z Anneleri biz de burada bulualm

neda cok hoşuma gıtmıştı benım..............arapça çığ tanesı çiğdem demek...............neva bıde var...................

kızlar ne dıcem sımcık dogurun yasınız genç bıdaha üçüz doğurıun.......................ısımlerın hepsunu koyun:sinifsinif:

hira çook hoşuma gittiii yaaa

kızım olsa elif nil olacak ismi bakalım süpriz bir umut:))) ama hira da hoşmuş yawww

afiyet olsun selinu bende hayatımda yemediğim meyveyi şu 31 haftada tükettim şifa olsun bonbonlarımıza bak mesela nil ortadan kayboldu sessizce kesin buzdolabının önündedir :)

anammm muallim isimler ansiklopedisi gibisin maşallah

kız isimleri çok güzel cicili bicilide erkek ismi pek yok sanki .. iki tane lazım erkek ismi ama yok hiçbiri içime sinmiyor :çok üzgünüm: sizi okuyunca bende yine acıktım klava:

pamukşekerim datlumm biranda geldin kapı çalmadan ödüm koptu :) erkek ismi hıımmmm eymen taha yusuf kıvanç umut salih selim aklıma bunlar geldiiii

pamukşekerim datlumm biranda geldin kapı çalmadan ödüm koptu :) erkek ismi hıımmmm eymen taha yusuf kıvanç umut salih selim aklıma bunlar geldiiii
ay dur zaten nefes alamıyom ağlarım ama haaa şakkıdı çıkıp gezesim var benim bırakında gidiyim olmasmı :1closedeyes:
pamukseker buraya gırmek ıkızlere yasak kız........................opuyorumnanaktan

bazen varya 3 taen varmış gibi hissediyorum olurmu olur görmemişlerdir birini belkide hem sağ tarafımda kıpraşma oluyo hem sol hemde alt tarafta ciddi bak 3 tane doğurucam belki bende biri süpris yumurta buyrunnnnnnnnn

erkek ısınlerı çok daha zor..............
enis
enes
ensar
arda
kerem
emir
emin
buğra
tuğra
burak

bunları not aldım şekercim babamıza beğendirmek mümkün değil ki.. aklındaki siimlerin dışına çıkmıyor aslında diyorum bende isim koymak benim hakkım dimi ama mirmirmirmir

valla şimcikk meyveye boğdum kendimi şu bir kaç gündür sanki az su içiyorum bugun içtiğim suyu takip edicemm

anacım üçüde erkek doktorum beni biri kız diye kandırıyordu oda üçünü kız olsun diye umut ediyordu ona ne oluyorsa isimlerini bile koyduydu hale jale lale ...

pamukcum erkeğe isim bulmak çok zor yaa biz hala bulamadık herkese fikir soruyoz kimse yanaşmıyor nedensee

pamıuk seker bı de arada suprız cıkıyomuş üç tane ne hoş olur...........esın hangı ısımlerı dıyo yazsana ve senınde hakkın ya.........ben kızıyorum bazen tasıyan kadın hem bı tane degıl ıkı tane bence bırını o bırını sen koy ya..............nılcım üç oğlan ya doktor ıyı gıorememıştır bırı kızdır bence.............saglıkla gelsınler ınş ya.............

tuna.............ceyhun.............nusret..............eren..................erdem............utku ...........begenıyorum bunu..................

nilcim bebişlerine yarasın inşallah yediğin meyveler.. aynen zor evet erkek ismi hele bide sende 3 tane maşallah .. dur belki biri hala kız çıkabilir dimi ama..

muallimcim eşim benim bulduğum isimlerle dalga geçiyor zaten ikişer isim koyucaz ben demiştimki ön isimlerini sen koy ikinci isimlerini ben. istediğim isimlerde efe ile arda yada enes ile arda .. efe diyince efe öbürüde küfe olsun diye dalga geçiyor efemle küfem diyorum bende :) hepsine bi kulp takıyor yani. o zaten ilk isimlerini ahmet mehmet mustafa dan biri olsun sitiyor.. ahmet faruk la mehmet furkan diyor ..

ay ya nıye dalga gecıyokı.............ahmet efe....nede guzel olur..............furkandan gına geldı ve nerdeyse tum furkanlar cok yaramaz...........bence senın fıkrın guzel ılkı o kosun ıkıncılerı sen............ardada guzel.............ışın zor bacım..............babanız babayım ben deyooo........

benımde oğlum kıllık yapıyo...............begenmıyo kız arkadasına soruyo o begenırse olur dıyo.............ya sımdıden gelın gırdı len arama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…