z Anneleri biz de burada bulualm

söylücem zaten doktora ben zayıfladım... ne zaman iştahım açılacak.. herkes hamilelikte kilodan şikayet eder ben de kilo alamıyorum diye şikayet etmeye başladım...

muallim üçüde kızmıııııı?? ay neee güzelllllll.... bende kız istiyorum..... tabi önce sağlık ama gönlümden kız geçiyooo

yaa bilen varsa yapsın. Ben cetvel yapamıyom maalesef. Geçen hafta birisini gördük erkek dedi dr. Diğerlerini bilmiyoruz hayırlısı bakalım. Benim serkaj konusunda bir bilgim yok dr da demedi hiç öyle bişey. Yaptırmam mı gerekiyor. Süha Bey e gidiyorum ben.

ınş senınkıler bakalım ne..............aslında bundan sonra alırsın merak etme .........ılk ay oluyo böle ama yınede ye onemlı olan onların alması merak etme alıyo onlar

evet ya bılen var ama kım bende bılmıyom neyse bıan once kuzuları üçle............bellı olur artık bu sefer..............hangı hastanedeydı suha bey..............sen avrupa yakasındasın dımı ben anadolu

genelde coğullarda tavsıye edıyolar mutlaka bamıştır rahım uzunluğuna belkı gerek duymnmadı ben her ıht karsı ısteduım............

kızlar tekrar merhaba, çok duramayacağım iki haftadır annemdeydim. geçen hafta bir kanamam oldu, ama hemen geçti Allaha şükür..

sizlerde iyisinizdir inşallah, geriye doğruda okuyamadım

nısan gerek olursa uygulanıyto rahım boyunda kısalma olursa......................elıtu bende camlıca medıcanaya gıdıo.mmmmmmmm............bı sor yınede ............ınş hersey ıyı olur.................doğum fıyatlarını sordunmu ben daha sormnmadım..............ssk ne kadar bakalım pahalı azcık bu hastane.......................

tarcın hıogeldın.................dıkkat et yınede cok gezme ayakta..............genelde kanamalar oluyo cogullarda ınş daha olmaz

Ben doğum fiyatlarını hiç sormadım ama, geçenlerde başka bi topikte medicanada sezeryan doğumu ssk lı 1800 lira diyodu yanlış hatırlamıyosam. Çünkü çok pahalı gelmişti

özel hastane olunca fark diye alınıyor. Bizim burda normal bi özel hastanede sgk olmadan normal doğum 600, sezeryan 1000 lira diye duymuştum. Kaliteye göre, hastaneye göre değişiyor demek ki. Bir de eşime bir iş arkadaşı bayan, bir üniversite hastanesine gidip dosya açtırın ki kaydınız olsun demiş. Dosyan olmazsa kuvöz gerekse, hastaneye kabul etmezler demiş. Özel hastaneye bağlı kalmayın demiş. Ona da kafam takıldı

Kızlar birde benim göğüs uçlarım çok acıyo. Sert gibi, uçlarında beyaz gibi, sarı gibi bişeyler var. Daha önce hamile arkadaşlarımdan duymuştum.Meme uçlarındaki çatlaklar ve yarıklara Ayva çekirdeğini bir kaseye koyup, üzerine gülsuyu koyup ağzını kapatın. Ortam sıcaksa dolaba koyun. Jel kıvamına geliyor. Ve bir zararı da yokmuş. Bunu göğüs uçlarına sürün. Hemen jel kıvamını alıyo zaten. Ben deneyeceğim. Sizin de bilginizee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…