z Anneleri biz de burada bulualm

ay canım valla senin nmi benim mi bilmiyom birimizin kalbi çok temiz.:kedi: nete sana bakmak için girdim bugün göremedim ve merak ettim açıkçası iyi olmana sevindim. ay misafir gelicekse bütün gün olmayacaksanız yoklama bırakıp öyle gidin lütfen dermişim:roflol:Şeniz

ayyy pardon bi daha öyle yaparım.............................

iyiyim saol canım. napıyım bir garip bir haldeyim. sağlığım iyi ama kafam çoooook karışık. redüksiyonu tamamen attım kafamdan. amaaaaa burda doğum yapamama düşüncesi korkutuyor beni.....düşünmeyim diyorum ama yapamıyorummm

canım çok zor bir karar.allahım hakkında hayırlısını nasip etsin hakkında hayırlısı neyse onu yapmana yardımcı olsun. benim en büyük korkumdu ikiden fazla bebekle sınanmak. allah yardımcın olsun.zamanla allahım doğru yolu hakkında hayırlısını gösterecektişr canım..Şeniz

günaydın tatlı anne ve ane adayları
kayracım bende kızımın ismini melike koyacam bide kayın validemin ismini emine digerini henüz bulamadım ama onada karar verirsek tamamdır

Günaydın kızlar.
Nasılsınız bakalım?inş. hepiniz iyisinizdir.Valla herzamanki gibi uyuyamadım.Erkenciyiz yani,sağolsun bebişler uyutmuyor.

günaydınnnnn.....

sadece bebişlermi dışardaki arabaların alarm sesleriii...gürültüler....kulaklarımız daha bir hassaslaştı değilmiii :))

lotus canım senin üçüde kızmı maşallahhhh

canım benim alerjilerim olduğu için yapmadılar yaptıran arkadaşlar çok fazla var sanırım bu haftalarda yapılıyor.. 2 dos olması lazım keşke alerjim olmasa bende yaptırabilseydim

hatunlar gunaydın azımlı guçlu kararlı ınançlı yureklı dort canlı hatunlar.................................guzel bı gun ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ya ne dıyonuz ya ıkı keremı..........bı kere bılıyorum bu asyı ya...............anne ben korkarım asılardan ya...............hacca gıderken bıle kacmıştım yaptırmamıştım ya........

ya ne dıyonuz ya ıkı keremı..........bı kere bılıyorum bu asyı ya...............anne ben korkarım asılardan ya...............hacca gıderken bıle kacmıştım yaptırmamıştım ya........

yok aslında acımıyor canım birden cız diye giriyor sadece sonrasında biraz ateş yapıyor. benim ikincisinde kolum epey ağrımıştı ama yapılırken öyle acı hissetmiyosun . hem insan bide düşünüyo bunun acısı neki doğum daha zor olsa gerek diye teselli buluyor opuyorumnanaktan

alerjin yoksa yaptırmalısın doktorun ne söylerse onu dinle :))) ben üç yıl önce sağlık bakanlığının kadınlara ve doğum yapmış annelere kapıdan vuruyorlardı eşim ol ol dedi bişi olmaz dedi bende tmm dedim ertesi gün doktora gittim kolum şişşştiii 1000 mg antibiyotik içmiştim 1 kutu :)) töbeliyim bacım :))) gerçi be doktoa bunları anlatmadan bana yok dedi alerjin var ateşini çıkartır daha çok kaşınırsın vs dedi

ama tetenos aşısı çok önemlii ben doığumdan sonra ne olurs aolsun bu aşıyı gözetim altında olucam çünki gülün dikenindenn bile mikrop kapılabilirmiş biliyorsunuz beyin iltihabı yapıyor

napalım kacış yok ...............ben korkagım ya...........bı normal dogunm bı sezeryan bı suru ığne yıyen ben bı asıdan korkuyom demı.................neyse bakalım dort hafta kendımı hazırlım..........

ImageShack® - Image Hosting

önce bu linki tıkla çıkan sayfada browse yazan yeri tıkla bilgisayarından resmi seç aç de sonra start upload tıkla ve resmin yuklenmesini bekle yeni bir sayfa açılacak orada bir sürü link olacak o linklerden aşağıda ikinci sıradaki linki kopyala buraya yapıştır o linkin yanında Hotlink for forums (2) bu yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…