z Anneleri biz de burada bulualm

:1hug:cinsiyetlerimizbelli oldu.....2 kız bir erkek ......kendi kendini saklayan kızmış demek ......18 haftadayız

))) tebrikler canım hayırlısıyla doğdukları anıda paylaşırız inşallah nilinde dediği gibi isimler hazırmı ne koyacaksınız

hazır isimleri erkek muhammet veysel ,kızn birisi kayınvalidemin ismi hatice ece diger kız zeynep naz .....veysel de veysel karaniye gitmiştim çok dua ettim olursa adını kyacam dedim .....oluncada inşallah koyacam ismini onun gibi olur inşallah .....annesine sadık vatanına milletine hayırlı olur .. benim çocugumun olması bir mucizeydii..... eşim azosperm artık doktorlar olmaz evlatlık alın dedi .... sadece bir doktor ben sizi evlat sahibi edecem .. 5 tane sperm bulundu uameliyatla 5 de çok kaliteli döllendi 3 kondu 2 donduu.. 3 de tuttu....şimdi 18 haftalıklar inşallah dogmaları nasip olur ..ALLAH BU YOLDA OLAN HERKESİN EMEGİNİ :sm_cool::hooray: BOŞA ÇIKARMASINNNNN...AMİNNNNNNNNNNNNN

merhaba
ne güzel cevaplarda var ..herkese hayırlı süreçler..ben 26 haftamı bitirdim..inşallah tamamına erer..
hiç iğne yapmadılar bana..28 haftada ciğerleri için yapacaklarmış..
Allah hepimize kolaylık versin....
demir eksikmiş bende..

amin canım inşallah herşey gönlüne göre olur
filizcim ilaçlarla tamamlanır nasıl olsa inşallah sorunsuz 30 lu haftalarıda görürsünüz

canım benim.ne güzel mucize onlar.benimde ücüzlerim mucizeyle oldu seninle aynı hikayeyi paylaşıyoruz.benimkiler 4 bucuk yaşındalar.Allah sanada nasip etsin .isimleri cok güzel.hatice naz , zeynep ece olsa bence daha bi güzel oluyor.hatice ece de insanın dili dolaşıyor.tabi senin tercihin kuzum.:kedi:

slm ben daha 13. haftadayim bugün kontrolüm vardi bebekler cok iyiler ama cok hareketliler. ilk sayfalarda jelibon diye bir arkadas vardi sanirim 4.ayda ücüzlerini kaybetmis bilginiz varmi neden kaybetmis ben her randevuda korkuyorum bebeklerimi görebilecekmisyim diye, tek bendemi var acaba bu korku sizlerde demi oluyordu. sizin bebeklerinizde cok harekétlilermiydi? kanamaniz oldumu bende iki defa oldu cok degildi ama oldu.

canım maşallah sanada bebeklerede . bendede vardı o korku hatta bi keresinde hamilelikte kabız olmuştum ki çok zor oluyor umarım yaşamassın . bütün bi gün bebekleri öldürmüş olabilirmiyim diye aplayarak doktor doktor gezmiştim nolur bi bakın kalp sesini duyayım diye anla artık . doğana kadarda doğduktan sonrada hep o korku oluyor içinde merak etme inşallah herşey yolunda gider senin içinde bebekler içinde .benim h,ç kanamam olmadı ama çogu kişide duydum

becim sen kac kilo almistin senin bebekler iki kiz bir oglanmi?

tali tan korkma canım hepimiz aynı endişeleri yaşadık sen tadını çıkarmaya bak herkese nasip olmayacak birşey yorucu ve zorlu bir süreç ama geçiyorr !
hayırlı olsun

benim kanamam sürekli olmuştu.kusma çoktu.hatta serumlarla besleniyordum hastanede sürekli.doktora gidiyorduk sürekli.dr sen patlamaya hazır balon gibisin diyordu.ne olacagı hiç belli degil diyordu.her dr a gtimemizde kalp seslerini duyunca rahatlıyorduk.inanılmaz günlerdi ya.son aylara doğru mide bulantım azalmıştı.bu seferde kaşıntı yani ürtiker başladı,birde mide problemim çıktı agza acı tad gelmesi vs... 30. haftada doğdular zaten.bebegin biri cok hareketliydi,kız bebek kaburgamın altına sıkısıyordu hep,biridie altta kalıyordu :) şimdi 4 buçuk yaşındalar hareketleri aynı karnımdaki gibi,biri çok hareketli :)))

günaydin arkadaslar,
benim mide bulantim cok olmadi arasira oluyor onuda cubuk krakerle bastiriyorum gün icinde yiyip cikarmam yok, simdi 13.haftamda olmama ragmen 1,400 gr almisin ilk hamileliligimde kizim da yani bu haftada 1 kilo vermisim. dün eski ebemi aradim o annelik izninde oldugu icin benim ebeligimi yapamayacak ebe ayarlamam lazim sonrda hamilelik korsesi alaca, aranizda kullanan varmi?

herkese merhaba
bebişlerimle 18. haftamızı doldurduk çok şükür inşallah sağlıkla kucağımıza alırız tabi 30 lu haftaları görmeyi umut eriyor ve sizlerden de dua bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…