Yzme Juvederm dolgu yaptrdm :)Oh! Dnya varm

canım ne gibi bir yan etkisi varmıs? kana mı karışıyor acaba?

Son düzenleme:
sensinin linkini buraya da koysanız
teşekkürler:kedi:

Son düzenleme:
Canım bir önceki sayfada yazdığım linke tıkla :) Sana orada cevap yazdım .Sensii nin adresinide yazdım :)

Canım diğer topickte Sensii adresi yazmış.Benim bu konuda deneyimim yok .Ama dediğim gibi yakınlarımdan yaptırıp memnun olanlar var .Sevgiler.....

alerjik reaksiyonu varmış ve yüzde topaklanma yapabiliyormuş bio alcamidi her doktor yapmak istemiyor çünkü diğer dolgulara göre çok daha masraflı ve dışarıdan getirildiği için
bu masrafa yanaşmıyorlar

radiesse yi sordum herkesden nedense bu dolgu hakkında farklı cevaplar alıyorum güvenip güvenmeme konusunda kararsız kaldım aldığım cevabı ekliyorum

Sn ılgili

Radiesse adlı sentetik ürün Amerika’da FDA tarafından idrar kaçırma şikayetine karşı mesane boynunun daraltılması,

Ses tellerinin büyütülmesi, periodontal tedaviler gibi rahatsızlıkların tedavisi için onaylanmıştır. Yumuşak doku dolgu

Maddesi olarak da kullanılmakla birlikte bu amaçla kullanım için onayı yoktur.

Ayrıca viskozitesi çok yüksek olması dolayısıyla özellikle dudakta kümelenme(top top olma) eğilimi gösterebilmektedir.

Kalıcılığı yaklaşık 2 yıl olarak bildirilmektedir.

Merkezimizde dolgu işlemlerinde sadece, dokular arası doğal dolgu maddesi olan hyaluronic asit kullanılır. Kontrollü

Olarak uygulanması doğru teknik kullanıldığında oldukça kolaydır, vücut tarafından kolayca tolere edilir ve yan etki riski

en düşük materyaldir. Kullandığımız Teosyal marka ilacın kalıcılığı yaklaşık 12 aydır.

1 ml materyal kullanılması halinde fiyat nakit 600 TL, kredi kartı ile 700 TL’dir. ılave kullanılacak her 1 ml için ise fiyat

nakit 450 TL, kredi kartı ile 530 TL’dir. Akbank, Garanti ve Yapı Kredi kartları için 3 taksit ümkanı bulunmaktadır.

