z Anneleri biz de burada bulualm

anammmm neler düşünüyor senin oğlan fena bişey kız buu sen bunu evlendir pakla bence:)

nil iki erkek annesi olucam her şeyi düşünmem lazım CADIARZU
kızlar ceviz badem yiyormusunuz yada günlük ne kadar ne yiyporsunuz süt yumurta vss yazsanıza

muallim heryere yetişiyon maşallah hem kahvaltı hazırlayıp hem burayı idare ediyor :) evet ya kayra için zor bir durum allah yardımcısı olsun kıyamam

geldımmmmmmm..............sabahları kalkınca üç cevız yıyom................öğleden sonra bı bardak sut.............basaka kuruyemış yemıyom............................sute musliı koyuyorum.......meyve uzum elma nektarı......................

ceviz ile balı karıştırıp resmen ağzıma tıkıyorlar bana kalsa yemiyorum yumurta günde 1 tane süt 1 bardak
o konularda ben birazcık zayıfım

bu aralar hep hamur işi kızartma tatlı yiyorum başlarım kilosunada şekerinee bebelere anca yetiyo

ye canım ye.............afıyet seker ols...................ben tatlı ekmek asla yıyremıyom acı eksı nerde var onu yıyooom.................

bende artık dikkat etmiyorum tatlı hamur işi tarafımdan afiyetle yenir :icecream: zaten midem yapışmıştı yeni yeni yiyiyorum dediğin gibi nil anca yetiyor bu bonbonlara kilo alamıyozki ama tavsiyem pekmezi için olmadı kuru üzüm yada incir yani kan yapıcı ne varsa bizim için ve bebişler için çok önemli
muallimcim acı rahatsız etmiyorsa ye ben çok severim anma midemi yakar diye korkuyorum

Son düzenleme:
geçenlerde bir sitede üçüz hamiş bir bayanın gebelik döneminde yazdığı yazıları okudum da kendisi 36, haftaya kadar girmiş ve sağsalim bebişlerini kucğına almış maşallahh....yeme konusunda kendini hiç birşeyde kısmamış kola kahve cips vsvs :) aman dedim son zamanlar bende yiyeyimm napim

geçen akşam kolaaaaaaaaaaaa kolaaaaaaaa diye ağlıyorum eşim hopp uçtu markete içine su koydu içtim anlamı kalmadı kolanın ama yinede nefsim kırıldı yaa çok dikkat ediyoruz belkide okadarına gerek yok ama şunu biliyorumki doğumdan sonra ne kadar zararlı şey var hepsini yiyicem

1 bardak bişi yapmazki ben içtim ayda bir taki doktor bana gazlı içecek içme dedi o zaman içmedim limonata şekersiz uludağ marka süper dene derim serinletiyor

pitoş bebişlerin ellerini yada ayaklarını hissediyormusun böyle arada dayıyorlar minik bişilerini hemen kaçırıyorlar ....

evet çok rahat hissediyorum artık özellikle ayakları minicik gıdıklanıp kaçırıyorlar ama hemen
uludağ limonatamı nımm nımmm dur sipariş listeme yazıyım

cnm benim öyle güzel anlatmışsınki çok duygulandım...allah iki minigine uzun ömür versin analı babalı büyütsün...

kızlar bende şuana kadar kendimi hiç bişeyde kısıtlaadım herşeyi yedimde içtimde kan hapı vitamin hapını falanda hiç içemiyorumö ögürüyorum hemen tiksindim resmen sütütmü falan içiyom ama hapları arada bir yani

vitamin hapını bende alamadım enzimler düşünce aldım ama ara ara bende aynen tiksniyorum ama emzirme döemindede içmek gerek kan ilacıda aynen ara ara alıyorum sadece düzenli içtiğim magnezyum var

selaaaaaaaaaaam ben geldim ama bu saatte kimse yok.......bugün bayağı sohbet etmişiniz. geçmiş oku oku bitmedi..

nil pitos lotus artık zor zamanlardasınız değilmi... rabbim kolaylık versin inşallah canlarım. dayanın ne kadar dursalar kar artık unutmayın.....

muallim şokta değilim canım. kısa sürdü. bugün tam gün misafir vardı. gündüz gün vardı.gecede kardeşlerim annemler falan fullll doluydum. giremedim....

selincim sen böyle giderse bayağı kilo alcan.... dikkat et kalorisiz ye meyve ye sebze ye..süt iç tok tutar....ben hiç yemek yiyemiyorum. 2 kilo verdim. çorba meyve yemek kokusu bile öldürüyor......

birde hep isim tartışmışınız... benim bu konuda pek fikrim yok düşünmedimde... eğer tek oğlum olsaydı. kızıma uygun olsun diye MELİH KAYRA koyacaktım. baştan beri öyle demiştim. bu arada kızımın adı MELİKE RANA

MELİKE RANA melike kadın hükümdar demek.... rana da güzel hoş kadın.....
MELİH KAYRA melih güzel hoş demek... kayra da lütuf demek

kayra ismini çok seviyorum nickim de kayra o nedenle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…