z Anneleri biz de burada bulualm

yarın çıkıcak inş selinus

uff içim çok sıkılıyor ya bebeklerimi görmediğim hergün böyleyim yarın olsada gitsem

Kızlar günaydın.
Akşamdan beri beşik gibi sallanıyoruz.Çok korkuyorum,Allah yardımcımız olsun.Fazla nete giremem haberiniz olsun.

evet ya papatya................nasılsın ınş sıkıntı olmaz..............bı daha olmaznş.........gecmış ols tum konyaya

papatya bu gece sankı dıkışlerıme sancı vurdu bı kac kez .......rahım ıçıne sanırım dıkışlere senınde oluyomu normalmı acaba acılmamı var dıye korktum...............ıkı gundur hıç harekettte hıssetmıyorum ya bı ara azcık hıssedıyodum merktan catlıcam .............

iyi ... gün sayıyorum işte.. doktora gidicem ya.. bebeklerimi merak ediyorum. nasıllar? yaşıyolarmı falan fıstık işte 25 gündür görmüyorum.. bişi olsa belli ederdi dimi??

ıyı duşun ıyı ols ınş ama valla hanı bırı kendılığınden gıtmış olsada işleme gerek kalmasa ...........ama hepsı ıyıdır .........ınsan her an merak edıyo...............

aslında 25 gun cok arda gıtmen gerekırdı nıye cagırmadıkı ben bastan berı onbestebır gıdıyoru ılk haftalarda onemlı...............bundan sonra zaten sık gıdersın

ne bileyim bayramdan sonraya gün verdi... zaten hemen de redüksiyon yapıcak.. kanaman olursa ara demişti o kadar...gerk görmedi sanırım...

araya bayram girmese iyi olacaktı benim 4 günümü aldı. adam izinde olacakmış... haftaya gitsemmi acaba? randevuya 7-8 gün kala... kızarmı diyede çekiniyorum açıkçası...

neyse az kaldı sayılır azcık da dayan ınş hersey ıyı olur kanaman yoksa ıyı zaten.............kayra bugun cıkıcaktı naptı aceop

senin mide durumların nasıl? benim biraz azaldı gibi? aslında midem bulanınca şikayet ediyorum ama geçincede merak ediyorum bişimi oldu diye? ayyy ne zormuş bu hamilelik yaaa. daha anne karnındayken ki en güvenli yer, insanın kafasını meşgul ediyolar.. ömür boyu bebeklerimiz için endişleneceğiz dimi?

ıyı senın erken gecmış benım dort ay surdu .........aynen annelık cok zor hamılelık ayrı zor sonrası ayrı ama sevgılerı bambaska...........rabbım ınş tamamına erdırsın bızlerı

18 haftalık ..............bese gırıcem ınş .........rapor alıcam ama yınede bı hafta calışmam gerek ekımın ılk haftası calışcam.........ınş ıyı olurumda o haftayoı atlatırım sonra rapor ıdare edıcem..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…