z Anneleri biz de burada bulualm

Pitos, valla ziyaretçi kabul etmeyin bence.Benim abilerim bile gelmemişlerdi.Premature bebekler çok çabuk enfeksiyon kapıyor.Ama pek önleyemiyorsun çok yakınların anlasa da yine de gelenler oluyo tabi.benim bebişler hastanede 1 hafta kalıp çıkmıştı eve. Çıktıktan 5 gün kadar sonra zatüre olup tekrar küvöze girmişlerdi.yani enfeksiyon kaptılar.eşim ve ben 1 ay kadar maske kullandık bebeklerle ilgilenirken.İlk günler çok zor canım ama çabuk geçiyor.yardımcıların varsa sorun yok.gözün korkmasın.3 kişiyle çok rahat bakılıyor.ilk zamanlar yanında olsun anne kayınvalide vs.
kalsınlar küvözde hiç çıksınlar diye acele etme.hergün biraz daha ilerlerler inşallah.benim 2 oğlum sondayla beslenmişti 3-4 gün kadar.kızım sadece ilk gün,sonra çıkarttılar.

mehlikacım sağol bilgiler için evet ya ben eşim ve bebeklerim çok acı çektik şimdi bireleri mutlu olucak diye yine onların küveze girip hasta olmalarına dayanamam benim bebeklerim 33+3 te doğdular ve erkekler 2 kızım 15oo gr olarak daha erken çıkmalarını bekliyordum aslında ama dediğin gibi acele etmemek en güzeli çok sağlıklı olsunlar bebeklerim senin bücürler nasıl yeni resim eklesene birara

PAPıŞıM eşim geç gitti hastanreye rahatsızdı arayınca bende hemen yazıcam size inş hepsi çok iyidir sen ağırlaştınmı iyice kaç kilo aldın hep yat dinlen canım

Tamam pitos.Haber bekliyorum canım.
Ben yavaş yavaş ağırlaşmaya başladım.Bebişler yukarıya doğru büyüyorlar oda beni çok rahatsız ediyor.Nefes alıp verirken daraltıyor yani.Salı günü kontrolüm var,inş. bir sıkıntım yoktur.

inş canım evet şimdi kaburgalarına çok baskı yapıyorlar düşündükçe seni kendi halim aklıma geliyor ve zorlanıyorum kilo aldıkça bebişlerin biraz daha zorlar seni ben hala hafiflediğimi hissedemedim bile

pıtos acele etme bencede ınş cok ıyı olsunlar orda sonuçta daha ıyı bakılıyolar ama kıloları cok guzel bence...............masallah ıyı olucaklar.............sen artık toparla ve yacvas yavas eksıklerını al..............

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar bebişlerimden haber getiridim kızım ve bir oğlum şükürki solunum cihazına ihtiyaç duymuyorlarmış artık ama diğer kuzumdan çıkarılan cihaz gün içersinde bir kaç kez tekrar takılmış şuanda çıkartılmış ama sıkıntısı var heran tekrardan bağlıyabiliriz dedi hala mide sondasıyla besleniyorlarmış onun dışında başka sorun yokmuş şükür oğluma çok üzülüyorum ilk günden beri durumu hep geriden geliyordu kuzumun ahh bir iyi deseler solunum cihazından çıktı deseler neler vermezdim yarın görmeye gidicem kuzularımı inş oğlumda cihazdan çıkmış olur

haklısın muallimcim ben evde gık deseler paniklerim şimdi inş daha iyi olsunlarda öyle gelsinler

papiş evet karnım sarkıcak gibi duruyor zaten tam inmedi hamileyim diye yer verdiler dün hastanede 4 aylık gibiyim korse tak dedi dr yarın takıcam faydası olurmu sarkmaya zannetmem ama göbeğim olmasın bari

ınş cok guzel dahada ıyı olıucaklar..............ya benım bazen karnımın alt kısmında dolgunluk oluyoo.............normalmı............sankı ıdraruım sıkıçmış gıbı ...........ne bılım kasılma gıbı gelıyo sankı ............

hayırlı olsun cnm benim inş.kuzularınla sağsağlım evindeee başlarsın maratona
karnına gelince ben 40 gün dokunamadım bile ki hala uyuşuk 40 günden sonra korse taktim....sonra daraldım toplarsa topalr dedim sorunlu geçti lohusalığım inş.senin herşeyin güsel olurrr .......daha çok yenisin göbüşü dert etme bak ben çaptan düştüm tek başıma baş ederken hasta oldum bide diyet yapacaktım.......şimdi annemdeyim....hayırlı uğurlu olsun cnm benimmm

mrb kızlar beni merak etmişiniz saolun hepiniz benim bebegimde iyi olmaya çalışıyo günden güne bakalım iyi olcak diye düşünüyoru hep hergün sabah akşam görmeye gidiyorum kızımı süt sagıyorum onlar veriyo agzından fortumla bende çok korkuyorum çıkıncabakabilecekmiyim diye tekrar hastalanır falan diye

pitoscum bebeklerinin iyi olmasına sevindim canım

hayırlı olsun muallimcim kızların

Pitos inş. diğer kuzunda en kısa sürede solunum cihazından çıkar.Bizler dua edelimki onlar hayata sımsıkı tutunsunlar.
Lotus kızının iyi olmasına sevindim canım.Dediğin gibi çıktıktan sonra asıl görev başlıyor.ınş. hastalıksız,sağlıklı,sıhhatli büyürler.

lotus canım benim seni okadar çok aradımki telin hep meşgulde hattındamı sorun var bebeğinin iyi olmasına çoık sevindim inş daha iyi olucak annesi solunum cihazındamı kaç kilo doğdu süte geçmiş bile maşallah kızıma ikikez görmende güzel seni hissettikçe daha iyi olucaktır aklıma geldikçe hep dua ediyorum tatlım inş eve gelicek bebeğin yakında

arıyorum lotus şebeke meşgul deyip hat düşüyor engellenmiş olabilirim belki yanlışlıkla anlayamadım inan

lotus ıyı olmana cok sevındım kızında ıyı olucak ınşşşşşşşşş...............dun kayra demıştı nıl ıyıymış gozlem altındatymış hala...............ınş daha ıyı olur ..........sıkıntısız olalımm ınşşşşşşşşşşş rabbım yardım etsın cumlemıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…