Yzme Juvederm dolgu yaptrdm :)Oh! Dnya varm

evet ben de ameliyata karşıyım allah muhafaza istenmeyen birşey olabilir
görüldüğü üzre 1 ml lik bir dolgu bile insanın canını sıkabiliyorken, yüz dokusuyla bu şekilde oynanmasına karşıyım
ancak 70 yasını asmıs bayanlar bence bu işlere girmeli

edacım, yağ dolgusu yaptıran arkadaslar var, fakat çok cabuk eriyormus
yani dolgu gibi değil, yine de cildinin yağ dokusunu arttırmak hücrelerini yenilemek istersen eğer imkanın varsa prp güzel bir yöntem
ve daha prp sonrası belki tüm cild verilen ince dolgular var, juvederm hydrate veya baska bir marka olabilir benim tercihim juvedermdir her zaman

bu gibi ufak ve zararsız uygulamalar ile, belli bölgelerde fazlalık rizki olmadan cildini yenileyebilir ve daha saglıklı bir cilde kavusursun

simdi diyeceksin ki ben yanaklarımın çöküklügünden şikayetciyim, ama cocukken cildin böyle değildi
demek ki zamanın ve cildin belki yetersiz beslenmesinin de şu andaki durumlarda etkisi büyük
bahsettigim son iki yöntem benim de yaptırmayı dusundugum tedaviler

Ben de prpyi çok merak ediyorum ve hatta bir sürü yeri aradım regen danışma hattını da aradım. Bazıları dolgunluk verir diyor bazıları sadece yüzde renk açılması canlılık veriri toparlanma sağlamaz bile diyor. Ben de çok kararsız kaldım. Hatta önceleri kesin kararım prp yaptırmaktı. Dolgu ikinci sıradaydı. Ama bunu yapan doktorun kendisi dürüst bir şekilde dolgunun beklentilerimi karşılamayacağını sadece cilt rengimi daha canlı yapacağını ama istersem tabi yapabileceğini söyledi. Hatta dolgulu prp diye bir yöntem var bunun da sonuçların hiç tatmin edici olmadığını söyledi. Sonuçta doktor para kazanma derdinde olsa bunları söylemezdi. Gerçekten dürüstlüğüne çok inandım. Mezoterapi yöntemi bir diğer düşündüğüm yöntemdi, onda da Medikana hastanesinin kozmetoloji bölümüyle görüştüm. Ordaki doktor da çok samimiydi, bir ölçüde seni rahatlatır ama cildin çok hassas dedi. İğnelerin izinin kalmasından ya da geç iyileşmekten korktum. Hatta doktor mezoterapi yaparken içine hylalonic acid de ekleriz demişti.

Aslında bu uygulamaları yani prp mezoterapi falan, yaptıran birileri olsa cesaretleniriz. Resim ya da fikir olsa en azından daha kararlı oluruz. Ama ne yazık ki pek yaptıran yok. Herkes sadece prp yaptırmayı düşünüyorum demiş sonra bi daha bir şey yazmamış:) Aynı şeyi ben de yapmıştım, düşünüyorum dedim yaptırmadım vazgeçtim:)

evet, hyl.asitler çabuk erir. Juvedermin içeriğini bilmiyorum. Fakat çabuk eridiği için collagenler nasıl artık kalmadıysa bunlar da az tercih edilir hale geliyor. İnsan o kadar para vermişken, o kadar acıyı çekmişken daha uzun kalsın istiyor çünkü.
sıralama şöyle:
2-5 ayda eriyenler
sonra 6-8 aylık olanlar var
sonra 2 yıllık
sonra da uzun yıllar kalanlar.

bir de , yağ dolgusu çok çabuk eriyor arkadaşlar bilginize....
Özellikle de yüzü zayıf, önce yüzden kilo veren, en son yüzden kilo alan bir tipseniz hiç düşünmeyin.
Ben denedim ordan biliyorum:))

mavikasmir yağ enjeksiyonu tam olarak nerelere yaptırdın? ne kadar zamanda eridi? tamamen mi eridi? kaç gün şişlik devam etti rapor gerekli mi? veee bir de hangi doktora yaptırdın?
çok soru sordum biliyorum ama çok heyecanlandım ilk defa yaptıran biriyle mesajla da olsa konuşma fırsatım oldu:) asimetrik erime falan oluyor mu?

