z Anneleri biz de burada bulualm

nasıl yani nil senin rahimin normal kadınlara göre küçükmüki peki bunu nasıl ölçtüler maşallah 28e az kaldı

benim 4 embriyom vardı 3 ünü yerleştirdiler 4, yasaktı doktora dedimki 4, yerleştirin aramızda kalsın söylemem dedim 4, cüyü banamı baktırcan dedi hem nasıl aramızda kalacak dedi 4 düz :roflol: nasıl saklıcaz dediydii ....

kayracım bu konuda nacizane düşüncem mantıklı düşünmek 4düz çok riskli be güzelimmm üçüzü bile biliyorsun ama ne karar alırsan al canım yanındayız elimizden geldiğinde manen destek oluruz ...

nasıl yani nil senin rahimin normal kadınlara göre küçükmüki peki bunu nasıl ölçtüler maşallah 28e az kaldı

evet canım benim sorunum oydu zaten rahim yumurtalıklarım hiiiçççç görünmüyordu ultrasonda görünmüyordu evlenince büyüdüler az az ölçümler ultrasonda yapılıyordu evlendikten 5 sene sonra çocuk istiyorum diye bir takım tahliller tetkikler yapılmıştı o esnada histeroskopiye girdim altan kameralı filmdi ....sonra 3 yıl sonra tedaviye başladım kendimi hazır hissedince ... benim hamile kalmam mucize Rabbim ol deyince oluyor işte :Saruboceq:
ve ben tedaviye çok umutsuz başlamıştım

Son düzenleme:
kayra canım okuyunca şoka girdim canım. allah yardımcın olsun bitanem. hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım benim. allahım sevdiği kullarını sınarmış sürekli sende onlardan birisin canım benim. neye karar verirsen ver zor bi karar olacak ama 4 tane çok riskli be gülüm hem senin için hem bebişler için. allah hakkında hayırlısını versin canım benim..

kız kayra ne dıyoon ya...............dorduz zor ama kısmet ..............ınş verecegın karar hayırlı olur............belkı gıder kendışıgınden ya................zaten herseye ragmen onık. haftayı beklıcen ense olç sonra yapılır reduks..............ınş hayırlısı ols.........sen dınlen

bir ara yardımcı istedik biz sonra ben düşündüm ya kız yellozun tekiyse diye eşimle çarpışsalar bezler yerlere düşse sonra gözgöze gelip :icecream: ayyy istemem dedim işin şakası yok bana göre değil onun yerine evi temizliycek orta yaşta menopozun doruğunda erkeklik hormonu yükselip kıllanmış bir teyze daha çok işime yarar :enbuyukkk:

nilcim ne büyük lütuf üçüzlerin sana rabbim ol dedimi oluyor işte

evet tatlım mucizelere inanırdım ama kendimde olunca inancım kuvvetlendii
belgeler bana hamilesin diyor ben inanmıyorum kimyasal gebeliktir diyorum .. keseleri görüyorum iki tane 6, haftada ben yok onlar boştur diyorum ..8, haftada al sana üç tane kalp atışıı rabbim bana ders verdiii :))) ve ben hepdua ettim allhım beni üçle sınama diye ama sınandım:)) yemedi bacım yemediii

eeeeeeeee kızlar bakıcı fıkrım nasıl

iyide bacım bebelere kör topal nasıl bakcak hiç onu düşünmüyon he kocam elden gidecek diye tırsma bacımmmm hhehehheeheh :1ninca:

Allah seniiii gebercem gülmekten heehehehheheeh

(((Allahta seni güldürsün emiii)))

ayy kayranın konusu güme gitti geneee

opuyorumnanaktan sende gül tatlım kayra şoka girdi herhalde nereye gitti sahiden
sen ne koycan nil bebişlere isim

evet menopozlu hatun ıyı olur...............ne öle moldovyalı yada rus hatun..........sarışın hepsıde...........neysem hele bı ogurun bakalım bakarsınız garı........................zemuszemus

ayy isim konusu yaa biz isim bulamıyoruzzkiiiiii delircemmm alperen berk baybars batu düşünülen ama ben alperen ve berki sevdim fikirlere açığım

iki isim var birde : ASRIN ÇAĞAN bunlar nasıl

muallim canım anakucağı oto kolt almadım ben beşikte almadım en son alacağım şeyler neden dersen canım ben daha ev değişcem eylülde tam doğum zamanı denk geldi evimiz anca bitecekmiş dolaplar filan şimdiye bitmesi lazımdı bitmedi yaaa

anakucağını göğüs pompası alırken alıcak eşim beğendiğim modeli gösterdim biliyor oto koltuğu için erken zaten şimdi almıycam ben
ara ara sancılar yokluyor yine beni şiddetli hatta bazıları inş sıklaşmaz yoksa hastane yolu gözüküyor yineee

sevdiğim erkek isimleri görkem kıvanç çağrı tuna eymen yusuf baybarsı hiç sevemedim ben alpi atsan tek eren ismi daha hoş bence berkte çok var bööö geldi ayy hepsine bahane buldum yaa ne uyuzum heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…