z Anneleri biz de burada bulualm

selın ols artık gerıye bakma hayırlı ols...........ınş sagşıkla ılerleyelım rahat gectı dımı...........kayra cuma gelıcek...........

evet muallimcim rahattı ama bedenen bi rahatlık tabi çok bi acı çekmedim hocaya bağlıydı bence biraz da bu tabii şükür ki kazasız belasız atlattık Allah kimsenin başına vermesin ben de Kayra yı çok merak ediyorum

Burdayım Tubacım.Ancak gelebildim oku oku bitmiyo.Üzücü şeyler de olmuş yine.
Esracım çok üzüldüm Allah sabır versin.
Lotus yazdıkların çok üzdü beni ama ne denir bilmemki.Başka acı yaşatmasın Rabbim inşallah.
Pitos nasılsın canım.Maşallah doğum da yapmışsın.İyleşirler Allahın izniyle hiç merak etme.
Tubacım ben dün iptal oldum resmen.Anıl çok yaramaz dün mahvetti beni.Oturdum ağladım sinirimden.Bugün gece sahurdan sonra götürüp anneme bıraktık.İnşallah orda rahat durur.diş çıkartıyo canı da çok nazik.sürekli ağlıyo.Yaa size hiç böyle oluyomu yani çıldırdığınız anlar oluyor mu? ha buarada Anıl anne baba diyo.Ama bilinçli değil.Sürekli konuşuyo konuşurken baba çok diyo özellikle.ben örümcek aldım onunla geziyolar evin içinde.onun dışında bi gelişme yok daha.her çocuğun farklı oluyo.Asya çok geç ayaklarının üzerine bastı mesela.Dr a soruyorduk niye basmıyo diye.Mesela anıl ın dişi çıktı diğerlerinde hiçbişi yok daha.
Aynur sanırım seninkiler akıllılar inşallah öyledirler.tek bakıyorum diyosun ya.Ancak öyleyse mümkün yani.

selinus hakkında hayırlısı olsun canım rabbim iki kuzuna sağlık versin dilerim
mehlika aynuur tuuba sizin konuşmalarınız beni hem heyecanlandırıyor hemde korkuyorum azıcık başetmek çok zordur mutlaka kızlar size bişey sorucam bebişler eve geldikten sonra ziyaretçi kabul ettinizmi veya nelere dikkat ettini benim arkadaşımın bebeiği prematüreydi ve enfeksiyon kaptı bu durum beni korkutuyor bide kızlar benim bebeklerimde hala emme refleksi yokmuş ya mide sondasıyla besleniyorlar sizin bebişler ne zaman emme refleksi kazandı
MUALLıM PAPıŞ nasılsınız kızlar
lotustan haber alan varmı teli yine meşgul çalıyor ya
kayrayla konuştum yarın çıkabilirim ama yatıcam yine dedi inş daha iyi olucak

pitoş saol inşallah şutarafagitti bence bebeklere hemen ziyaretçi kabul etme tabii bu benim fikrim ama be düşünmyorum açıkçası onların sağlığı herşeyden mühim görmek isteyen az beklesin yahu lmaz:

kayra neden bu kadar yatıyor iki tane redükte edildi de ondan mı acep umarım bi sıkıntısı olmamıştır :çok üzgünüm:

pıtoscum ıyıyım çok sukur ınş hep ıyı oluruz.................hepsını tam hıssedemıyorum ya aklıma bazen olumsuz seyler gelıyo..............ınş erken sanırım dımı hepsını anca hıssederoım..........ekımde bı hafta ıs bası yapmam gerek.........ınş ıyı olurumda o bı hafta calısırım sonra rapor gecerlı olucak.................bebışlerını cok ıstıyorum ınş goruruz ınşşşşşşşşşş..........onlar cok guçlu............lotus nasıl bebegı ınş ıyıdır tesellıu olucak ınş ona................

selın elbette yur acısı baska bılırım ya zor.........ama artık ıkı mınıgın var dıkkat et ama bıraz dınlen ............

selın elbette yur acısı baska bılırım ya zor.........ama artık ıkı mınıgın var dıkkat et ama bıraz dınlen ............

zaten çalışmıyordum canım hala evdeyim işte zaten o iki meleğimi düşünmesem çok üzülürdüm ama üzüntümü onlara hissettirmeyeceğim :gitme: dinlenme işine gelince ilginçtir yapan prof a sordum nelere dikkat etmem lazım diye dedi ki aynen hayatına devam alkisalkisalkis hatta burdaki doktoruma kalsa işe bile başlayabilirim kaydirigubbakcemile3 ama ben şu 1 ayı da atlatmadan hayatta başlamam sonuçta bu işlemin de az da olsa bi riski mevcut

ahhhhhhhh zaten esler öle........benımkıde valla temızlık yenmek dıyom senı yarışmaya sokcam........rabbuıım onlara saglık versın ...............bıtaneler..............

aynen valla benimkide yoruldu.. yemek yapamıyorum mide bulantısından 40 gündür kendi yapıyo. banada hazırlıyo bişeyler. ya bu bulantılar ne zaman geçecek. çok yoruldum...

ha bide kıslar benim göbüşüm henüz çıkmadı pek... 11. haftamdayım sizde durumlar nasıl* bide üçüz ha... napıyolar içerde acep??*

kız naapcaklar içerde benimkileri bugün izledik dönüp duruyolar zıplıyolar hıçkırıyolar alemler içerde panayır var

sertlik hissediyosun dimi selin? benimde tam rahmimin üstü sert... baya aşağıda ama. hani göbek çıkıyo diyoz ama bebekler baya aşağıda sanırım...

tabii baya aşağıdalar aslında redüksiyonda iğnenin battığı yere bakıyorum da baka aşağısı kemiğin az üstü diyebilirim ama işte büyüyen rahim organları da itince yukarı doğru büyüyoruz :sm_cool:

nurcum daha 13. hafta içindeyiz 16. haftada dedi dr zaten 1 ay sonra kontrolüm var o zaman öğrenicem sanırım şu anda ilk önceliğim şu önümdeki 1 ayı atlatmak işlemden dolayı az da olsa bir risk var ve bu risk 1 ay var o nedenle inan bana cinsiyetlerini düşünemiyorum bile şu an ama rüyamda 1 kız 1 erkek gördüm :teytey:

Selinius hayırlı olsun rediksiyon işlemin.Allah diğer iki kuzuna uzun ömürler nasip etsin inş.
Pitos canım ne yaptın bugün haber varmı bebişlerden,bende senin gibi çok merak ediyorum inan.
Muallim sen nasılsın?
Kızlar nilden haberi olan varmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…