canım ben prp de yaptırdım mezoliftte ama açıkçası prp nin sonucu beni hiç tatmin etmedi. mezolifti ilk yaptırdığımda bir kaç gün iyi hissettim yüzüm daha canlı göründü. PRP için ise dokuları içeriden iyileştiriyor etkisi daha sonra görülüyor dendi ama yine de 3-4 ay olmasına rağmen ben bir değişiklik hissetmedim. Bence cildi desteklemek için, yani oluşmuş ypranmaları düzeltmek için değil de gelecekteki yıpranmaları geciktirmek için işe yarıyor olkabilir. Ama bu tür şeyler kişiye göre de değişiyor olabilir, bende çok etkili olmamışken başkasında çok etkili de olabilir o yüzden başka yaptıran kişilerin de yorumlarını almak gerekir.

Merhaba kızlar
edacım drun mezoterapiden sonra iz kalabilecegini söylemesi ilginc
bana mezoterapi igneleriyle islem yapıldı bunlar inanılmaz ince igneler---tabi ebat ebat oluyor
iz kalması bence imkan dısı

fakat ben derma roller de kullanama biriyim ki mezoterapi igneleri derma rollere gore cok daha ıncedır
derma roller bile katiyen ız bırakmıyor, hatır hutur sürüyorum kimi zaman kanıyor bile yine asla iz kalmıyor

nasıl mezoterapi ignesinin izi kalır dedi anlayamadım
belki ilk 3-4 gün kızarıklık olur-derma rolleri cok yogun uyguladıgımda tenım kızarır bırkac gun haşlanmıs gıbi
ama mezoterapi igneleri zaten o sıklıkta batırılmıyor ve iz kalmaz dogru kisi uygularsa

prp icin de şunu soylemek istiyorum, ben yaptırmadım ama (imkan bulamadım yoksa yaptırırım) prp en az 3 seans uygulanması gereken bır yontem
15-20 gun muydu 1 ay ara ıle mıydı hhatırlamıyorum sektırmeden 3 seans gıdılecek
sonra da yılda en az 1 kez onerılıyor

regenlab tı sanırım prp kiti satan firma, onun brosurunu gormustum
şurda da videosu var

[video=youtube;PXU5PIu0z7E]http://www.youtube.com/watch?v=PXU5PIu0z7E[/video]

sonuclar gayet tatmin etti beni

şu linkte resimler var, aynısı brosurde vardı
http://www.bellatrixlazer.com/hizmetlerimiz/prp-kok-hucre-uygulamasi/

Son düzenleme:
bence prp gözaltında da etkili gibi görünüyor
ayrıca yanakları doğal biçimde dolgunlaştırıyor
hasta 72 yaşında, bizimle yaşıt değil elbette onun vucudunun elde edecegi dolgunluk ile bizimki bir olamaz
cogumuz hastanın torunu yasındayız

ve en alttakı sarısın hanımın gozaltındakı kesik seklindeki cizgileri başka hiçbir yöntem bu kadar doğal tedavi edemezdi
prp ye bu yüzden güvendim ama gelin görün ki imkanım yok şu an

Merhaba benim de yüzüme bir doktor juvederm yaptı, nerdeyse 8 ay oldu, burun kenarındaki cizgilere, asimetrik oldu ve cok kötü oldu. Hala da erimedi. hyaluronidase yapan doktor aradım aradım bulamadım. Ankaradayım. Tanıdığı bana yardımcı olabilecek biri var mı ,Özel mesaj atamıyorum su an, atabilen arkadaş varsa delila ya bu topic e cevap vermesini rica edebilir mi ?

demian uzuldum senin de memnun olmamana acba ayni doktor mu yapti diyecegim ama sen de istemiyorsun galiba doktor ismi vermek. bildigim kadariyla juvederm yapan cok doktor da yok. en basindan beri mi asimetrikti yoksa sonradan mi asimetrik oldu? ve 8 ayda hic mi erimedi?

merhaba bende yüzüme dolgu yaptırmayı düşünüyorum bu yöntem nasıl bi yöntem ve bi fotonu görebilirmiyim öncesi ve sonrası nasıl ? teşekkrüler

Vereyim, Volkan Tayfur yapmıştı. İlk günden beri asimetrikdi, düzeltmesini istedim düzeltmedi, başka doktora gittim,o da haklı olarak diğer tarafı da o hale getirmek istemedi. Eritecek doktor da bulamadım. Aylar geçti hala da erimedi, Gülerken çok asimetrik oluyor, gülmek istemiyorum resmen..

