z Anneleri biz de burada bulualm

herkesn kandili mübarek olsun dün bebeklerimi görmeye giderken hastaneden aramışlar eşinize bir gece eğitim vericez hastanede odada bebeğiyle kalıcak demişler eşim sevinçle beni aradı duyduğumda ne yapıcağımı şaşırdım hemen kıyafetlerini alıp hastahaneye gittik kızımı giyidirip yanıma getirdiler okadar duygulandımki anlatamam çok ufak kelebek gibide incecik :) hemen emmeyi başardı küçüğüm şimdi evimizdeyiz ama aklım ve yüreğimin bir yanı yine hastanede kaldı oğullarımdan biri sıkışmış solunum cihazına bağlamışlar yine diğerinin durumuda aynı çok yavaş iyileşiyor ama çok şükür tabii inş bu gecenin hürmetine tüm hastalar şifa bulur

günaydın kızlar
pitoscum küçükler daha güçlü inanaki kiloyla falan hiç alakası yok okadar duygulandımki anlatamama benim kızımda yatıyo daha biran önce iyleşsede yanıma gelse hayırlısıyla artık orda bırakıp bırakıp gelmek o kdar zor oluyokiyüregim kaldırmıyor bu kdar acıyı allahım kimseye yaşatmasın

Günaydın.
Pitos çok sevindim canım.Gözün aydın.ınş. en kısa sürede oğullarında evine gelir canım.Artık kızınla bol bol vakit geçirebilirsin.Sen bunu çoktan hakkettin.
Lotus sanada biraz daha sabır diyorum.Yaşadıkların kolay değil ama sonuçta mükafat olarak kızın var.Sen dik durki oda iyileşsin.Onun çok ihtiyacı var sana.

ınş lotuscum kızın guçlu cıkıcak annesı sana moral olucak..................pıtos ınş hepsı gelecek azcık daha sabır canım ınşşşşşşşşş...................papatya kayra herkes nasıl...........gunaydınn

günaydın muallimim iyiyim hamdolsun... evdeyim yine işte.... yarın kontrolum var heyecan sardııı..hem dışarı çıkıcam hemde bebişleri görücem..kızıma kendime bayramlık alıcam inşallah..malum tatil işi yattı..bayramlık bari alalım...ben hamile kıyafeti giyiyorum sen ne durumdasın.benim karnım çok büyük...

ınş bısey cıkmıcak...............bayramlık alışverıs ha .........guzel al kızını susle...............ben ıkı haftadır gıyıyorum oncesınde bollarla ıdare ettım....................ınş bı gelselerde stresımız bıtse ...........gercı po zamanda baska zorluklar olcak ama böle beklesıde zor

slm kıslar... muallim buralardasın sanırım.. nasılsın... ben bugün kusarak uyandım ve hala devam ediyor.. tam hafifledi demiştim ama tekrar hortladı bu...

nısan ben 16 17 haftaya kadar yasadım bulantıları..............az kaldı ...........sımdıde reflu cıktı boğazım yanıyoo ne yesem..............napalım ınş saglıklı ols ................sende bayram sonrası gıtcen dımı..........aslında senın üç tane ya bence hıç elleme.............kocamanlar sımdı..............dort olsa tamam da.............ay cok zor neyse ıyı bak kendıne sut ıç.............cevız ye............

ya yuıne sessız bırası.................yıne bıze husran bıze yıne yıne hasret var bıze yıne esmer gunler duştu..................hehe tam bu sarkı ıyı geldu burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet bayramın hemen arkasına randevum var... adam alıcak.. kararlı.. benim rahimde normalden küçük cnm. rahim filmi çektirmiştim zamanında.. hatta kalp şeklinde.. yani 3 tane taşımam çok zor.. ya çok heyecanlıyım, korkuyorum.. bi taraftan belki 2 ye kendi düşmüştür diyorum.. ama biri ölmüş olsa lekelenmem falan olurdu dimi?* gayet iyiyim şükür halime.. sanırım üçü de yaşıyo

bu arada reflü dedikleri şey bende de var sanırım... ben özellikle yemekten sonra yediklerim ağzıma geliyo.. hele bi de uzanmışsam hepten ağzımda... reflüde böyle bişi sanırım... zaten sabah çıkarırken burnumdan bile çıktı yediklerim, altıma bile kaçırdım afedersin.... boğazım hala acıyo..

bu tip şeyler ben de de oldu nisan. Yani daha önce mide problemim yoktu hiç, ama yanma ve kusarken burundan gelme, sendeki şikayetler bende de ara ara oluyor. Hiç sıkışık olmasan da kusarken basınçtan dolayı idrar kaçırabiliyor insan. Hatta eşim de bi kaç kez tanık oldu. Mahçup şekilde kaçırdım dedim. İnsan utanıyo ama elimizde olan bişey değil maalesef.

hayırlısı ya..............takma cok zor degıl............nıl arkafdasında rahmı cok kuçukmulş yazmıştı dr alalım demış ama o tasıyodu kısmet bunlar ınş ıyı olur cumlemızınkı sanmam gıtmemıştır ama ıyı olurdu.........bende üç gorunce sasımıtım...............ama napalım dedık korksamda yola devam ınş rabbım nsevındırsın hepımızı.............evet bak o reflu ıste mahvedıyo benı renı dıyo bı hap var pasytıl onu alıyorum bıraz ıyı gelıyo

kız elıtu nıye kuzuları artırmadın kız kımse senı üçüz bılmıyo dovcemmmmmmmmm bak....bellımı cınsıyetlerı..............ben üç kız bakalım..........o sıkayetler kolay bıtmıcek gıbı ya..........ols saglık ols ınş..................nasılsın ................sen serkaj oldunmu kıme gıdıyon..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…