Canım bir önceki sayfada yazdığım linke tıkla :) Sana orada cevap yazdım .Sensii nin adresinide yazdım :)ailemizde restylane uygulatan yokdelikafadulden
juvederm sugiderm teosyal uygulatmışız bizlaelaelaelaelae
bioalcamidi nedense drum yapmam diyip duruyor da
anlamadım acaba drlar ellerine mi güvenemiyor simetriyi bozarız diye
yoksa bu madde dısarı fılan mı cıkıyor ne gibi bi zararı var kı acaba??
ya hayatım sensinin linkini buraya da koysanıza
teşekkürler:kedi:
Canım diğer topickte Sensii adresi yazmış.Benim bu konuda deneyimim yok .Ama dediğim gibi yakınlarımdan yaptırıp memnun olanlar var .Sevgiler.....ya ben görmedim ki yaptırdıgı yeri
ben koydurursam tek yanakla kaşım için kalıcı koydururum
diger yerlere hyaluronic iyi gider -juvederm bence en iyisi
kardeşimin dudagına bu kez teosyal koymus dr
kardeşim abla aman juvedermden şaşmayasın dedi,
diger hyaluronic acidler granüllü oluyormus
hiç sevmedi bu dolguyu kardeşim allahtan kalıcı degillmaz:
ya dr a gidemedim
dr u yakalamak kolay olmuyor
telefon acıyorum şu gün diye randevulasıyoruz sonra bi işim cıkıyor gidemiyorum
valla utanıyorum artık telefon acmaya da
:kedi:
sen benden yoğun musun bu kaçıncı randevu isteyişin diyecek adam :mymeka:
canım ne gibi bir yan etkisi varmıs? kana mı karışıyor acaba?
yoksa tenden dışa sızma ihtimali mi var
bak şimdi aklım karıştı
o zaman biz de radiesse yaptırırız, hem bioalcamid gibi tam kalıcı degil
hem zararsız hem uzun ömürlü-5 ila 7 yıl diyorlar
hayatım ne kontrolu ya
ben kontrol mu oldum ta şubatta yaptırdım daha da dr u bir kez o da kardeşimin bi işi için bilgi almaya gitmiştik o zaman gördüm
paramı biriktiriyorum kesin yaptırıcam yine bir uygulama
canıma yetti valla zayıfladıkça bi tuhaf görünüyor insan
Canım sen abartıyor olmayasın .Profiline baktım daha 26 yaşındasın yani çok gençsin .Acaba kilo mu verdin , çünkü bu yaşta niçin çökesin ki ? ŞenizCnm sanırım dolgu yaptırırken dr önce az koyuyo sonra ertesi hafta tekrar gidiyosun geri kalanınıda o zaman koyuyo ki hani kontrol edilebilsin diye. Bi anda hepsini koyarlarsa belki şiş olabilir müşteri memnun olmaz diyeymiş..Her dr bööle mi yapyo acaba?
Off ben çok dertliyim çünkü çok çirkinleştim hemde çok :çok üzgünüm: D:çok üzgünüm:aha bi kaç sene öncesi aynaların önünden çekilmeyen ben şimdi aynaya bile bakmaya korkuyorum. Çünkü göaltlarım ve burundan ağza inen kısım başta olmak üzere yüzüm mahvoldu.Çok abartmayım ama ben farkediyorum. Ve ailemde farkında :çok üzgünüm: Bi zamanlar dillere destan güzelliği olan ben daha evlenemeden çöktüm. İnanın şimdi kimseyle görüşmek bile istemiyorum çünkü kendimi çok çirkin hissediyorum :a015:
Bilmiyorum ama hafiften göz altlarımda çukurluk oluştu ve burundan ağza inen çizgimde belirginleşti. Onun haricinde kırışıklık veya başka bişy yok. Yüzüm biraz zayıfladı. Kilo vermedim ama yinede böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?