o zamana kadar naparım bilmiyorum.
Elime sert sert iki tane parantez halinde geliyor. Bu iğnelerden kaynaklanan şişlik midir? Ya da dağılır mı? Tecrübsi olan var mı(((
Herkese merhaba
Ben de forumu uzun uzun okuduktan ve araştırmalar yaptıktan sonra nihayet dolgumu yaptırdım. Nasolabial çizgilerim çok belirgindi oralara yaptırdım. Ben Rediesse'i tercih ettim. Hem allerjik olmaması hemde uzun süre kalıcı olması sebebiyle.
İşlem esnansında çok canım acıdı! Beklediğimden daha ağrılı bir işlemmiş söyleyeyim. Kendinizi ona göre ayarlayın. Hele ardından yapılan masaj gözlerden yaş getirtecek cinsten...
İlk gün çok kötü şiş idi. Yanaklar çökük, çizgiler daha dolgun görünüyordu (yukarıdaki mesaja da cevap vermiş olayım böylece, bu görünüm olabiliyor),
noktasal morluklar olabilir demişti dr.um. Bir noktada yarım cm çapında morluk oluştu. Kapatıcı+fondoten+pudra ile kapatabildim. ama haftasonu yaptırsam ve bu 2 gün insan içine çıkmasam iyi olumuş. Sizlere bunu tavsiye ederim, ilk 3 gün mümkünse evde kalın. Morluk kapandı ama şişliği kapatmak mümkün değil çünkü.
İlk 24 saat coldbag ile soğuk kompres uyguladım. Morarma önleyici bir krem tavsiye etti dr.um. Adı Azroderm. O gün eczanemde bulamadım, ertesi gün de artık gerek görmediğimden ben almadım.
onun yerine Biorichi diye bir marka var onun morluk giderici kremini kullandım(evde vardı) olan morluk geçmedi, ama yenisi de olmadı:)
ağrı, yeme, konuşma güçlüğü olmadı. Bugün 4ncü günüm epey normalleşti. 'nci gün bile beni gören herkesin ilk tepkisi "bu kız gitgide güzelleşiyor" oldu! Çoookk keyif verici bir durum elbette:) Yüzüm dingin ve dinç görünüyor. bence 5 yaş daha da genç!
Yani çok acıdı ama değdi. Ben çok memnun kaldım. bu forum sayfalarından çok faydalandığım için benden sonrakilere faydası dokunsun diye üye olup yazdım. Sormak istediğiniz birşey varsa yanıtlarım.
öpüldünüz...
eda yüzünde dolgu sonrası, yüz mimik ve gamzelerinde bir farklılaşma
veya konusurken gülerken yüzünde yanaklarında aga yakın bolgelerde, daha once olmayan gamze benzeri çökmeler oluyor mu
ayna karsısında sesli olarak konusup gülerek yüzünü incelemeni rica ediyorum
eğer 2 haftadan sonra hala şikayetin devam ediyorsa, ve daha once olmayan gamzeler cökmeler belirirse, drun bunu eritmek veya azaltmak zorunda
kortizon kullandırmayın, cildinizi inceltir ve delinme yapabilir
serum fizyolojik (çok çok az ) ve hyaluronidase gibi urunlerle eriten doktorlar var
bilmedigi daha once kullanmadıgı şeyleri uygulamasın
bazı dermatologlar 100 euro ya belkı daha ucuza aldıkları hyaluronidase ı 50-60 kullanım kullanabiliyor olmalarına rağmen tek kişiye uygularken
1700 tl -2000 tl gibi fiyatlar istemektedir buna dıkkat edin
bu cok ayıp ve ahlaksızca bir şey
o zaman ilk soru benden olsun hangi doktora yaptirdin? ve memnun olmana cok sevindim sanirim ayni zamanda yaptirmsiiz:) gelismeleri paylasabiliriz. ben su an daha memnunum ama 6 gun olmasina ragme hala golge gibi izler var, bunlar gecer mi ki? ve bir sorum daha var cizgilerin derinmiydi? tamamen kayboldu mu?
benim cok belirgin degildi ama su an bir tarafta sanki kalin bir hat belirdi o da coo canimi skiyor. daha once birisi daha parantez gibi golgelerin oldugunu yazmis ama 1 ay sonra tam isedigim gibo oldu demis.. umarim gecer o golgeler
teşekkürler,
ben çok memnun olmadığım için doktorun adını söylemek istemiyorum. Çünkü çok iyi niyetli ve başarılı bir doktor olduğunu düşünüyorum. Ama benim memnuniyetsizliğim sanırım kendimden kaynaklanıyor, zaten çok belirgin değildi. bir de beklenti meselesi.. Bir kaç hafta daha bekleyeceğim inşallah istediğim gibi olur o gölgeler kaybolur. Ve garip bir şey ki dolgudan sonra yüzüm daha ince uzun görünmeye başladı, halbuki ben ince uzun yüzlüyüm zaten daha dolgun surat seviyorum. Yanaklarım daha çökük görünmeye başladı. İnşallah istediğim gibi olur.
benimki de juvederm ultra 4müş. Bu koyu gölgeler gitmeyecek diye çok üzülüyorumçok taktık kafama... Özellikle gün ışığında böyle göçük yerler sanki alttan gölgelendirilerek şişirilmiş gibi. Tam olarak hat gibi görünüyor diyemem, ama kalın gölge gibi koyu duyuyor dolgulu kısımlar.
Delila senin dolgun da ışık gelince ölye görünüyormuş ya o görüntü bir süre sonra geçti mi, geçtiyse de ne kadar süre sonra geçti? Yani 1 ay sonra da inşallah böyle koyu hatlar kalmazbeni üzgün ve kızgın gösteriyor, özellikle uzaktan.. Dolgu fazla geldiği için öyleyse belki erirken doğallaışır ama bu sefer de erimiş olacak. Şu nem veren juvedermi araştırmak lazım. Delila çok sağol ilgin için. Kimseyle konuşamıyorum. Çok kafama takıyorum.. Tecrübeli birilerinden birşeyler duymak çok iyi geliyor. Keşke geçse şu koyu hat keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?