Mavikasmir benim kafama takıldı başka bir konuda bir arkadaş en fazla 2 ayda erir gider hyl. asitli dolgular demiş. Yani tabi buna juvederm de giriyor. Gerçekten o kadar çabuk mu erir? Doktor bana 6-8 ay dedi? Bir de alerjik reaksiyona sebep olmaz demi sonradan?
Ben de prpyi çok merak ediyorum ve hatta bir sürü yeri aradım regen danışma hattını da aradım. Bazıları dolgunluk verir diyor bazıları sadece yüzde renk açılması canlılık veriri toparlanma sağlamaz bile diyor. Ben de çok kararsız kaldım. Hatta önceleri kesin kararım prp yaptırmaktı. Dolgu ikinci sıradaydı. Ama bunu yapan doktorun kendisi dürüst bir şekilde dolgunun beklentilerimi karşılamayacağını sadece cilt rengimi daha canlı yapacağını ama istersem tabi yapabileceğini söyledi. Hatta dolgulu prp diye bir yöntem var bunun da sonuçların hiç tatmin edici olmadığını söyledi. Sonuçta doktor para kazanma derdinde olsa bunları söylemezdi. Gerçekten dürüstlüğüne çok inandım. Mezoterapi yöntemi bir diğer düşündüğüm yöntemdi, onda da Medikana hastanesinin kozmetoloji bölümüyle görüştüm. Ordaki doktor da çok samimiydi, bir ölçüde seni rahatlatır ama cildin çok hassas dedi. İğnelerin izinin kalmasından ya da geç iyileşmekten korktum. Hatta doktor mezoterapi yaparken içine hylalonic acid de ekleriz demişti.
Aslında bu uygulamaları yani prp mezoterapi falan, yaptıran birileri olsa cesaretleniriz. Resim ya da fikir olsa en azından daha kararlı oluruz. Ama ne yazık ki pek yaptıran yok. Herkes sadece prp yaptırmayı düşünüyorum demiş sonra bi daha bir şey yazmamış:) Aynı şeyi ben de yapmıştım, düşünüyorum dedim yaptırmadım vazgeçtim:)
Merhaba benim de yüzüme bir doktor juvederm yaptı, nerdeyse 8 ay oldu, burun kenarındaki cizgilere, asimetrik oldu ve cok kötü oldu. Hala da erimedi. hyaluronidase yapan doktor aradım aradım bulamadım. Ankaradayım. Tanıdığı bana yardımcı olabilecek biri var mı ,Özel mesaj atamıyorum su an, atabilen arkadaş varsa delila ya bu topic e cevap vermesini rica edebilir mi ?eda yüzünde dolgu sonrası, yüz mimik ve gamzelerinde bir farklılaşma
veya konusurken gülerken yüzünde yanaklarında aga yakın bolgelerde, daha once olmayan gamze benzeri çökmeler oluyor mu
ayna karsısında sesli olarak konusup gülerek yüzünü incelemeni rica ediyorum
eğer 2 haftadan sonra hala şikayetin devam ediyorsa, ve daha once olmayan gamzeler cökmeler belirirse, drun bunu eritmek veya azaltmak zorunda
kortizon kullandırmayın, cildinizi inceltir ve delinme yapabilir
serum fizyolojik (çok çok az ) ve hyaluronidase gibi urunlerle eriten doktorlar var
bilmedigi daha once kullanmadıgı şeyleri uygulamasın
bazı dermatologlar 100 euro ya belkı daha ucuza aldıkları hyaluronidase ı 50-60 kullanım kullanabiliyor olmalarına rağmen tek kişiye uygularken
1700 tl -2000 tl gibi fiyatlar istemektedir buna dıkkat edin
bu cok ayıp ve ahlaksızca bir şey
Merhaba benim de yüzüme bir doktor juvederm yaptı, nerdeyse 8 ay oldu, burun kenarındaki cizgilere, asimetrik oldu ve cok kötü oldu. Hala da erimedi. hyaluronidase yapan doktor aradım aradım bulamadım. Ankaradayım. Tanıdığı bana yardımcı olabilecek biri var mı ,Özel mesaj atamıyorum su an, atabilen arkadaş varsa delila ya bu topic e cevap vermesini rica edebilir mi ?
jayjay geçmiş olsun dr.un adı nedir ve sana maliyeti ne oldu ? bu arada öncesi sonrası foto eklersen çok sevinirim eklemeyeceksende özelden atabilir misin ? tekrardan geçmiş olsun.bence sen zaten iyi bir sonucu hak ediyordun onca araştırmaya değdi yani.senin adına çok sevindim.
demian uzuldum senin de memnun olmamana acba ayni doktor mu yapti diyecegim ama sen de istemiyorsun galiba doktor ismi vermek. bildigim kadariyla juvederm yapan cok doktor da yok. en basindan beri mi asimetrikti yoksa sonradan mi asimetrik oldu? ve 8 ayda hic mi erimedi?
40 küsür sayfayı baştan sona okudum Ankara da yaşıyorum. Aylardır bi araştırma içindeim ki öğrenciyimde para biriktirerek yaptırıcam kredi yi bana kim versinVereyim, Volkan Tayfur yapmıştı. İlk günden beri asimetrikdi, düzeltmesini istedim düzeltmedi, başka doktora gittim,o da haklı olarak diğer tarafı da o hale getirmek istemedi. Eritecek doktor da bulamadım. Aylar geçti hala da erimedi, Gülerken çok asimetrik oluyor, gülmek istemiyorum resmen..
40 küsür sayfayı baştan sona okudum Ankara da yaşıyorum. Aylardır bi araştırma içindeim ki öğrenciyimde para biriktirerek yaptırıcam kredi yi bana kim versin
Doktor Volkan Tayfun dan dudak dolgusu için hangi meddeyi ne kadara enjekte ettiklerini sordum. juvaderm kullanıyoruz ve fiyat olarak 600tl dedi juvedermin kutusundan iki adet dolgu çıkıyormuş büyük ihtimalle 1 enjekteyi 600 liraya yapıorlar çok pahalı değil mi? Dolgunun kutusu tek başına 450 liraymış.Bir de Murat Emiroğlu na sordum juvederm 1 enjektor 750 lira dediNebil Bozdoğan aqumid yapıor ama 1cc aqumade 1800 dıor o kadar parayı veremem 1 cc için. Volkan tayfuru düşünüordum ta ki sizin durumunuza öğrenene kadar
Vereyim, Volkan Tayfur yapmıştı. İlk günden beri asimetrikdi, düzeltmesini istedim düzeltmedi, başka doktora gittim,o da haklı olarak diğer tarafı da o hale getirmek istemedi. Eritecek doktor da bulamadım. Aylar geçti hala da erimedi, Gülerken çok asimetrik oluyor, gülmek istemiyorum resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?