mezolifting icin aradım bı yerı
onlar hyaluronıc acıdın ınce dokulusunu koyuyormus hosuma gıtmedı
ıstesem hyaluronıc dolgu yaptırırım kı
benım aradıgım somon dna lı ıgnelerdı onu da bulamadım
Jayjay resme baktım , göz altları kesinlikle dolguya benzemiyor.Çünkü ilk resimde gözaltlarında torba var.İkiinci resimde torbalar yok olmuş.Bu dolgu ile olacak şey değil .Göz altı operasyonu yani ameliyat olmuş .Torbaları aldırmış.Sadece burun yanı çizgilerinde dolgu var :) Bazı sitelerde ve doktor klinik resimlerinde estetik operasyon geçirmiş kişileri , sadece medikal tedavi olmuş gibi gösteren resimler koyuyorlar.Bunlara itibar etmeyin .Hiçbir göz altı torbası dolgu ile geçmez , bu mümkün değil.Ayrıca hiçbir cerrah göz altına dolguyu kesinlikle tavsiye etmiyor bilesin canım :)arkadaşlar bakın juvederm uygulama resmi
kız bayagı iyi gorunuyor
yaslı ve yorgun ifadesi gitmiş
gözaltlarına dikkatdelikafadulden
bazen yüze uygulanan dolgu gözaltına da gerginlestirici etki yapıyor yanaktan dolayı kız nerdeyse 6-7 yaş gençleşmiş
offf galiba cuma günü yine gidip juvederm yaptırıcam
bu resim iyi geldi bana
http://www.alluredallas.com/products/juvederm/ba.jpg
arkadaşlar bakın juvederm uygulama resmi
kız bayagı iyi gorunuyor
yaslı ve yorgun ifadesi gitmiş
gözaltlarına dikkatdelikafadulden
bazen yüze uygulanan dolgu gözaltına da gerginlestirici etki yapıyor yanaktan dolayı kız nerdeyse 6-7 yaş gençleşmiş
offf galiba cuma günü yine gidip juvederm yaptırıcam
bu resim iyi geldi bana
http://www.alluredallas.com/products/juvederm/ba.jpg
Cnm resme baktım çok güzel bayağı değişim olmuş. Kesinlikle değmiş ama yinede 2.resimdede büyük gösteriyo. Yaaa biz hiç 21-22yaşında gibi gösteremiycekmiyiz? :gitme: Ben hep 22 gibi durmak istiyom :sinifsinif: ya:sinifsinif
Ayyy jayjay ben çok merak ediyorum senin dolgudan önceki ve sonraki halini ama kaçırdım galiba resimleri:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım resmimi koymuyorum internete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?