sağolun kızlar lotusunda bebişi solunum cihazındaymış hala ama atlatıcaktır umarım
hymry sen nasılsın bebişleri sevmene az kaldı seninde oyyy maşallah kuzulara
muallim kızlarının olucağını söyledim nile burdan kısa kısa anlattım bişeyler ikilerden doğum yapan varmı diye sordu bilmediğim için cevap yazamadım
PAMUKŞEKERİM sen nasılsın tatlım
pıtos ınş guzel haberle gel canım..................herkes nasıl ...............pamuk nasılsın hymary bebışler nasıl............ıyı olun ınş
Burdayım Tubacım.Ancak gelebildim oku oku bitmiyo.Üzücü şeyler de olmuş yine.
Esracım çok üzüldüm Allah sabır versin.
Lotus yazdıkların çok üzdü beni ama ne denir bilmemki.Başka acı yaşatmasın Rabbim inşallah.
Pitos nasılsın canım.Maşallah doğum da yapmışsın.İyleşirler Allahın izniyle hiç merak etme.
Tubacım ben dün iptal oldum resmen.Anıl çok yaramaz dün mahvetti beni.Oturdum ağladım sinirimden.Bugün gece sahurdan sonra götürüp anneme bıraktık.İnşallah orda rahat durur.diş çıkartıyo canı da çok nazik.sürekli ağlıyo.Yaa size hiç böyle oluyomu yani çıldırdığınız anlar oluyor mu? ha buarada Anıl anne baba diyo.Ama bilinçli değil.Sürekli konuşuyo konuşurken baba çok diyo özellikle.ben örümcek aldım onunla geziyolar evin içinde.onun dışında bi gelişme yok daha.her çocuğun farklı oluyo.Asya çok geç ayaklarının üzerine bastı mesela.Dr a soruyorduk niye basmıyo diye.Mesela anıl ın dişi çıktı diğerlerinde hiçbişi yok daha.
Aynur sanırım seninkiler akıllılar inşallah öyledirler.tek bakıyorum diyosun ya.Ancak öyleyse mümkün yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?