z Anneleri biz de burada bulualm

canım benim ya inşallah yarın güzel haberlerle geliceksin az kaldı yoğun tempoya evde pitosum bu arada toparlamışta olucaksın sende .. sabırsızlıkla bekliyorum meleklerinin resimlerini ve güzel haberlerini pitosummm a.s.

nilide hep merak ediyorum hep aklımda numarası olsa arıycam hastane günelri çok zor cidden.. Allahım ayrdımcısı olsun inşallah vaktinde gelir niliminde melekleri çoks elam söyle konuştuğunda canım..

ben evde d
nlenmedeyim pitosum pek kalkmıyorum sayılır hiç bişey yapmadan ilaçlarla yatıyorum ekim başına kadar bu şekilde durdurmaya çalışıcaz dedi dr bakalım artık hayırlısı.. moral bozukluğu oluyor ister istemez ama aşıcaz bunlarıda hayırlısıyla..

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun şekercim :1hug:

herkese günaydın kimseler uğramamış daha
pamukşekerim inş tatlım bugün görmeye gidicem kuzuları bakalım ne diycek dr kızımı taburcu edicekti hala ses yok onuda konuşucam zaten hemşirelerin maskotu olmuş çok komik kareler çekip telefonuna koymuşlar çok seviyorlar sağolsunlar üçüz oldukları için ayrı bir ilgi var şükür
en güzeli yatmak canım ben 14. haftadan sonra hep yattım ve şükür 33+3 e kadar geldim inş sen 35leride görürsün moral bozukluğu erken doğumu tetikler ben hep allahım sen nasıl bilirsen öyle olsun dedim ve şükür güzel bir vakitte gönderdi onları inş seninde öyle olur

maşallah sana ve yavrulara pitosum,
teker teker alırsın yavrularını kucağına çıkarırsın inşallahh,
minik yavrunu uzakta olsa koklaya koklaya öp benim için canımmmopuyorumnanaktan

pıtos ınş guzel haberle gel canım..................herkes nasıl ...............pamuk nasılsın hymary bebışler nasıl............ıyı olun ınş

pıtos ınş guzel haberle gel canım..................herkes nasıl ...............pamuk nasılsın hymary bebışler nasıl............ıyı olun ınş

günaydın canım

iyiyiz canım hemde çok terapi gördük iyileştik :)

sen nasılsın canım bebişler kıpraşıyodur yavaş yavaş ama seyirme gibi oluyodur 20 ye gelince tepikler durdurmuycak seni hayırlısıyla :)

pitosum hadi güzel haberlerle gel inşallah kzıın çok şekerdir gözümde canlandırdım fındık kurdu oyyy.. bide en düşük kilolu olan kzındı dimi ve en çabuk o toparlandı dimi maşalalah demekki kiloyla alakası yokmuş daha güzel olucak inşallah herşey tatlımcım bende artık stres yapmıycam wavy m ve Hymarry imin ve tabiki sizlerin sayesinde :1hug:

evet canım az az tepkı verıyolar .........ınş ıyı gıderız sonuna kadar sıramızı beklıyoz ınş...........ondekılerı gorelım bebışlerı sevelım once bı................ıyı bak sekerlerıne

aaaahhhhh canım olmazmı? ben sürekli sinir harbindeyim. bazen dayanamayacak gibi oluyorum ve genelde ağlıyorum. sanki şu önümüzdeki birkaç sene hiçççççç geçmeyecek gibi geeliyor.bu arada bebeğine de geçmiş olsun.allahım şifalar versin, onlar hasta olmasın biz olalım çok zor bebek hastalığı. şimdi pitos diycekki ayyyyy korkutmayın beniiiiiii.!!!!

korkma canım. günler bi şekilde gelip geçiyo ve insan herşeye alışıyo. bu yola baş koyduk elbette yorulacağız allahım gücümüzü artırsın inş. onların yüzüne bakıp bi gülmeleri herşeye değer.

biz de ilk 3 ay misafir kabul etmedik çok yakın haricinde. hastane haricinde hiç dışarı çıkmadık hazirana kadar. çok zor oldu ama hastalanmadan atlattık şükür. inş. hastalamadan da büyütürüz kuzucukları.

bu arada elifim baba demeye başladı. cadıııııııııı!!!!!!!!! baba kelimesi ancak bu kadar güzel söylenebilir sanki.zeynep de ilk anne dicek gibi. mert de dede diycek sanki. şu anki çıkarttıkları seslere bakıldığında öyle görünüyo.

