z Anneleri biz de burada bulualm

söyledi ama biz sorunca kız gibi dedi........ kızımdada 3 aylıkken bu kız demişti... bu defa çok kesin konuşmadı.gibi dedi...

söyledi ama biz sorunca kız gibi dedi........ kızımdada 3 aylıkken bu kız demişti... bu defa çok kesin konuşmadı.gibi dedi...

yok canım ya kesin olmuyor cinsiyet bu zamanlarda. bana 17. haftamda kız demişti dr sonra erkek dediler yanılma payı çok yüksek 20. haftaya kadar .. hayırlısı olsun inşallah canım a.s.

bişi diyim mi ben orta yerimden çatlıcam meraktan tamam elbette en büyük temennimiz sağlıklı sıhhatli olsunlar ama elimde diil merak ediyorum redüksiyonda lütfü beye de sormayı unuttum korkudan mı artık desene beklicem CADIARZU

bende öyle istiyorum. açıkçası birini oğlan istiyorum........... ama bu doktor prenatal uzmanı türkiyedede tek diyorlar..... bebekle ilgili hamilelikteyken bir hastlaık varmı....özellikle kemik yapısı... şüpheleri olursa diğer illerden geliyorlar bu doktora .... zaten doktor bu aylarda cinsel organ dan değil. omurga yapısından tahmin ediyor...... tabi beşer şaşar....inşallah şaşşarrrrr........tabi kız oğlan hayırlısı sağlıklısı inşallah.da

benım dıkışlerıme sancı vuruyo bazen dokt yarın için gel dedı ınş onemlı bı şey yoktur...............bırazda akıntım var bakalkım ....................pıtos nerde acaba ınş yarın alır kuzularını.............

ya giden gelmiyor... edika gitti gelmedi...nasibereyhan gtti gelmedi.sonrada seybay..esracan.lotus hadi bunlar doğurdu diğerleri nerde...tarcınım.nehir.y.ceylan.humeyra. serap3..... nerdeiniz kızlar...............

merhaba kızlar nasılsınız bebeklerimin olduğu yerde yani izmitte sele karşı önlem için bebeişlerin bulunduğu yeri üst kata taşımışlar dün bugün görüşmeler iptal oldu bakalım yarın varmı az önce aradım hastaneyi bebişlerim aynıymış durumları iyi yani maşallah kızımın ne zaman çıkacağı hakkında yeni bilgi yok hala yarın görüş varsa dr sorucam

nille görüştüm kızlar çok selam söyledi herkesi çok özlemiş çok sıkılıyormuş canı dr serumu kesip hapa başlatıcakmış bugünden itibaren şuan doğumla ilgili bişey belli değil yani

ınş pıtoscum ınşşşşşşşş alıcanb eve onları .............nılde ınş hayırla doğurur lotusunda bebışı ınlş ıyıdır bu ay gercekten cok hareketlı gectı ama topık sessızlestı....................

pitosun az kaldı yavrularını almaya canım inşallahhhopuyorumnanaktan..

nile de ayrı ayrı selamlarımızı söyle lütfen,hastane çok zor gerçekten ama bebekler alınan ilaçlardan mıdır nedir güzel kilo alıyorlar,o da zamanında kavuşsun bebeklerine inşallahhyerimseniben...

sağolun kızlar lotusunda bebişi solunum cihazındaymış hala ama atlatıcaktır umarım
hymry sen nasılsın bebişleri sevmene az kaldı seninde oyyy maşallah kuzulara
muallim kızlarının olucağını söyledim nile burdan kısa kısa anlattım bişeyler ikilerden doğum yapan varmı diye sordu bilmediğim için cevap yazamadım

PAMUKŞEKERıM sen nasılsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…