Hepiniz öyle çok moral verdiniz ki yazdıklarınızla ....
Dün muayene ardından tam 34 haftamı doldurmuşken ikizlerimden birinin kap atımlarının durduğunu öğrendik..Bir yandan metanetli durmaya çalışırken diğer taraftan acil sezeryan kararı alınmış bir koşturmacanın içinde buldum kendimi...Hayatta hep sürprizlere...hayal kırıklıklarına...en kötülere..hazırlıklı olmam gerektiğini bilecek bir soğukkanlılıkla bakıyordum yaşama..nitekim öyle de oldu..Film şeridi gibiydi herşey dün..Geçen sene dördüzlerimi kaybetmemle başlamıştı hikayem..ta ki düne kadar..Bir bir her kare gözümün önünden geçiyordu..tedavi sürecim..gebeliği öğrenişimiz üstelik çoğul oluşu..saydığım haftalar...
Plan yapmadım hiç ben..Çünki hayatımdaki herşey hep plansız gelişti..Bu yüzden şaşırmıyorum..
AMELİYATHANE..epidural sezeryan..ortalıkta temposu yüksek bir kalabalık..Bebeklerimden herbiri kocaman olmuşken içlerinden biri yaşamıyordu..Ve benim doğum anım gelmişti..Ameliyat masasının üzerinde önümde bir perde..üzerimde yanan ışıklar...anesteziyle düşen tansiyonum..hiç bi acı yoktu..2 dr..perdenin arkasında birşeyler yapıyordu..İlk ses kızımın sesi..sonrasında oğlumun..ve sonrasında hiç ses yok...
Allahın takdiriydi ve alnımıza yazılandı..Hiç şüphesiz bir kere bile 'neden allahım'demedim..
sorgulamanın manası yoktu bu yaşanılacak olanmışşş....
Bugün meleklerim 2 günlük..Seza'm kızım..yanıma geliyor arada emzirme eylemine alıştırmak için..Arhan'ım oğlum ise ameliyata girdi sabahtan... yemek borusu ve soluk borusu arasında problem vardı prof.un demesine göre ameliyat iyi geçmişti sonrası için ilk 24 saat önemliydi..ve bebeğimin ameliyatın sonrasında geçireceği haftalar....
Böyle işte arkadaşlar...
Ben hep umuttan bahsettim..Şükretmekten..ASLA isyan etmemekten..Bizler bir şekilde sınavdayız bu hayatta..Sınavı ne kadar başarıyla verebilirsek o kadar mükafatlandırılacağız..Ben hep buna inandım..Hepiniz için allah çok daha fazla güzellikler yaşatsın inşallah sizlere..Ben yine de mutluyum...Bir bebeğimi kaybettim ama doğumum 2bebeğimi kazandırdı bana..
Her zaman şükretmeyi bilmeli..Hepinizin güzel duygularına cevaptı bu yazdıklarım..Allah hepimizin yolunu açık etsin...
kızım seza...
http://i0908.hizliresim.com/2009/8/13/6538.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?