5 gündür de giremiyorum depremden dolayı. çok korktuk ve kayınvalidemlerde kaldık. evleri tek katlı. dün geldik eve yüreğim daralıyo.

nasılsınız kızlar pıtos lotus umarım sızlerde bebıslerde ıyılerdır nılcımede allahım yardım etsın sag salım kurtarsın.çmuallım ısım konusnda babamız cok karasız annemın ısmı dıo
eeeeeeeeee ole opluncada bend eıkı ısm olsun dedım yanı ananeısnın ısımı fatma ya dıgerlerıo ne olacak ıyıce karrasız kaldık.....allah yardımcımzı olsun

merhabalar herkese gerçi kimse yok ama..ben devamlı takib ediyorum sizi ve hepinizi ayrı ayrı takdir ediyorum.inşallah Allah hepinizin yardımcısı olsun..yüce rabbim küçücük hazneye üç tane tomurcuğu sıdırıyosa mutlaka vardır bunlarda bir hayır..sizler çok özel insanlarınız buna inanın..etrafınıza bakın hiç üçüzü olan bi yakınınız bi komşunuz veya bi tanıdığın tanıdığı varmı ???Canım Allahım sizlere layık görmüş bu güzelliği..benim arkadaşımında günü yaklaştı bugün 32 hf 3 gnlük oldu üçüzleri...Rabbim yardımcınız olsun hepinizin.Allaha emanet olun

derya sagol canım evet bu topık terkedıldı..................harabe oldu .....................bılmem kı..........yok kımse napalım ınş gelırler....................

evet abla yaaaa. bugün bütün gün baktım kimse yok...kalmadılar...nehir tarcınım serap3 lotus seybay humeyra oooooooo daha vardı nickini hatırlamadığım... herkes gitmiş yaaa.

bu mübarek gecede ellerimizi birbirimiz için de açmayı ihmal etmeyelim..kardeşin kardeşe ettiği daha makbulmuş...
bu mübarek gecede af dilemeyi unutmayalım hak tealanın rahmeti bol bolmuş...
bu mübarek gecede dünya derdine düşmeyelim,
ettiğimiz dualar hep kabulmuş..
bu mübarek gecede rabbimin yoluna düşelim o yol hep nurla dolmuş....
kadir geceniz mübarek olsun canım kardeşlerim dualarım sizlerle

burası artık boş bir salon gibi sanki konuşuyorumda yankı yapıyooooo.............. anam bu kadar hamile nerde ki.... ramazandan desem oruç tutan olmaz sanırım.....

Slm kızlar.
Kadir geceniz mübarek olsun.Allah'ım bütün günahlarımız affedip,tüm dualarımızı kabul etsin.Bizlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
Kızlar giremiyordum uzun zamandır.Görümcem ameliyat olmuştu,bizde kalıyor.O yüzden gelen,giden pek fırsatım olmuyor.Gerçi ben karışmıyorum ama yinede misafirin yanında giremiyorum.Kusura bakmayın.
Bugün kontrolüm var,inş. bebişlerimi görücem teyzeleri.
Sizlerin iyi olmasına sevindim canlar.

nerdesın kız papatya ..................bak terk edıldık..................hadı ınş guzel haberle gel.......benım kızlar senın kızlara selam yolluyooooooooooooooo pıt ptı pıt.........................

Kızlar dr'den yeni geldim.Çok yoruldum valla.
Bebişlerim iyilermiş maşallah.Bir sıkıntıları yok.Kiloları 850 gr civarında.NST ye bağladı doktorum.Herhangibi bir şey çıkmadı Allah'a şükür.Tek olumsuzluk kilo vermişim.Bu ay içerisinde 3kg vermişim.Kendimde hissetmiştim zaten,çünkü fazla bişey yiyemiyorum.Bugün şeker yüklemeside yapıldı,onun sonucuna göre doktorum diyetisyenle görüşecekmiş..Herkes kilo vermek için gider,ben kilo almak için :uhm:
Sonuçta genel olarak muayenenm iyidi arkadaşlar.Biraz başım ağrıyor,sanırım içtiğim şekerli sudan.

çok guzel masallah cadılara................evet ya gıt yat o suyu bakalım ben nasıl iççem yua..............ıyı bak kendıne ye bırtazcık................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…