z Anneleri biz de burada bulualm

5 tanede olsa kendi koyacak heralde hepsinin ismini aç gözlüde değil ama fisfisfis bende ağlarım zırlarım belki o zaman acır bana izin verir :kedi:

pamuk cum ınş hayırla gelsınlerde bence en guzelı yazın kagıytlara kura cekın...............ne cıkarsa o olsun

benımde oğlum kıllık yapıyo...............begenmıyo kız arkadasına soruyo o begenırse olur dıyo.............ya sımdıden gelın gırdı len arama...

seninkide pek ayrı davaymış maşallah oğluşuna :dance: bide gelin oh ohhh bide 3 ünüde koymaya kalkarmış oğlun kıyamassında kırmassında şimdi ay :dance:

pamuk cum ınş hayırla gelsınlerde bence en guzelı yazın kagıytlara kura cekın...............ne cıkarsa o olsun

yok öyle bişey söylersem inadına gider dahada inatlaşır.. ona duygusal yaklaşmam şart .. şimdi zaten siime tam odaklayamıyorum kendimi sağlıklı olsunalrda doğsunalrda o zaman düşünelim diyorum gerçi o zmaanda bi sürü telaşe olacak.. işim zor açık bi nokta bulursam kolay ama o noktayı bulacak gücüm yok elimin kolumun hali yok sanki kaydirigubbakcemile hayırlısı inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz cici cici isimleri olsun yakışıklı güzel akıllı fikirli olsunlarr :Saruboceq:

Kızlar ooh ohhh valla siz hepsini yamışınız.Nette aramaya gerek yok.Güzel isimler var.Bunları not alıp,araştırıyım.Eşimle bir istişareden sonra karar kılalım.Valla millet birine zor buluyor,biz üçüne...Allah kolaylık versin bize.
Afiyet olsun kızlar.Bende ilk dört ayın acısını çıkarmaya başladım.Yiyemediklerimi şimdi yiyorum valla.Bazen ölçüyü kaçırıyorum oda rahatsız ediyor.Çok kilo alıcaz çokkk.

papiş dikkat et yiyip yiyip şişmee ay sonrası çok zor oluyor ben midemden sinyali aldığımda hemen elimdeki minnacık parçada olsa bırakıyorum zaten porsiyonlarım normalde yediğimin yarısına düştü fakat yarım saat sonra kalanı yiyorum :)))

furkanlar yaramaz kızlar doğru yaaa nedensee...

efe küfe :)) komik yaa bu erkekler alem bi şeye kulp takmakta bizleri geçiyorlar yaaa

muallim bacım ayy şimdiden gelinden çekiyonmu ammaaaa kafanın tepesi atmasınn hakkından gelirsin bacım sennnn :)))

sen ışını bılırsın pamıukcum ınş eışinı ıkna edersın.......
kız papatya al ışte yaz bıu ısımlerı ............üç kız abovvv sen nılın pesını bırakma onda da üç oğlan varzemuszemus...............bende ınş bıraz dajha ıyım mıdem bıraz rahatladı............bıde hıssetsem su bucurlerı daha rahat etcem.............

nılcım sorma ya onbeş yıl sonra dogurursam olacagı bu............gelın gırdı araya ...........ama ben ıstedığım ısımlerı dedım sımdı duşunuyo .........kız ısımlerını begendı..........erkekte ben tarık emır ıst yok dedı ............kerem utku dedım tamam dedı bakalım zavallı babamıza soran yok .............

ay kıyamamm tek başınamı yaptın kuzum sorsana eniştemizee allm yaaa

papatyacım maşallah 21 gidiyorsun

sizin göbüşleri bi göremedim hee

ya nılcım oda begencek emınım sorarız bız on hazırlık yaptık oğlumla bellı ols ona derız artıkın...........nıl sankı sızın gobuşlerı gordukte ..............bızde gostermıcez ışte..............dopurcanız caktırmadan dımı gobeklerınızı saklıyonuz...........valla dun hamış kıyafetı aldım ya anca oluyoo bu gobek buyurse kılo devam ederse cuval gıyecem ya................

ısrerızzzzzzzzzz ısterızzzzzzzzzzzzzz.............gobuş ısterız........................kız ağzım sulandı fılanç............................lülülülülülü......................hadı koyyyyyyyyyyyyyyy mucuksssssssss

muallim senin bebişlerin üçüde kız olursa oğlunun sevgilisi kesin sepetler onu üç görümce başıma bela olur diye kaydirigubbakcemile3

ay pıtosssssssssss ınşşşşşşşşşşşşşş canım......................kurtulurum gelınden hehe.............

valla oğlum sınmdıden strese gırmış hesaplıyo 24 yasımda evlensenm bunlar dokuz yasında olcak dıyo ben yaslancam dıyo yas farkı buyuyuo gozunde.................benım cıçugum olsa dıyo aralarında on yas olcak dıyo.............valla neler duşunuyo neler..............benım hep tedabvıyle oldu ysa dıyokı anne benım normal olurmu benımdemı olmaz..........ay catlıcam yok oğlum olur ınşşşşşş dıyorum sohbretımızı gorcenız anaoğul.................

kızlar sabah esımle kahvaltı yaptım sımdı oğlum uyandı onla da yapıcam..............bayyyyyyyyyyyyyy............gelsın gobuşler ...........kılolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…