Yzme Juvederm dolgu yaptrdm :)Oh! Dnya varm

Cnm çok mantıklı düşünmüşsün. Evt mezolifting yerine dolgu yaptırmak daha mantıklı Çünkü dolgu kesin çözüm. Hele hele benim gibi beklemeyi sevmeyenler için..Mezoliftingi tahmin edebiliyorum eminim uzun vadede ciltte etkisini gösteriyor ama dolgu anında etkisini gösteriyor ve tabii bu yüzden dolgu her ne kadar pahalı da olsa en ucuz tedavi yöntemi. Çünkü mezolifting veya ozon tedavileri daha ucuz olsalar bile uzun vadede sonuç gösteriyorlar. Bu da daha fazla para demek..

Yaa bu başlığa niye kimse yazmıyor? Bence dolgu çok önemli bi konu. Yüzümüz herşeyden önce gelir. Bu kadar az ilgi görmesi ve az yazılması rahatsz ediyor beni açıkçası. Bilgi toplamak tecrübelerinizi okumak istiyorum

Merhaba,
Mezoterapi orta deri tedavisi demek.Kullanilan ilaclara gorede mezolifting adini alabiliyor,mezo botoks olabiliyor falan... Neyse son 4 yildir duzenli olarak ben kur halinde yaaptiriyorum.Mezo yaptirirken haftada bir kimyasal peeling yaptiriyorum.Dr'um her seans ta farkli urunler ve karisimlar kullaniyor. Isimleri yanlis hatirlamiyorsam Filorga bir tanesi.Isvec ve Fransiz mali urunler ozel mezoterapi icin. Kiminde vitaminler, amino asitler, mineraller var.Kiminde lifting icin ozel karisim kiminde antiaging karisimlar ve huloric asit olan baska karisim.Bunlari belli bir siraya gore cildin ihtiyacina gore kullaniyor.
Ben cok memnunum. Yurtdisinda yasadigim icin dr ismi veremiycem. Ama Turkiye'de somon enjeksiyonu yapan Dr Ismail Agar var diye hatirliyorum.Mezolifting yapiyormu bilmiyorum.Kullandigi urunleride bilmiyorum.Burdaki dr'um herseyi gozumun onunde acip son kullanma tarihinide gosterip oyle siringaya aliyor. Yilda bir kerede botoks yaptiriyorum. Goz altlarim genetik olarak cokuk onlari gecici dolgi ile doldurrtum. Ama cildim yasima gore oldukca iyi durumda.Evet cokuk yerleri doldurmak gerek ama cildin kalitesini korumak ve yaslanmasini yavaslatmak icin mezo benim tercihim. Umarim yardimci olabilmisimdir.

juvederm uygulama resmi

http://www.alluredallas.com/products/juvederm/ba.jpg

Son düzenleme:
Jayjay resme baktım , göz altları kesinlikle dolguya benzemiyor.Çünkü ilk resimde gözaltlarında torba var.İkiinci resimde torbalar yok olmuş.Bu dolgu ile olacak şey değil .Göz altı operasyonu yani ameliyat olmuş .Torbaları aldırmış.Sadece burun yanı çizgilerinde dolgu var :) Bazı sitelerde ve doktor klinik resimlerinde estetik operasyon geçirmiş kişileri , sadece medikal tedavi olmuş gibi gösteren resimler koyuyorlar.Bunlara itibar etmeyin .Hiçbir göz altı torbası dolgu ile geçmez , bu mümkün değil.Ayrıca hiçbir cerrah göz altına dolguyu kesinlikle tavsiye etmiyor bilesin canım :)

Cnm resme baktım çok güzel bayağı değişim olmuş. Kesinlikle değmiş ama yinede 2.resimdede büyük gösteriyo. Yaaa biz hiç 21-22yaşında gibi gösteremiycekmiyiz? :gitme: Ben hep 22 gibi durmak istiyom :sinifsinif: ya:sinifsinif

gösteririz sorun değil

Son düzenleme:
koydugum lınklerı kaldırıyorum ozel resımlerdı

Son düzenleme:
Ayyy jayjay ben çok merak ediyorum senin dolgudan önceki ve sonraki halini ama kaçırdım galiba resimleri:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ay bi dakka.. bu konuyu yeni görüyorum akannehir şok tan okuyamadım ilk sayfaları falan.. hemen yazmak istedim.. bu juvederm dediğiniz eczanede falan mı satılıyo.ve kendiniz mi yapıyorsunuz ??? nasıl yapıyosunuz? etkisi ne kadar? yan etkisi falan olmasın bide aman

hımm.. benim dolgudan ziyade liposuction a ihtiyacım var.. yanaklarım kocaman.elmacık kemiklerim nerde bilmem ama üst dudağıma ve azıcık kaşlarıma dolgu olabilir. ama pahalıymış yahu..

ilacı kaça aldın canım medikalden?

cıkık elmacık kemıgı daha ıyıdır canım ya neden sıkayet edıyorsun kı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…