Sağlıklı ve Güzel Günler Dileklerimizle

bunun dışında yeni bir dolgu daha buldum tesadüf eseri çok beğendim yalnıs dolgunun satışını yapan bir yermiş
irtibata geçip daha detaylı bilgi alıcam birde bu dolguyu uygulayan yerler varmı bakalım onu araştırıcam ama çok beğendim detayları ekliyorum
· R-fine nedir?
—Yüzde ve vücudun bazı bölgelerinde oluşan kusurların giderilmesi ve yumuşak doku hacminin artışı için kullanılan hiyaluronik asit içeren injektabl dolgu maddesidir.
· R-fine hangi yöntemle uygulanır.
R-Fine mezoterapik olarak uygulanır.
· Hyaluronik asit nedir?
—Hyaluronik asit, cildimizin hâkim içeriklerinden biridir. Deri ve kıkırdak dokusunda bulunur.
· Endikasyon alanları nelerdir?
—Yüz kusurları, boyun, göğüs, alt boyun çizgisi ve ellerde uygulanabilir.
· R-fine'ın kontraendikasyonları var mıdır?
—R-Fine’nın bilinen kontraendikasyonu yoktur. Hyaluronik acid alerjisi olan kişilerde kullanılmamalıdır.
· R-fine'ın uygulama ve tedavi planı nasıldır?
—30G hipodermik iğne ile cilt altına enjekte edilir. Tedavi planı derinin durumuna göre uyarlanabilir. Genelde her 15 günde bir 3 tedavi, sonrasında birer ay arayla 3 tedavi ve bunun ardından yılda bir yada iki kere bakım terapisi gerekebilir.
· R-fine kimlere ve ne zaman uygulanır?
—35–40 yaşları arasında uygulamaya başlanabilir.
· R-fine'ı kimler uygular?
—Plastik cerrahlar, dermatologlar
· R-fine allerji yapar mı?
—R-Fine ile ilgili alerji bildirilmemiştir.
· R-fine hangi şartlarda ve nerede üretilmiştir?
—Son derece modern temiz tesislerde ve uluslararası anlamda kabul edilmiş standartlara uygun olarak üretilmektedir.
· R-fine'ın güvenilir özellikleri nelerdir?
—Sentetik bazlı hyaluronik asit içermesi, yaklaşık %79 nem içermesi, neredeyse hiç protein içermemesi.
· R-fine nasıl uygulanır?
—Mezoterapik yöntemle cildin orta tabakasına uygulanır.
· R-fine'ın saklama koşulları nasıldır?
—2–7 derece arasında muhafaza edilmelidir.
· R-fine neden güvenlidir? —Hyaluronik asit insan vücudunda doğal olarak bulunduğu için ve neredeyse hiç protein içermediği risk çok azdır.
· Yarı kalıcı dolgu maddelerinin, uzun süreli kalıcılara göre avantajı nedir?
—Risklerinin kalıcı dolgulara göre daha az olması.
—Daha güvenilir olması.
—Daha ekonomik olması
· R-fine yarı kalıcı bir dolgu maddesi midir?
—Evet. R-fine yarı kalıcı bir dolgu maddesidir. Etki süresi 6–1 ARTESENSE ıLE ıLGıLı S.S.S · Artesense nedir?
—Polimetilmetakrilat(PMMA) mikroküreleri,atelokolajen ve lidocaine içeren bir dolgu maddesidir.
· PMMA nedir?
—Poli Metil Met Akrilat inert bir bioaktif maddedir.
· Artesense hangi yöntemle uygulanır.
--Mezoterapik yöntemle uygulanır.
· Endikasyon alanları nelerdir?
-Nazolabial,mentolabial deformiteler ve derin kırışıklarda,yara ve akne izlerinde,dudak dolgunlaştırma,burun köprüsü büyütülmesi ve yüzdeki deformitelerde uygulanabilir.
· Artesense'nin kontraendikasyonları var mıdır?
—Artesense'in bilinen kontraendikasyonu yoktur. ıçeriğinde bulunan maddelere karşı duyarlılığı olan kimselerde kontrendikedir.
· Artesense'in uygulama ve tedavi planı nasıldır?
15 günde bir 3 kez, ayda bir 3 kez ve yılda 2 kez bakım ve kontrol.
· Artesense kimlere ve ne zaman uygulanır?
—ıstendiğinde, yumuşak doku artışı gerektiren deformitelerin giderilmesinde, doktor tarafından uygun görülen kişilere uygulanır.
· Artesense'yi kimler uygular?
—Plastik cerrahlar, dermatologlar
· Artesense allerji yapar mı?
—Artesense ile ilgili alerji bildirilmemiştir.
· Artesense hangi şartlarda ve nerede üretilmiştir?
—Son derece modern temiz tesislerde ve uluslararası anlamda kabul edilmiş standartlara uygun olarak üretilmektedir.
· Artesense'in özellikleri nelerdir?
—ıçeriğindeki polimetilmetakrilat mikrokürelerinin özel olarak seçilmiş boyutu ve pürüzsüz nötr yüzeyi sayesinde granülom oluşturmaz, düşük antijenik özelliği olan kolajen molekülü (atelokolajen) sayesindede allerjik reaksiyon riski hemen hemen yoktur.
· Artesense neden güvenlidir?
—ıçeriğinde bulunan Kollagen (Atelokollajen), sağlık kuruluşları tarafından onaylı, güvenli sığır kaynaklardan sağlanmıştır.
ATELOKOLLAGEN: Kollagen molekülünün antijenik özellik taşıyan uç moleküllerinden ayrıştırılmış halidir.
Bu nedenle “artesens” alerjik açıdan güvenli bir dolgu maddesidir. Alerji testi gerektirmez.
· Uzun süreli kalıcı dolgu maddelerinin, yarı kalıcılara göre avantajı nedir?
—Hacmini uzun süre koruması.
—Ekonomik olması.
—Daha az zaman harcanması.
· Artesense uzun süreli kalıcı bir dolgu maddesi midir?
—Evet. Artesense uzun süreli kalıcı bir dolgu maddesidir. !0 yılı aşan kullanım ve deneyim referansları ve FDA onaylı 5 yıllık kullanım sonuçları olan güvenilir bir dolgu maddesidir.
· Artesense'in saklama koşulları nasıldır?
—2–7 derece arasında buzdolabında korunmalıdır.

burada özellikle artesense olanı aklıma yattı

ya arkadaslar balca isimli arkadasımız yüze plazma sıvısı enjeksiyonu yapan bir dr bulmustu ankarada
adını yazmadı mı

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben dolgu yaptırmayı düşünüyorum ama hangisini yaptıracağıma karar veremedim. Yaşım 26 hangisi uygun olur bilmiyorum. Dolgu için ankaraya gitmeyi düşünüyorum. Bişy sorcam dolgu yaptırırsam kaç kere kontrol amacıyla tekrar muayne olmam gerekiyor? Sürekli Ankaraya gidememki

Cnm sanırım dolgu yaptırırken dr önce az koyuyo sonra ertesi hafta tekrar gidiyosun geri kalanınıda o zaman koyuyo ki hani kontrol edilebilsin diye. Bi anda hepsini koyarlarsa belki şiş olabilir müşteri memnun olmaz diyeymiş..Her dr bööle mi yapyo acaba?
Off ben çok dertliyim çünkü çok çirkinleştim hemde çok :çok üzgünüm: D:çok üzgünüm:aha bi kaç sene öncesi aynaların önünden çekilmeyen ben şimdi aynaya bile bakmaya korkuyorum. Çünkü göaltlarım ve burundan ağza inen kısım başta olmak üzere yüzüm mahvoldu.Çok abartmayım ama ben farkediyorum. Ve ailemde farkında :çok üzgünüm: Bi zamanlar dillere destan güzelliği olan ben daha evlenemeden çöktüm. İnanın şimdi kimseyle görüşmek bile istemiyorum çünkü kendimi çok çirkin hissediyorum :a015:

Canım sen abartıyor olmayasın .Profiline baktım daha 26 yaşındasın yani çok gençsin .Acaba kilo mu verdin , çünkü bu yaşta niçin çökesin ki ? Şeniz

Bilmiyorum ama hafiften göz altlarımda çukurluk oluştu ve burundan ağza inen çizgimde belirginleşti. Onun haricinde kırışıklık veya başka bişy yok. Yüzüm biraz zayıfladı. Kilo vermedim ama yinede böyle oldu

o sanırım yarı kalıcı dolgularda olsa gerek

Son düzenleme:

aynen ben de de kırısık yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…