z Anneleri biz de burada bulualm

lotus sende hoşgeldin yaylalarda doğurmadığına sevindimm :))))

pitoş iyiyim ama karnım artık bacaklarıma değiyor yaa böyle bir garip oluyorum yoruluveriyom hemencecik yemek yerken bile yoruluyorum

isim konusunda gerçekten bizde doğunca koycz sanırım yüzlerine bakınca o an içimizden gelen isimleri koyuveririz

aynen ya bu karınlarla yürümek rekor resmen karnımın altı ve üstü dolu ve sert artık hiç boşluk yok ve canım acıyor onlar hareket ettikçe inan saniyeler bile saat gibi oldu canım sıkılıyor bideeeee seninnnn

aynen sıkılıyorum çokkk her gün çok farklı yaaa belkide bbu günleri arıcaz ama ben aramam ben hareket edememkten şikayetçiyim koşturmaca bana göree

bencede yatmak daha zor allah kimseyi yatırmasın bugün teyzem kuzen ablam falan vardı ama onlarlayken bilew zaman geçmedi sıkıldım bunaldım niye böyle oldum anlamıyorum

son günlerinin sıkıntıları var sende hadi bana noluyosaa anlasam zatiii bugunde böyle geçsin bari yarın herşey farklı olur inşş

aa kıslar bende bitek bende var sanıyodum kolumu kaldıracak dermanım yok hemen nefes nefese kalıyorum yatarken bile daralıyorum.. Allah yardımcımız olsun sizin bi kat daha fazla olsun şekerciklerim..

öylemi dersin nilcim dediğin gibi olabilir herşey üstüme üstüme geliyor aslında rahatım sanki ama demekki bilinç altında huzursuzum rabbim yardımcımız olsun

pamuk şekerim hemde nasıl havalardanmı zamandanmı bilmem ama bana heryer hapis gibi nefes almak hele çok zor oluyor allah hepimizin yardımcısı olsun

iyi geceler kızlar. bugün seybayla konuştum. bizi takip ediyor. yazmasada..... kızıyla evdeymiş. oğluşuda hastanede. inşallah bir an evvel iyileşir. rabbim anasına babasına bağışlasın inşallah....

Günaydın kızlar.
Kayınpederim rahatsızlanmıştı,daha doğrusu ameliyat oldu giremedim birkaç gün.
Kayra şaşırdım,ama hakkında hayırlısı neyse o olsun.Bu karar tamamen size ait.
Hepinizin iyi olmasına sevindim kızlar,isim konusunda banada yardımcı olun ne olur.Daha hiçbişey bulamadık.Malum üçüde kız.Napıcam ben anam :uhm:

üfff 3 kız isim konusunda ben yardımcı olamam canım çünkü benim hiç aklımda isim yok ama ELVıN ismini çok severim kızım olursa düşünüyorum bi tanecik fikir veriyim en azından

Günaydın kızlar papatya geçmiş olsun acil şifalar dileriz..... isim konusunda buraya yazıyoruz seç beğen bacım buldukça ekleriz bu arada Belis ismide var düşünün derimm

kayracım bilgi vediğin içi sağol canım bende arıcaktım zaten bilgi vermen iyi oldu inş en kısa zamanda oğluşunuda alır kucağınaa..

pitoşcum dün çok kötü bir gün geçirdim psikolojikmen kötydüm böyleeee nasıl anlatsamm çok kötüydümm bebekler aşağıya indi sanki doğum kanalına inmiş gibi oldum çok korktum ayaklarımı yukarı diktim ama o esnada kendim bunaldım sıkıldım bebekler geliyor sandım erkenden
sen nasılsın???

mafoldumben bende aynıyım nil akşam hep ağladım hemde deli gibi çok geç yattım ve nerdeyse hiç uyumadım belim ağrıyor çok içimde yırtık oluşmuş sanırım canım yanıyor ve buna benzer bir sürü şey tabii şükür artık ağırlaştık iice şaka değil nilcim 28 .haftana girdin nerdeyse o yükü taşımak kolaymı

haklısın birde boya posa göre çok fazla bu yük ne bileyiim içinde yırtık nasıl oluyor için acıyıncamı anlıyorsun benimde artık sağımda solumda acılar olmaya başladı amam hemen gidiyor kısa sürüyor

ay kıyamam sana bende ağladım arasaydık birbirimizi beraber ağlardık mafoldumben

aa kıslar bende bitek bende var sanıyodum kolumu kaldıracak dermanım yok hemen nefes nefese kalıyorum yatarken bile daralıyorum.. Allah yardımcımız olsun sizin bi kat daha fazla olsun şekerciklerim..

evet canım napıcaz buna nasıl çözüm bulacağız şu iç sıkıntısı olmasa
bizler ağrı acı çekmeye razıyız erken doğumdan korkuyoruz belirli haftaya gelsek korkmayız heralde

ya bebiş kımıldadıkça çok acıyor iç tarafım yanıyor gibi tuhaf dr dedim ugs aletini gezdirirken bişey oldu acıyoor diye o söyledi iç karında yırtık oluşmuştur hassaslaşır diee sendemiii ağladın oyy kıyamam bize yaa bak yine duygulandımm şimdi :gitme:

pıtoscoum nılcım..............ya ne olur aglamayın ınşşşşşş sıkıntılı donemı atlattınız sayılır ınş nıl senınde az kaldı........rabbım yardımcınız ols yuregınıze ferahlık versın ...................bol bol rabbı yessır okuyalım..............ınşşşşşşşşşşşşş

ben geçen hastaneye gittiğimde bebekler dönerken canım yanıyor dedim o normal dedi ama iki gün önce yoktu dedim ishal olmadan önce bundan sonra canın acır dedi dönerken demişti doğruymuş benimde ortadaki hareket ettiğinde çok kötü oluyorum kafa aşağıda bir kafa atıyor zonnkkluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…