Demian merhaba
doktorun yaptıgı ısı kendı duzeltmek zorunda

neden baska drlarda care arıyorsun? kendisini ara ve eğer düzeltmezse dava acacagını söyle
kendisi hyaluronidase alsın ve enejkte etsin

ama ben olsam bu dra güvenmem, ilacı alsın baska dra götür enjekte etsin

ayrıca başka bir yol daha var, özel mesajla yazıyorum sana hemen....

diğer fiyat soran arkadas, ilac ultra 3 için konusuyorum, 500tl civarıdır 2 enjektor 0.8 ml

fakat dr ne kadar kar alır bılemem, 1500 tl ye kadar çıkabilir ama bence hiç adil değil

yani ilacın fiyatı bu ona göre en uygun yapana gidersiniz

40 küsür sayfayı baştan sona okudum Ankara da yaşıyorum. Aylardır bi araştırma içindeim ki öğrenciyimde para biriktirerek yaptırıcam kredi yi bana kim versin
Doktor Volkan Tayfun dan dudak dolgusu için hangi meddeyi ne kadara enjekte ettiklerini sordum. juvaderm kullanıyoruz ve fiyat olarak 600tl dedi juvedermin kutusundan iki adet dolgu çıkıyormuş büyük ihtimalle 1 enjekteyi 600 liraya yapıorlar çok pahalı değil mi? Dolgunun kutusu tek başına 450 liraymış.Bir de Murat Emiroğlu na sordum juvederm 1 enjektor 750 lira dedi Nebil Bozdoğan aqumid yapıor ama 1cc aqumade 1800 dıor o kadar parayı veremem 1 cc için. Volkan tayfuru düşünüordum ta ki sizin durumunuza öğrenene kadar

Son düzenleme:

juvederm in dudak için olan dolgusu zannediyorum ultra 3 değil, daha ince bir formu var ki o daha ucuz
en fazla 400 tl dir, eger içinden 2 enjektör cıkıyorsa
2 enjektorse muhtemelen tanesi 0.8 ml dir, ve normalde bir dudaga tek enjeksiyon yetmez
yakınlarımdan yaptıranlar var ,doktor bir enjektoru yapar ve diger kısmı saklanır 1 hafta veya 1 ay sonra tekrar kontur verilir veya ekleme yapılır

doktor ürün kutusunu size getirip, son kullanma tarihi de dahil size göstermiyorsa bu onun dürüst olmadıgının göstergesidir
dürüst doktor, ilacı hasta yanında açar önce ürünün kotusunu son kullanma tarihini gösterir

ürünü hasta yanında açar ve ne kadarını uygulamıssa gösterir kalan urunu hastanın adını etiketle yazıp saklaması gerekir

eger bunları yapmıyorsa ki baştan pazarlıgınızı yapacaksınız, yan ciziyorsa adı doktor olmakla ya da tıp bitirmekle
ben o insana güvenmem

katiyen önce bunlar konusulacak şartlı gidilecek

ilac kutusu gösterilip hasta güveni temin edildikten sonra islem yapılacak

ayrıca yanınızda birini götürün, cunku sız sedyede yatarken öyle cingöz insanlar var kı kaşla göz arasında baska bir markanın ucuz cin malı
olanını sıze enjekte edebilirler... bilginize

sakın sakın dudagınıza aquamide yaptırmayın, isterse dudaklarınız bir cizgi olsun bu hataya düşmeyin
kalıcı olan hiçbirşeyi yüzünüze yaptırmayın çok pişman olursunuz

verdikleri fiyatlar bence çok ucuk
bir enjeksiyonun bedeli 550 tl olamaz, 750 isteyen icin soyluyorum tek enjektorun ona gelısı 200 tl
ayıp diyorum

asimetri derken yüzünün neresine yapıldı uygulama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…