z Anneleri biz de burada bulualm

hayret bişey yaaww biri berk olacak sende heeeee kaydirigubbakcemile lülülülülülü

ya sancı geliyor deme korkutma ya bişi olmaz sakiin ol hem müdale ederler bu zaman kadar vucudun ilaçlara düzgün tepki verdi inş bundna sonrada vericektir

canım bu sancı nasıl bişii tarif edermisin kasılmada oluyormu

valla canım ben ilk kalp sıkışması sandım demiştim ya sana öyle ama aynı anda bebkler karnımda kaskatı oluyor ve alta baskı yapıyorlar anlamamk mümkün değil yani sen bu konuda rahat ol nst ye bağlanıcam artık her gittiğimde ve ben nst de bağlıyken şimdi sancım geliyor dedikçe hemşire evet dedi kendimi dinlememeliyim sancım yok sancım yok huh huh
berkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel ama çok var dedim tabi senin berkin başka dimi kıs koy gitsin

hmmm anladım canım evet dinleme salla gitsin nasıl olsaaa doğurcan zaman hissedersinn :)))) o zaman gidersinnn :)))

isim aaraştıralım senin kıza ne buldun??

DEFNE
TUANA
ELıF
NEHıR
ıREM NUR
NUR
CEYLıN

nılcım hayırlısı evını tası ınş hepsı olur............kararsız oldunuz dımı................acıkcası erkek ısımlerı sunları begenıyorum...............
kerem utku
tarık emır
tuğra

şoku acccık atlattım.... hepinize yi dilekleriniz için teşekkür ederim.. evet kızlar bir yumurta ikiye bölünmüş tek yumurta ikizi olmuş. diğerleride iki ayrı kesede... şimdi ne kadar düşünsem boş.. neye karar versem olmuyor. mantık yok bu meselede. düz mantıkla düşünürsen aldır 2 taneyi. ya sonra diğer ikide giderse kendiliğinden.doktorun bile buna verecek cevabı yok. hem ben bugün onları gördüm. büyümüşler. geçen sefer sadece yuvarlak bişeydi. ama bu defa kafa beden kollar ve bacakları gördüm. üstelik kıpırdıyorlardı. nasıl kıyarım ya.

dinimize göre annenin hayati tehlikesi yoksa bebeği aldırmak günah. e doktor da sen değil bebeklerin erken doğum riski ve küvez sorunu diyor. 32 haftada doğarlar.yaşamaları mucize diyor. kuzzum 4 tane doğurdu. oda var. kendiliğinden sonlanma ihtimali de var tabi... 5 eylüle kadar kim öle kim kala. benim sağ kalmaya senedim yokki. 3 haftalığına bu konuyu unutmak istiyorum.

MEVLA GÖRELİM NEYLER,NEYLERSE GÜZEL EYLER...

ıyi pazarlar herkese....

Muallim canım tuğra ismini çok severim ama eşimin kulağına hoş gelmedi nedensee.. kandıramadım :)

pitoşcum desene canım seni artık sık sık yoklıyacak ee buda doğa kanunu zamanın geldiğinin göstergesi ama şurda bitti artık yolun sonundayız şükür yüzdün yüzdün kkuyruktayız inş sağlıkla alırsın kucağına..

bu arada nesibereyhandan haber yok keşke tel alsaydık kızdan aklımıza gelmediki...

kayracım hakkında hayırlısı bu zamana kadaar yaptığın yorumlarda arkadaşlara verdiğin telkinlerde ne kadar vicdan sahibi ve teslimiyetçi biri olduğun anlaşılıyordu.. ben dedimya ne karar alırsan all önce kendini düşün sonra bebeklerini aslında bu gibi kararlarda biraz mantıklı davranmak gerekiyor gibi çünki bazen zaman zaman gebelik döneminde hala acaba doğrumu yaptım yanlış yoldamıyım diye insan kendini sınayıp duruyor heralde kararlar ne olursa olsun doğuruncaya kadar bizi hep düşündürecek hakkında hayırlısı olsun...

