z Anneleri biz de burada bulualm

merhaba kıslar....... ben de heyecanla doktor günümü bekliyorum.. kayra gibi fakültede olucak .. tam da okullar açılıyo.. keşke tatilde olup bitseydi... ilk gün sevk almak garip olucak.. ya bu arada hastaneye yatınca rapora gerek yok dimi? zaten hastanede yatmak rapor işlevi görüyo sanırım? varmı aranızda benim gibi öğretmen olan???

ıyiyim muallim sağol canım.Bugün göğüslerimden süte benzer bir sıvı geldi.Araştırdım,normalmiş.Süte hazırlık aşamasıymış.
Sen nasılsın?

evet artık ılerledın ya nıormaldır.................bende ıyıyım çok şukur .............ama her bebegı hıssetmıyorum sanırım daha erken.........beklıcem yanı anlarım heralde.................
nısan ben oğretmenıum ama ozel kuruluştayım..............sevk alabılırsın ya bısey olmaz yada gıt dra söle bayramdan once kı son gun yapsın yada bayramda yapsın zorlanmazsın o zaman.............bende rapor alıcam ama yınede ekımın ılk haftası bes gun calışmam gerelıymışkı raporum gecerlı ols bakalım o zaman ıyıu olursam gıdıcem ınş...............rabbım kolaylık versın bızlere tum annelere

ah cnm bayramdan sonra yapıcak hani bu testler var ya bebeklerin sağlığını ölçen testler onun için 12. haftayı bekleyelim dedi. tabi bende işine karışmak istemedim. neyse artık rapor falan verir heralde çünkü işlemden sonra çalışmak istemiyorum. en azından 1 hafta.... gerçi dinlenmem şertmı onu da bilemiyorum. işlem basit bir işlemmiş

hayır ışlem basıt gercekten....................bı hafta gerekmez.............sabah olsan o gun dınlensen yetr........agır ış yapmazsın ıkı üç gun..............ınş atlatırsın

nisannurcum ben de öğretmenim. hastaneye yettığın güne de rapor alman gerekli canım. zaten dr. yazacaktır ama yattığın günden itibaren yazsın sorun yaşama. ben geçen sene temmuzda hamile kaldım, ilk başta çalışmayı düşünüyordum ve dr.um rapor yazacam çalışma dedi. onu dinlemedim ve ilk gün okula gittim. tabi ayakta kalmaktan canım çıktı ve o gün sevk aldım ve 2 ay heyet raporu. bitti yine, yine derken sene bitti gitti zaten. üçüz olunca heyet raporu alman da sorun olmuyor çünkü sözsüz yazıyorlar. okul da bişey diyemiyor zaten. size de tavsiye ederim. bebeklerimizi düşünmeliyiz dimi ama? keyfi alınan bi rapor değil sonuçta.

kızlar nerdesınız......................kayrayla konuştum ıyıymış ama dr cumaya kadar bırakmıyomuşşşşşşş................selamı var

nısan tedbır anmaclı kalacak.................ınş ıyı olur hersey................sen kafayı takma .........ınş rahat ol.............herkese afıyet ols hayırlı ıftarlar...........rabbım dualarımızı makbul ets...............sıkıntısız gunler versın ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hepımıze

pıtosssssssss nerdesın..............naptın.........................bebışler nasıl.................ınş ıyıdır lotus canıum nasılsın ......................

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bugün bebişlerimi gördüm oğullarımdan biri ağlıyordu ve gözlerini açmıştı içim eridi resmen kucağıma almak istedim sağlık durumları aynı günden güne daha iyi olucaklar inş hemşire az daha kendileri toplayınca dkunmama izin vereceklerini söylediler çok heyecanlandım inş en yakın zamanda gelicek bebeklerim

hayır rapor almana hiç gerek yok.sevk alıp gideceksin.hastaneden çıkarken şu tarihten şu tarihe kadar hastanemizde yatarak tedavi olmuştur diye sevkin üstüne yazılıyor ve bu izin, rapor yerine geçiyor......ben de devlette çalışıyorum.geçen sene bu şekilde çok izin kullanmıştım....
şimdiden geçmiş olsun....

Günaydın.
Pitos senin adına çok sevindim canım.Az daha sabredelim,bebişleri kucağına sağlıkla alıcan inş.Günden güne iyileşiyorlar bak kuzuların.

aynurcum yaaa. benim kuzucuklar 7. ayı bitirdiler ama hala bişey demiyorlar. konuşmaya çalışır gibi sesler çıkartıyorlar ama ne baba ne anne ne dede ne de mama. emekleme de yok henüz. ayakları yapıyorlar da kolları yapamıyorlar. popolarını havaya dikiyorlar ileri atamıyorlar kolları. seninkiler nasıl olmuştu? acele mi ediyorum ki? senin ilk kelimeler, emekleme nasıl oldu? yürümeye başladılarmı?

mehlikaaaaaaaa senin kuzular napıyo kızzzzzzzzz? nerdesinnnnnn??????

selın ols artık gerıye bakma hayırlı ols...........ınş sagşıkla ılerleyelım rahat gectı dımı...........kayra cuma gelıcek...........

tuba sabret canım daha yenı yenı ..........7 ay erken bı kere genelde ıstısnalar harıç on aydan sonra ufak tefek konuşur tam olarak yasında baslar.............acele etme.........valla sonra ay bı sus dıceksın..........yurumesıde erken sımdı emekler ve sıralar yasında adım atar ınş............ve tum bunlar cocuktan cocuga degısır.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…