iyi ... gün sayıyorum işte.. doktora gidicem ya.. bebeklerimi merak ediyorum. nasıllar? yaşıyolarmı falan fıstık işte 25 gündür görmüyorum.. bişi olsa belli ederdi dimi??
ıyı duşun ıyı ols ınş ama valla hanı bırı kendılığınden gıtmış olsada işleme gerek kalmasa ...........ama hepsı ıyıdır .........ınsan her an merak edıyo...............
aslında 25 gun cok arda gıtmen gerekırdı nıye cagırmadıkı ben bastan berı onbestebır gıdıyoru ılk haftalarda onemlı...............bundan sonra zaten sık gıdersın
araya bayram girmese iyi olacaktı benim 4 günümü aldı. adam izinde olacakmış... haftaya gitsemmi acaba? randevuya 7-8 gün kala... kızarmı diyede çekiniyorum açıkçası...
senin mide durumların nasıl? benim biraz azaldı gibi? aslında midem bulanınca şikayet ediyorum ama geçincede merak ediyorum bişimi oldu diye? ayyy ne zormuş bu hamilelik yaaa. daha anne karnındayken ki en güvenli yer, insanın kafasını meşgul ediyolar.. ömür boyu bebeklerimiz için endişleneceğiz dimi?
ıyı senın erken gecmış benım dort ay surdu .........aynen annelık cok zor hamılelık ayrı zor sonrası ayrı ama sevgılerı bambaska...........rabbım ınş tamamına erdırsın bızlerı