:1hug:cinsiyetlerimizbelli oldu.....2 kız bir erkek ......kendi kendini saklayan kızmış demek ......18 haftadayız
:1hug:cinsiyetlerimizbelli oldu.....2 kız bir erkek ......kendi kendini saklayan kızmış demek ......18 haftadayız
amin canım inşallah herşey gönlüne göre olurhazır isimleri erkek muhammet veysel ,kızn birisi kayınvalidemin ismi hatice ece diger kız zeynep naz .....veysel de veysel karaniye gitmiştim çok dua ettim olursa adını kyacam dedim .....oluncada inşallah koyacam ismini onun gibi olur inşallah .....annesine sadık vatanına milletine hayırlı olur .. benim çocugumun olması bir mucizeydii..... eşim azosperm artık doktorlar olmaz evlatlık alın dedi .... sadece bir doktor ben sizi evlat sahibi edecem .. 5 tane sperm bulundu uameliyatla 5 de çok kaliteli döllendi 3 kondu 2 donduu.. 3 de tuttu....şimdi 18 haftalıklar inşallah dogmaları nasip olur ..ALLAH BU YOLDA OLAN HERKESİN EMEGİNİ :sm_cool::hooray: BOŞA ÇIKARMASINNNNN...AMİNNNNNNNNNNNNN
filizcim ilaçlarla tamamlanır nasıl olsa inşallah sorunsuz 30 lu haftalarıda görürsünüzmerhaba
ne güzel cevaplarda var ..herkese hayırlı süreçler..ben 26 haftamı bitirdim..inşallah tamamına erer..
hiç iğne yapmadılar bana..28 haftada ciğerleri için yapacaklarmış..
Allah hepimize kolaylık versin....
demir eksikmiş bende..
hazır isimleri erkek muhammet veysel ,kızn birisi kayınvalidemin ismi hatice ece diger kız zeynep naz .....veysel de veysel karaniye gitmiştim çok dua ettim olursa adını kyacam dedim .....oluncada inşallah koyacam ismini onun gibi olur inşallah .....annesine sadık vatanına milletine hayırlı olur .. benim çocugumun olması bir mucizeydii..... eşim azosperm artık doktorlar olmaz evlatlık alın dedi .... sadece bir doktor ben sizi evlat sahibi edecem .. 5 tane sperm bulundu uameliyatla 5 de çok kaliteli döllendi 3 kondu 2 donduu.. 3 de tuttu....şimdi 18 haftalıklar inşallah dogmaları nasip olur ..ALLAH BU YOLDA OLAN HERKESİN EMEGİNİ :sm_cool::hooray: BOŞA ÇIKARMASINNNNN...AMİNNNNNNNNNNNNN
slm ben yeni geldim ama sanirim burayada yazan yok ben ücüzlerim icin nerde konusabilirim yaaa
slm ben daha 13. haftadayim bugün kontrolüm vardi bebekler cok iyiler ama cok hareketliler. ilk sayfalarda jelibon diye bir arkadas vardi sanirim 4.ayda ücüzlerini kaybetmis bilginiz varmi neden kaybetmis ben her randevuda korkuyorum bebeklerimi görebilecekmisyim diye, tek bendemi var acaba bu korku sizlerde demi oluyordu. sizin bebeklerinizde cok harekétlilermiydi? kanamaniz oldumu bende iki defa oldu cok degildi ama oldu.
canım maşallah sanada bebeklerede . bendede vardı o korku hatta bi keresinde hamilelikte kabız olmuştum ki çok zor oluyor umarım yaşamassın . bütün bi gün bebekleri öldürmüş olabilirmiyim diye aplayarak doktor doktor gezmiştim nolur bi bakın kalp sesini duyayım diye anla artık . doğana kadarda doğduktan sonrada hep o korku oluyor içinde merak etme inşallah herşey yolunda gider senin içinde bebekler içinde .benim h,ç kanamam olmadı ama çogu kişide duydum
slm ben daha 13. haftadayim bugün kontrolüm vardi bebekler cok iyiler ama cok hareketliler. ilk sayfalarda jelibon diye bir arkadas vardi sanirim 4.ayda ücüzlerini kaybetmis bilginiz varmi neden kaybetmis ben her randevuda korkuyorum bebeklerimi görebilecekmisyim diye, tek bendemi var acaba bu korku sizlerde demi oluyordu. sizin bebeklerinizde cok harekétlilermiydi? kanamaniz oldumu bende iki defa oldu cok degildi ama oldu.
becim sen kac kilo almistin senin bebekler iki kiz bir oglanmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?