kayra bekle ..........ınş bı yol cıkacak onune..............üç ıyıydı ama dort gercekten zorlıuyo...........ama rabbım böle dıledıyse elbet var bı hayır.............kafanı takma bakalım bıkac haftaya ne olur...........ben sonuca gore kendımı hep ıkıze ayarladım hatta tek ols dedım daha once ıkızlerı kaybettım ya korkuyorum bı gıttım üç kese doktır bırı cok mınık gıdebılır dedı............ama nerde yetıştı dıgerlerıne........ılk an gıdebılır dıyınce gıder dıye duşundum hatta gıtse ıyı olur dedım sonra soku atlatınca yok dedım o mınık kalp atıyo alışmam lazım üçe................ve gercekten gıtmedı.........hayırlısı neyse rabbım onu versın sıkıntı kayıp cok zor rabbım guç kuvvet versın bızlere ...............ınlş guzel gunler nasıp ets....................

nılcım hayırlısı canım ısım cok buluruz ınş.................benımde oğlum karısıyo........kız arkadası var ona soruyo o begenoırse oda begrenıto anlıcan bazen kızıyorum hımmmm kayınvalıde damarım tutuyo..............napcam ya............şimdıden ya...............kerem utku yu begendık sonunda..............zişan adıda guzeşl peygamberımız lakabı şan sahıbı demek.......oğlumun adı eyup talha...............taha da olabılır.........................

wüüüü kayra ne bereketli hatunmuşsun allah hakkında hayırlısını versin hepimiz için de tabii. ne karar verirsen ver için rahat olsun ama 4 zor be gülüm. yine de karar senin tabii bu arada benim doktor birini durdurmak için kesin kararlı bana sormuyo artık sanırım redüksiyon yapılacak eylül 9 da tabii son karar yine benim ama korkuttu beni biraz sanırım yaptıracağım kızlar gücenmeyin ama bana bu kararım için olur mu (

kız pıtos dogurma bırazcık daha dayan.....................ınşşşşşşşş............hehe sankım senın elınde gıbı soluyorum rabbım guç versın...................

anam muallim bu yaşta sevgilisimi var abboooo kaydirigubbakcemile3 yap ayol kaynanalık hkkın düşündüğün isimler çok güzel bizim ailede olduğu için düşünemiyorum

selin hakkında hayırlısı...

bu ayın 28 ınde oğlum onbeşe gırcek ınş............kızlar rahat vernmıyo ya ben kız anneklerıne soylenıp duruydum............şımcık bakalım benım kacı kız...............ayvayı yıcemmmmmmmmmmm

evet kızlar 5 eylüle kadar bekleyeceğim bakalım nocak daha çok var. 20 gün....selincim bende üçüzken arada bir aklımdan geçirmedim değil redüksiyonu. özelliklede seybayı doğum yağtığı gün..... şimdide rabbimi gücendirdim demi imtahınımı artırdıki diyorum..... ve artık redüksiyonu unuttum. .............benim için en hayırlısı neyse onu ver rabbim. sen büyüksün senden daha iyi bilecek deiğilim. senin herşeye gücün yeter...... amin........

5 eylülü bebişlerin benimle kalıp kalmaması kesinleşecek azıcık ta olsa diye düşünüyorum. hatta 20 eylül bu tarih çünkü 12 hafta bitecek. ondan sonrada şu doğumumu nerde yaparım diye düşünürz. şimdi erkeeeeeeeeeeeeeeen......... rabbim onuda kararlamıştır.....

Son düzenleme:
ben de öyle dua ediyorum hep kayra Allah büyüktür ne diyim hayırlısı neyse o olsun belki randevu günüme kadar birini kendi alır aslında bunu da hiç istemiyorum allah içimi biliyo ya ama o verdi o alsın istedim hep neyse daha var ben de çok düşünmemeye çalışıyorum bakalım :)

mrb kızlar biz geldik yayladan çok serindi ama ben rahat olmadıgım için nerde olsam fayda yok yani size haber vereyim dedeim
kayracım hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun canım çok şaşırdım ama
kızlar sizleri çok merak ettim acaba doguran falan oldumu diye ama herkes iyi şimdilik hamd olsun

merhaba 4 canlı arkadaşlarım
kayracım inşallah ne yaparsan yap senin içinm hayırlısı olur ve kolay olur
selinus senin içinde aynısı geçerli hakkında hayırlısı
muallim tutuyom bacı çıkmasınlar diye sen pırtlaaaaaa deyince doğurcam :)
nilll datlum nasılsın isimler çok güzel ama mümkün değil şu olsun diyemiyorum gördüğümde artık isim vericem karar verdim
lotus oh ne güzel serin serin yattın yaylada ama senin oralarda ne işin var bacım yat dinlen evinde allah korusun acil bişey olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…