z Anneleri biz de burada bulualm

pıtoscum lotusun ıyı olmasına sevındım hadı ınş sıra sıra................papatya sen bahcende otur canım ooooooooooohhhh......................herkes ıyı masallah hep böle gıtsın ınşşşşşşşşş

canım demire 4, aydan sonra ara ara kullandım ..... magnezyumda 5, aydan itibaren aralıksız kullanıyorum

kızlar bilgisayarım hep açık ama başında kalamıyorum şimdi hastane çantasını hazırlıyor annem eşimde diyor bunlar hazırya sakın doğurmaya kalkma diyorr :dilcikar:

ay bencede sakın hazır herseyımız hadı fılan demesınler kız tembıh et.............cınsıyetlerı neydı kız

inş yaa sıkılmadımda değil artık bebekleri görmek için sabırsızlanmaya başladım zaten ben sabırsız biriyimdir ama sabrediyom herşşey onlar için gerçi gelmek istedikten sonra ben bişi yapamam amaa inş zamanında gelirler 30, haftayı doldurayım rahatlıycam o zaman burda bas bas bağırcam doğurcam da doğurcam diyee...
anaaa bi bakıyomuşun ben 40 haftayı geçiyormuşummm hayal bu yaaa :lepi:

russ dadı bulacam yada moldow hangisi ucuzsaaa :roflol: ben gezecem o anlara baksın nasıl taktik :teytey:

nil sende benim gibi yaparsın ben 26. haftda çanta hazırlattım kırkkere açıp baktım daha bugün hatta az önce bişey daha sokuşturdum ne yapalım görmemişin çantası olmuş dimi zemuszemus

he canım sen o zaman herıfıde unut...................zemuszemus

parçalarım ayooollllllllllllllllllll kaydirigubbakcemile :mymeka: :roflol: şiddeti sevmem ama iyi kullanırım

bı gozu kor bı ayagı topal bakıcı bul.............da ıyı olur.................

bu kriterleri göz önünde bulunduracağım :icecream:

nil sende benim gibi yaparsın ben 26. haftda çanta hazırlattım kırkkere açıp baktım daha bugün hatta az önce bişey daha sokuşturdum ne yapalım görmemişin çantası olmuş dimi zemuszemus

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 vallaa yaaa bende kaç kere açtım kapattım bugun heralde bu gidene kadar açılcak kapancak dediğin gibi

ya pitoş şimdi sende dikiş yok ama bişi sorcam ayakta kalınca mesela 5 dk gibi çok kısa bir zaman sanki aşadan açılıyormuş gibi yada rahim ağzına baskı varmış gibi hissediyormusun ben 5 dk fazla ayakta kalayım yada sürekli oturma pozisyonunda olayım rahim ağzı açılıyormuş gibi geliyor yaa ....

ah nilcim 5 dk ayakta durabiliyonmu diye sor wc ye giderken bile tutup gidiyorum oramı buramı bu sıralar bıçak saplanması gibi oluyor senin bebeklerden birininde kafası aşağıdaydı dimi

üçüde aşadaydı en son ama yer değişirler dedi bana hiç kafası yukardaymış gibi gelmiyorlarkiiii ....bu hafta gideyimde ciğer geliştirici iğneleri söylicem yaaaa rahat edemiycem panik olmaya başladım .....

bu arada benimde kasıklarımda sabah kalktığımda bir acı oluyor bir kaç dk sonra geçiyorr ....

ya kızlar ben geldim. kanamam durdu. ama bebişler dördüz oldu yaaaaaaaaa.

anaaaaaaaaaaaaaaa maşallahh ne bereketli hatunsun bee canım kaç embriyo yerleştirildi sanaa???

şaka bir yana canım bu konuyu iyi düşünmelisin hakkında hayırlısı canım rabbim taşıyamayacağn yükleri vermesin sna hayırlısını versin

bende üçüz öğrendim günü hatırladım sevinememiştim çünkii tedaviden 3 yıl önce histeroskopi çıkışında bana dedilerdiki rahim küçük ikiz gebelik olursa birini alırız demişlerdi üç yıl sonra tedavi için gittim ikiz di o zaman bana normal taşırsın ama üçüz olsaydı göndermezdik dediler 1 hafta sonra üçe çıktı ama biz devam ettik teslim olduk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…