selaaaaaaaaaaam ben geldim ama bu saatte kimse yok.......bugün bayağı sohbet etmişiniz. geçmiş oku oku bitmedi..
nil pitos lotus artık zor zamanlardasınız değilmi... rabbim kolaylık versin inşallah canlarım. dayanın ne kadar dursalar kar artık unutmayın.....
muallim şokta değilim canım. kısa sürdü. bugün tam gün misafir vardı. gündüz gün vardı.gecede kardeşlerim annemler falan fullll doluydum. giremedim....
selincim sen böyle giderse bayağı kilo alcan.... dikkat et kalorisiz ye meyve ye sebze ye..süt iç tok tutar....ben hiç yemek yiyemiyorum. 2 kilo verdim. çorba meyve yemek kokusu bile öldürüyor......
birde hep isim tartışmışınız... benim bu konuda pek fikrim yok düşünmedimde... eğer tek oğlum olsaydı. kızıma uygun olsun diye MELİH KAYRA koyacaktım. baştan beri öyle demiştim. bu arada kızımın adı MELİKE RANA
MELİKE RANA melike kadın hükümdar demek.... rana da güzel hoş kadın.....
MELİH KAYRA melih güzel hoş demek... kayra da lütuf demek
kayra ismini çok seviyorum nickim de kayra o nedenle...
ay canım valla senin nmi benim mi bilmiyom birimizin kalbi çok temiz.:kedi: nete sana bakmak için girdim bugün göremedim ve merak ettim açıkçası iyi olmana sevindim. ay misafir gelicekse bütün gün olmayacaksanız yoklama bırakıp öyle gidin lütfen dermişim:roflol:Şeniz
ayyy pardon bi daha öyle yaparım.............................
iyiyim saol canım. napıyım bir garip bir haldeyim. sağlığım iyi ama kafam çoooook karışık. redüksiyonu tamamen attım kafamdan. amaaaaa burda doğum yapamama düşüncesi korkutuyor beni.....düşünmeyim diyorum ama yapamıyorummm
Nil bu haftalarda ben tetenoz iğnesimi yaptırcam?Bilgin varmı,gerçi doktor söyler ama merak ettim.
ya ne dıyonuz ya ıkı keremı..........bı kere bılıyorum bu asyı ya...............anne ben korkarım asılardan ya...............hacca gıderken bıle kacmıştım yaptırmamıştım ya........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?